Sierpniówki 2022😍❤👶👶👶
-
WIADOMOŚĆ
-
loveforever1 wrote:Felinka94 trzeba by dobrej myśli. Chociaż wiem że to nie takie proste.❤
Ale tak jak mówisz, to wcale nie jest łatwe 😅
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ani0nka wrote:Ja tez się nie ciazowo czuje, tylko bolesność piersi. I wiecie co jak kicham to mnie czasem tak zaboli właśnie brzuch i oczywiście sobie wkręcam ze coś się stało. Boże czy któraś w ciąży ma taki lajt i się niczym nie martwi? Masakra
Chyba każda z nas wariuje i się martwi, a dodając do tego szalejące hormony...😀 wiem po sobie, że nie jest lekko 😁 Ja powtarzam to chyba piąty raz, ale chyba do jutra zniose jajko 😁 Boję się tak bardzo tej wizyty... -
Gosia9305 wrote:Czy któraś z Was wizytuje 3 stycznia? 🙂 Ja mam kolejna wizytę 🙂
Amdzia35 u mnie lekarz nie włączył, ale znajomej np już tak pisze dlatego, zeciaza rozwijała się prawidłowo.
Ja mam wizytę 03.01 o godz 20.40
Megson91 trzymam mocno kciuki za wizytę 🙂megson91 lubi tę wiadomość
-
megson91 wrote:Dzisiaj o 18:45 wizytuje ale musze jechać aż godzinę do sąsiedniej miejscowości 🥺
Póki co rzuciłam się w wir pracy, żeby nie myśleć i żeby czas szybciej zleciał do wieczora 🥺loveforever1 wrote:Vesper to wizytujemy razem. Też mam na 10.01 🙂vesper lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Ja tez się nie ciazowo czuje, tylko bolesność piersi. I wiecie co jak kicham to mnie czasem tak zaboli właśnie brzuch i oczywiście sobie wkręcam ze coś się stało. Boże czy któraś w ciąży ma taki lajt i się niczym nie martwi? Masakra
Mam to samo, w sumie teraz jestem już 7+4 I jest tego mniej, ale przy kichaniu, kaszlu i czasem w nocy jak się gwałtownie na łóżku przewracałam to miałam ból w dole brzucha, ale lekarka mnie uspokoiła, że macica jest cała napuchnieta i się rozciąga teraz bardzo intensywnie I to normalne. Więc teraz przed kichaniem i kaszlem daję rękę na dół brzucha (nie wiem po co 😄 ) chyba dla uspokojenia głowy, że nic złego sobie tym nie zrobię.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie 6 tyg 6d piękne bijące serduszka dwa
https://zapodaj.net/1b8b46c068af2.jpg.htmlMaybelle, Ani0nka, vesper, bridagues, antonna, Mommy2, Gosia9305, Anuszka28, puszek369, Xyzyykowa, Felinka94, Różowa_90, megson91, kasha86, golonat lubią tę wiadomość
-
Jest pecherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i zaroduniem 3,6 mm 🥺💜💜💜 Tętno 119 uderzeń na minutę 💜💜💜
Płacze ze szczęścia! 🥺🥺🥺💜💜💜bridagues, Ani0nka, Kasik, antonna, Maybelle, DeLaCruz, Bunia89, Flame1991, Mommy2, Gosia9305, Lili90, Anuszka28, puszek369, Felinka94, Sylvka, Różowa_90, Malina330, Rybka20, kasha86, golonat lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
A nie mówiłam mówiłam !!! Wiedziałam ze będzie wszystko dobrze!!! Dostajesz ode mnie wirtualnego klapsa!
megson91 lubi tę wiadomość
-
KarolinaŚ wrote:Jestem po wizycie 6 tyg 6d piękne bijące serduszka dwa
https://zapodaj.net/1b8b46c068af2.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2021, 19:55
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Mnie mdłości męczą strasznie. O wiele gorzej tą ciążę przechodzę niż pierwszą
Dobrze, że moja dwulatka ma jeszcze drzemkę to śpię codziennie razem z nią 😁
Pierwszy poród miałam sn i teraz też na taki liczę. Rodziłam ze znieczuleniem i trzymało mnie jeszcze podczas partych więc poród wspominam bardzo dobrze 😊