Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
puszek369 wrote:Ktoś pomaga przy starszym dziecku? Musisz leżeć i odpoczywać. Wstawać tylko do łazienki. Trzymaj się.
Moja na szczęście do.zlonka chodzi. Mąż ja rano zaprowadza. Tam ma drzemkę i potem ja ją 14.30 odbieram. Zasypia.kolo 21. Jak nie ma drzemki ( weekend) to.zssypia 17-18
Mamy Nianię na 5h dziennie. Przychodzi do Florki 9-14 na tygodniu. Natomiast później Florkę przejmuje mąż.
Wczoraj cały dzień leżałam, dzisiaj również poleguje i jest troszkę lepiej niż wczoraj, ale dalej macica mi twardnieje 🥺06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
megson91 - szybko to twardnienie macicy, trzymaj się dzielnie a jeśli nie jest lepiej to kontaktuj się z lekarzem, nie czekaj do wieczora
Ani0nka - jestem przekonana, że na kolejnym USG maluszek będzie już na tyle duży, że okaże się, że ta tygodniowa różnica to błąd pomiarowy.
Ktoś pytał o likwidację zakładu pracy podczas ciąży-w tym artykule wszystko jest ładnie opisane-polecam https://adwokatkobiet.pl/likwidacja-zakladu-pracy-a-ciaza/
Ja dzisiaj jestem po wizycie u diabetologa-niby spoko ale jak zobaczyła kilka pomiarów poza skalą to stwierdziła, że jeśli do następnej wizyty też tak będzie to włączy insulinę.
a ja jestem tak koszmarnie przeziębiona piję herbatę z sokiem z malin (domowej roboty ),cytryną i imbirem. Woda morska do nosa ale już jestem wykończona oby szybko przeszło.
Ani0nka lubi tę wiadomość
Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
megson91 wrote:Mamy Nianię na 5h dziennie. Przychodzi do Florki 9-14 na tygodniu. Natomiast później Florkę przejmuje mąż.
Wczoraj cały dzień leżałam, dzisiaj również poleguje i jest troszkę lepiej niż wczoraj, ale dalej macica mi twardnieje 🥺Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
Różowa_90 wrote:Budzik dzwonił, ale olałam :p
W nocy mam minimum jedną pobudkę na siku.
To póki co, to mogę sobie pozwolić na takie spanie :p ale jaki dzień potem jest krótki.
Wy za to macie już cudne pociechy
No jasne, my juz pierwsze ciaze mamy za soba i tez odpoczywalysmy. Jak pod koniec nie moglam spac miedzy 4-7 to potem jak juz zasypialam to spalam do 12, a czasem i 13 😅
Moja starsza wstaje kolo 7, a chodzi spac o 20, a mlodsza ma 2 h drzemki w ciągu dnia i idzie spac 18:30, a wstaje zazwyczaj po 6, no ale od dwoch dni przebudza sie wczesniej. Dzis mam ciezki dzien przez to 😫Różowa_90 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Karoola wrote:Wiesz co ja z Jula w ciąży miałam bardzo szybko twardnienie i wszystko było ok ♥️
Mi od tego w poprzedniej ciąży skróciła się szyjka z 4,8 cm na 9 mm i w 26 tc zaczęła się akcja porodowa, którą zahamowali lekiem ostatniej szansy - atosibanem. Dlatego teraz podwójnie się martwię 🥺🥺🥺06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
megson91 wrote:Mi od tego w poprzedniej ciąży skróciła się szyjka z 4,8 cm na 9 mm i w 26 tc zaczęła się akcja porodowa, którą zahamowali lekiem ostatniej szansy - atosibanem. Dlatego teraz podwójnie się martwię 🥺🥺🥺Córka w 2013 r
Styczeń 2021 ciąża biochemiczna
Sierpień 2021 poronienie zatrzymane w 6 tyg 😥
Luty 2022 poronienie zatrzymane w 12 tyg/14tyg 😥 Antoś💔
Lipiec 2022 ciąża biochemiczna 🙈
Kir-AA
Accofil, heparyna, acard, -
megson91 wrote:Mi od tego w poprzedniej ciąży skróciła się szyjka z 4,8 cm na 9 mm i w 26 tc zaczęła się akcja porodowa, którą zahamowali lekiem ostatniej szansy - atosibanem. Dlatego teraz podwójnie się martwię 🥺🥺🥺
-
Jestem taka głodna, a nawet nie mam jak iść do sklepu, mam ochotę na makaron z jajkiem i serem białym, naleśniki z dżemem, na zupe pomidorową z makaronem, na salatkę grecką z oliwkami i na grzanki z serem żóltym i zielonym ogórkiem i najchętniej zasiadłam bym do stołu na którym stało by to wszystko 🤯 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 16:36
Maybelle, Malina330, Różowa_90, kasha86, Felinka94 lubią tę wiadomość
-
bridagues wrote:Faktycznie późno, to badanie się robi do 14+1 CRL 84 mm 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 16:45
Dawid i Kamil💙💙
-
bridagues wrote:Faktycznie późno, to badanie się robi do 14+1 CRL 84 mm 🤔
A dzwoniłam wczoraj ze dzis za wcześnie ze po 20 stym żeby przestawiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 17:18
Dawid i Kamil💙💙
-
Mommy2 wrote:Jestem taka głodna, a nawet nie mam jak iść do sklepu, mam ochotę na makaron z jajkiem i serem białym, naleśniki z dżemem, na zupe pomidorową z makaronem, na salatkę grecką z oliwkami i na grzanki z serem żóltym i zielonym ogórkiem i najchętniej zasiadłam bym do stołu na którym stało by to wszystko 🤯 🙈
A ja mam dwa słoiki z pomidorówką w lodówce i nie mogę na nie patrzeć
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Dziewczyny jestem po wizycie wszystko ok całe 3 cm szczecia. Serduszko bije ponad 160 ud/ min. Termin z usg i miesiączki taki sam 9+6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 17:19
Ani0nka, Lexia, Maybelle, Mommy2, Różowa_90, DeLaCruz, vesper, puszek369, megson91, kasha86, bridagues, Felinka94, loveforever1, Malina330 lubią tę wiadomość
-
Wejdź na
https://naforum.zapodaj.net/
Kliknij na Forum
I skopiuj ostatni link po wgraniu zdjęcia i wklej tutaj