Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi intuicja podpowiada, że urodzę jako jedna z ostatnich 😁Starania o pierwszego bobasa od I.2018
II - III.2020 - Clo 😥
X - XI.2020 - Aromek 😥
XII.2020 - cykl naturalny - ciąża biochemiczna 6tc [*] 😭💔
7.I (30dc) beta 68
11.I (34dc) beta 228
16.I (39dc) beta 22
III.2021 - Aromek III cykl 😥
IV.2021 - Aromek IV cykl🍀🥳🥰
11.V (26dc) beta 42
13.V (28dc) beta 114
17.V (32dc) beta 756
22.V (37dc) beta 7831
CÓRKA 31.12.2021 👧🍼❤️
Starania o drugiego bobasa... od VI.2023
VI - VIII.2024 - Aromek 😥
13.IX.2024 - Aromek IV cykl - 1 IUI ❌️
X - XI.2024 - IUI anulowane 🤨
XII. 2024 - IVF ❄️❄️❄️ -
To jak Wy zamierzacie się zakorkować do stycznia to ja chyba będę jedną z pierwszych bo za 3 tyg wyjeżdżam na wczasy na urlop macierzyński 😂 pojutrze 36 tyg kończę ale czasem mam takie skurcze że serio zastanawiam się jak ja wytrzymam jeszcze 3 tyg. Muszę jeszcze coś młemu wybrać na wyjscie ze szpitala
Azjak, Robin27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaggaa02 wrote:Nynka, no mówiłam właśnie o tych opiniach.
Chociaż ja nie widzę jakso bardzo dużo negatywnych.
Ja też się trochę zastanawia am nad szpitalem na żelaznej bo ma chyba najlepsze opinie i nad Bielańskim bo najbliżej
Ja jeszcze na fb czytalam, na grupie gdzie rodzic....ale mysle, ze tylko te roszczeniowe sie wypowiadaja....
Też muszę pomyśleć o jakimś zastępczym, w rqzie gdyby odsylali (choc nie biore takiej opcji pod uwage)🙈 -
Myślę, że jak spakujemy torby do porodu to dzieci same stwierdzą, że czas poczekać do terminu 😅 ze starszą miesiąc przed jak dowiedziałam się, ze mam rozwarcie i ze moge terminu nie doczekać od razu torbę spakowałam. Zadziałało i urodziłam 2 dni po terminie 😅
Nynka lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie mam ogarniętej torby do szpitala ani wypranych ciuszkow… masakra. Pracuje do 10 grudnia i mam zamiar to wszystko zrobić jak już skończę prace i będę miała troche więcej czasu.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ja torbę mam prawie spakowaną. Jeszcze tylko jeden stanik do karmienia musze dokupić ale to około 38 tygodnia kupie bo boje się że jeszcze cyce urosną 😅 No i kosmetyczkę musze spakować. Nie wiem też czy laktator brac chociaz i tak nie mam na niego miejsca juz 🙈 Wy bierzecie?
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
Ja też kosmetyczkę tylko muszę dopakować,na wyjscie ze szpitala chcę jakoś wyglądać zeby choć ciut lepiej się poczuć sama ze sobą. Też nie wiem czy brać laktator i butelke w razie czego czy nie..boje się żeby dziecko nie miało żóltaczki bo wtedy pod lampy i nie wiem czy przynoszą na karmienie czy nie. Ja chyba na wyjscie dla siebie przeszukuje leginsy taki wysokie żeby na ranie nie były i jakiś dłuższy sweter. A małemu body spiochy czapka kombinezob i koc
-
U mnie kiepsko. Byłam wczoraj na wizycie po 3 tyg, szyjka 1.4 cm + lejek od strony pochwowej. Do tego mega grzybica, bakterie w moczu i anemia dostałam żelazo żeby podciągnąć wynik do cc , po którym pewnie już zupełnie nie pójdę do toalety bo bez żelaza mam mega problemy a co dopiero z mam zaplanowana CC na 27.12 ale lekarka twierdzi ze nie ma szans żebym dociagla. Poprostu jak się zacznie mam jechać na izbę i będą ciąć. Z plusów mała wazy 2800g (35+0) . Wczoraj tez zdążyłam się zaszczepić 3 dawka Covid i mam nadzieje ze pociągnę z 2 tyg żeby jej przekazać przeciwciała
-
Karolcia15031 wrote:Lilka jak Ty dajesz radę jeszcze pracować?? Do tego małe dziecko 😳😳😳 ale z Ciebie twarda laska..ja to do niczego się nie nadaje nawet do leżenia bo też mi źle 😂 zazdroszcze powera22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Weal trzymam kciuki, będzie dobrze.
Też biorę żelazo (jakie Ci przepisali?). Popijam sokiem z pomarańczy albo jabłek.
Jem jogurty, kawę zbożową, można też siemię lniane i śliwki jeśli lubisz i nie będzie najgorzej z zaparciami.
Letrox 125/100
Pregna Start -
kamyczek90 wrote:Weal trzymam kciuki, będzie dobrze.
Też biorę żelazo (jakie Ci przepisali?). Popijam sokiem z pomarańczy albo jabłek.
Jem jogurty, kawę zbożową, można też siemię lniane i śliwki jeśli lubisz i nie będzie najgorzej z zaparciami.
Sorbifer 1 tabl dziennie, kazała brać z wit C razem