Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z wydzielina tak średnio, nie jest tego jakiś ogrom.
Jestem już po wizycie, kropek ma 2.5 mm wiec wielki kawał człowieka
Na ekranie pokazywała mi taka mini pulsująca plamkę, ale powiedziała ze to jest tak malusienka teraz istotka, Ze tak naprawdę to chyba wylapalismy początki bicia serduszka 🙃🙃🙃Bunia89, Różowa_90, Lili90, Kasik, DeLaCruz, Gosia9305 lubią tę wiadomość
04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
Hejka. Chciałabym do Was dołączyć. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Termin z ostatniej miesiączki na 03.08.2022, ciąża jest o jakiś tydzień młodsza. W zeszły piątek w usg pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym był uwidoczniony. Strasznie stresuje się tą ciążą przez betę, która na początku słabo rosła 30.11 - 33 (w pierwszej ciąży startowałam z 22- późno mam owulke), następnie 02.12 48.8 ( już myślałam, że buichemiczna bo wzrost o 45%), powtórzyłam 05.12 103 wzrost o 64 %, potem niepowtarzałam. W środę wizyta.
Jestem mamą córeczki z mają 2019 roku.
-
Co do zwolnienia lekarskiego Jestem od wtorku z powodu infekcji gardła. Jak tylko pojawi się serduszko ide na l4 ciazowe normalnie. W mojej pracy w zasadzie nie ma innej opcji, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że zachorowań na covid jest coraz więcej.
-
puszek369 wrote:Hejka. Chciałabym do Was dołączyć. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Termin z ostatniej miesiączki na 03.08.2022, ciąża jest o jakiś tydzień młodsza. W zeszły piątek w usg pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym był uwidoczniony. Strasznie stresuje się tą ciążą przez betę, która na początku słabo rosła 30.11 - 33 (w pierwszej ciąży startowałam z 22- późno mam owulke), następnie 02.12 48.8 ( już myślałam, że buichemiczna bo wzrost o 45%), powtórzyłam 05.12 103 wzrost o 64 %, potem niepowtarzałam. W środę wizyta.
Jestem mamą córeczki z mają 2019 roku.
-
Margaret_ja wrote:U mnie z wydzielina tak średnio, nie jest tego jakiś ogrom.
Jestem już po wizycie, kropek ma 2.5 mm wiec wielki kawał człowieka
Na ekranie pokazywała mi taka mini pulsująca plamkę, ale powiedziała ze to jest tak malusienka teraz istotka, Ze tak naprawdę to chyba wylapalismy początki bicia serduszka 🙃🙃🙃
Ale super! Ja idę w czwartek na USG, może będzie już coś widać poza pęcherzykiem
Margaret_ja lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Te mdłości mnie wykończą 🙈 apetytu nie mam, czy zjem czy nie to i tak mdli🤦🏼♀️ jakoś nie przypominam sobie żeby w ciąży z Hanią tak mną poniewierało, całe szczęście obywa się bez wymiotów 🤮
-
DeLaCruz wrote:Ale super! Ja idę w czwartek na USG, może będzie już coś widać poza pęcherzykiem
Trzymam kciuki. Powinno coś być widac jeśli masz suwaczek „odpowiednio” w czasie bo u mnie dokładnie był 6t0dDeLaCruz lubi tę wiadomość
04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
Bunia89 wrote:Te mdłości mnie wykończą 🙈 apetytu nie mam, czy zjem czy nie to i tak mdli🤦🏼♀️ jakoś nie przypominam sobie żeby w ciąży z Hanią tak mną poniewierało, całe szczęście obywa się bez wymiotów 🤮
Przybij piątkę siostro... 🙈 Mdłości są okropnie męczące. Mi pomaga zjedzenie czegoś, ale musiałabym jeść co godzinę, słabe rozwiązanie. U mnie nie ma dnia bez wymiotów, codziennie rano 🤮, czasami też później - zauważyłam, że wtedy po intensywnych zapachach. Jakoś to przetrwamy 💪 łączę się w bólu.Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Różowa_90 wrote:Przybij piątkę siostro... 🙈 Mdłości są okropnie męczące. Mi pomaga zjedzenie czegoś, ale musiałabym jeść co godzinę, słabe rozwiązanie. U mnie nie ma dnia bez wymiotów, codziennie rano 🤮, czasami też później - zauważyłam, że wtedy po intensywnych zapachach. Jakoś to przetrwamy 💪 łączę się w bólu.
Różowa_90 lubi tę wiadomość
-
bridagues wrote:Ja się pocieszam tylko, że jak mam mdłości, to znaczy, że ciąża rozwija się prawidłowo 😂. Chociaż zazdroszczę dziewczynom, które akurat tego objawu nie mają🤨
-
sara9555 wrote:Skąd ta diagnoza? Może od dziś będziesz mieć wymioty? 😋Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było, ale mam kiepskie samopoczucie, dziś miałam kolejna wizytę, są dwa zarodki i serduszka, 8+1 no i wszystko prawidłowo 🙂
Margaret_ja, Różowa_90, Lili90, bridagues, Bunia89, antonna, Anuszka28, KarolinaŚ, megson91, kasha86, DeLaCruz, Ani0nka, GabaŻaba lubią tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gratuluję serduszek dziewczyny, a dwa zarodki- WOW, super!
Współczuję dziewczynom z nudnościami, ja z nimi swoje przeżyłam w poprzednich ciążach. Teraz na szczęście tego nie mam. Pamiętam ile razy mówiłam, że już wolałabym zwymiotować.. niestety towarzyszyły mi do końca. Oczywiście o Was, które macie wymioty już nawet nie wspominam. To się samo przez się rozumie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 16:33
Gosia9305 lubi tę wiadomość
-
Margaret_ja wrote:Dziewczyny a czy zdażyło wam się po usg dopochwowym lekkie plamienie takie różowe?
Bo nie wiem czy to może być czy to coś innego
Tak i też chyba nawet było lekko różowe, mialam po pierwszym usg, może pęknąć małe naczynko bo wszystko jest mocniej ukrwione, tak samo jak po posiewie czy cytologi, w pierwszej ciąży miałam cytologi na początku i wystąpiło delikatne plamienie, ale to nic niepokojącego.Margaret_ja lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Tak i też chyba nawet było lekko różowe, mialam po pierwszym usg, może pęknąć małe naczynko bo wszystko jest mocniej ukrwione, tak samo jak po posiewie czy cytologi, w pierwszej ciąży miałam cytologi na początku i wystąpiło delikatne plamienie, ale to nic niepokojącego.
Mam nadzieje ze to od tego, bo cały dzień mam takiego stresa ze nie wiem04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
Ja byłam dziś u mojego lekarza - serduszko bije FHR 162, tydzień ciąży idealny prawie z OM - 7w1d. A na moją glukozę na czczo - 91,8 powiedział, że w normie i nie muszę robić testu obciążenia glukozą i mogę jeść słodycze
Także same dobre wiadomości ❤️ Następna wizyta dopiero za 3 tygodnie (do tego czasu jestem na zwolnieniu). 🙏🏻
Czarna32 możesz mnie proszę wpisać z terminem na 07.08.2022 💪🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 21:01
PaniHa, Gosia9305, Czarna32 lubią tę wiadomość
New Baby
Julia -
Hejka ❤️ Beta pięknie przyrasta dlatego proszę o wpisanie mnie na listę 🥰
Margaret_ja, Czarna32, megson91, Lili90 lubią tę wiadomość