💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:11.30 ale pewnie wejdę koło 12. Zawsze ma opóźnienia. A Ty?
PatkaPP wrote:U mnie też zawsze są opóźnienia. To chyba tak wszędzie mam na 16.20.. całe 4tyg tyle nie myślałam o wizycie ile dzisiaj.. eh.. niech będzie już jutro
Powodzenia dziewczyny... Ja mam na 17sta.. pewnie tez będzie opóźnienie.. I też niestety się stresuje..
Czy to tak będzie przed każda wizytą..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 18:29
2019 II -start z badaniami
2019 VIII/IX 2x nieudana IUI
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 IV - nasz cud włączone metyle + heparyna +acard
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
Lulu, przed każdą wizytą stres będzie. Aktualnie zastanawiamy się czy serduszko bije. W połowie będą prenatalne drugie to czy zdrowo rośnie, potem a nie przybiera jak powinien, albo za dużo rośnie. Na koniec za mało wód itp..itd. nie chcę straszyć, ale trzeba poukładać w głowie ten stres
Enigyaa, u mnie zarodek był, ale czy serduszko bije? Jutro się dowiemy. Mocne kciuki!!!!
Enigvaa lubi tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualny
-
No chyba musimy żyć z tym stresem...
Po porodzie pewnie wcale mniej go nie będzie zwłaszcza u tych co mają swoje 1 dziecko
Ja mam jutro wizytę powinno być 11tydz 2 dzień... wizyta ma być długa, ale prenatalną tego nie nazwał... tak myślę czy to już moze być ten czas czy za wcześnie?2019 II -start z badaniami
2019 VIII/IX 2x nieudana IUI
2019 XI - naturalny cud
2020 I 9 - 👼 [*] 7/9
2020 IV - nasz cud włączone metyle + heparyna +acard
2020 V 11 mamy ❤
31 l -
nick nieaktualnyJa w poprzednich ciążach nie miałam stresu jakoś. Zobaczymy jak będzie teraz. Ale najlepsze jest to że ciąży juz nie da się ukryć tak mnie wybiło. W 1 i 2 tak nie było dopiero po 14 tyg coś zaczynało a teraz brzuch jak.. szok😀. Nie wiem o co kaman
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuuluu wrote:No chyba musimy żyć z tym stresem...
Po porodzie pewnie wcale mniej go nie będzie zwłaszcza u tych co mają swoje 1 dziecko
Ja mam jutro wizytę powinno być 11tydz 2 dzień... wizyta ma być długa, ale prenatalną tego nie nazwał... tak myślę czy to już moze być ten czas czy za wcześnie?
Zrobi takie dokładne USG z pomiarami. Min przeziarnistość karkową itd -
nick nieaktualny
-
Ewelka85 wrote:Ja w poprzednich ciążach nie miałam stresu jakoś. Zobaczymy jak będzie teraz. Ale najlepsze jest to że ciąży juz nie da się ukryć tak mnie wybiło. W 1 i 2 tak nie było dopiero po 14 tyg coś zaczynało a teraz brzuch jak.. szok😀. Nie wiem o co kaman
Miesnie bezucha sa w gorszej kondycji niz we wczesniejszych ciazach. Stad widac szybciej a przynajmniej tak pisze w ksiazce o ciazy🔸28 lat
Majorka wrote:Podważam tą teorię 😄😊 u mnie brzuch mały w każdej ciąży.
To nie chodzi o wielkosc brzuszka, a szybsze pojawienie sie widocznego w nastepnej ciazy. wielkosc brzucha to sprawa indywidualna chociaz ja mam nadzieje ze nie bede miala bebzuna ogromnego bo wtedy dopiero bede wygladac pokracznie przy moich 158cm 😂🔸28 lat
Uzywacie moze jakichs specyfikow aby zapobiec rozstepom? Macie cos sprawdzonego? U mnie sie pojawia na pewno,juz mam mnostwo po okresie dojrzewania. I nie wiem czy jest sens wydawac miliony na kremy?🔸28 lat
Enigvaa wrote:Uzywacie moze jakichs specyfikow aby zapobiec rozstepom? Macie cos sprawdzonego? U mnie sie pojawia na pewno,juz mam mnostwo po okresie dojrzewania. I nie wiem czy jest sens wydawac miliony na kremy?
-
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:To nie chodzi o wielkosc brzuszka, a szybsze pojawienie sie widocznego w nastepnej ciazy. wielkosc brzucha to sprawa indywidualna chociaz ja mam nadzieje ze nie bede miala bebzuna ogromnego bo wtedy dopiero bede wygladac pokracznie przy moich 158cm 😂
-
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:Uzywacie moze jakichs specyfikow aby zapobiec rozstepom? Macie cos sprawdzonego? U mnie sie pojawia na pewno,juz mam mnostwo po okresie dojrzewania. I nie wiem czy jest sens wydawac miliony na kremy?
-
Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty.
Co do zaparć to bardzo polecam siemię lniane sobie raz dziennie łyżeczkę/dwie zaparzyć i wypić.
Z kremów to ja używam zwykłych balsamów za 10 zł. Przyjaciółka co w ciąży była wcześniej to mówi, że miliony monet wydała na kremy i oliwki, a rozstępów ma i tak pełno.PatkaPP lubi tę wiadomość