💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Ja na poprzednim badaniu ponad 5 🙄 zobaczymy jak wyjdzie na następnym - biorę Euthyrox 25.
U
Zobaczymy co powie lekarz w poniedzialek. Jesli nie podejmie sie prowadzenia mnie tez endokrynologicznie to bede szukac nowego. Bo dlatego do niego chodze ze jest ginekologiem-endokrynologiem. a nie usmiecha mi sie placic prywatnie co miesiac kilku lekarzom. A endo u mnie nie ma na nfz.🔸28 lat
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
*Agape* wrote:Jakkolwiek to brzmi, to zazdroszczę Wam objawów 🤦🏻♀️
Mnie dziś tylko podbrzusze pobolewa, bo pochodziłam trochę podczas robienia zakupów. Żadnych mdłości wieczorem, więc już się martwię 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Teraz tak samo, poza sennościa to wszystko jak dawniej*Agape* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalicante wrote:Nie bój nic! W pierwszej ciąży zero objawów miałam i wszystko było dobrze
Teraz tak samo, poza sennościa to wszystko jak dawniej
Agape co się odwlecze to nie ucieczeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 06:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHello. A mi ostatnie dni ciut lepiej. Nie mdli mnie ciągle ale przejściami. Mam dużo na głowie więc i to mi pomaga. Wymiotować jeszcze wymiotuje ale tez mniej. Wczoraj bardzooo delikatnie zaplamiłam na brazowo.jakbsie powtórzy dzwonię do lekarza. Mam nadzieję że to epizod tylko bo nigdy tak nie miałam.. muszę chyba zwolnić bo ostatnio naprawdę mam sporo na głowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 08:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:To może dotrwasz. Ale brałaś 150 mg i mimo to taki wynik? A ft4 jak wychodzi?
W maju mialam 0.010. I zmienili mi dawke ze 150mg na 100. No na 100mg taki piekny wynik po miesiacu. Ft3 i ft4 w normie, te akurat u mnie zawsze byly w normie.🔸28 lat
nick nieaktualny_lucky_ wrote:Dziewczyny zweryfikujcie proszę dane na pierwszej stronie na naszej liscie. Jalas luka mi sie zrobila.
U mnie niestety bez zmian. Lekarz dopiero 25. Dzwoniłam dwu krotnie z prośbą o przełożenie wizyty nie dało rady. Uważają bze to nie jest za późno. Będzie 9 tydzi 3 dzień. No cóż za tym lekarzem warto jest czekać. Zobaczymy kusi mnie jechać gdzieś sprawdzić ale nie wiele już zostało -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Majorka, podczytujesz nas czasami? Cały czas myślę o tobie, czy wszystko w porządku i czy wyjaśniło się coś odnośnie drugiego zarodka?
Edyciak lubi tę wiadomość
-
A ja się nadal strasznie mecze .. mdłości i brak sił to moje objawy .. brak sił do tego stopnia ze mam wrażenie ze moja ręka czy noga to wazy tonę .. nawet pisanie tej wiadomości na tel to dla mnie wyczyn .. a trzeba zająć się dzieckiem .. mam wyrzuty sumienia bo daje przez to ostatnio dziecku często bajki do oglądania .. jak nie chce zjeść to nie mam sił by go nakarmić .. czekam aż wróci mąż mu coś wmusić .. czy tylko ja tak mam ze tak wszystko ciężko? Najchętniej leżałabym w łóżku cała dobę .. do tego te mdłościDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️