Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam kłucia i bardzo bola mnie plecy, nie pamiętam żeby w poprzednich ciążach az tak bardzo mi to dokuczało. ponoć to kwestia hormonów, luzują się więzadła i wszystko sie dostosowuje pod ciąże.
piękna beta, ja robiłam tylko dwa razy i odpuściłam bo bardzo mnie stresuje to czekanie na wyniki -
Mnie co dziennie pobolewa brzuch i czasem jajniki. Bety nie robiłam . Wizytę mam 11.05 ale ostatnio jakoś jestem spokojna o tą ciążę. Jak wszystkko będzie ok to ta ciąża chyba szybko zleci , ponieważ chce jak najdłużej pracować a w sierpniu lub wrzesniu ruszamy z budową 😂 także będzie ciekawie
-
Karolcia15031 ja z kolei w tej ciazy bardzo sie martwię, jakos poprzednie przeszłam spokojnie ale wsród znajomych i rodziny mialam duzo smutnych zakończeń i w[racy tez różne rzeczy widziałam i słyszałam, ze boje się jak nigdy wcześniej, właśnie chyba dlatego robiłam bete, bo w poprzednich dwóch ciążach nie robiłam.
Mówisz, ze będziecie się budowac... czeka Was duzo pracy, my właśnie jestesmy na końcówce. liczę, że jakoś lipiec/sierpień sie przeprowadzimy. Przygotuj sie, na wydatki wyższe niż zakładasz o na wydłużony czas prac choc ja nie moge narzekac, bo czesc prac robi maż cześć braliśmy ekipy i wszystkie sprawdziły sie bardzo ale trafiały się jakies niespodzianki niezależne od nich i od nas, które wydłużały wszystko -
Rozumie Cię , teraz te ciążę są inne niż kiedyś..gdzie się nie patrzy to dziewczyny mają straszne przezycia. Eh obawiam się tej budowy bardzo , a jeszcze bardziej kosztów. Nie wiem ile czasu dam radę pracować , a pieniądze są potrzebne ogromne. Dlatego o ile wszystko będzie ok i dziecko będzie w miarę grzeczne to po 3 miesiacach powoli będę wracała do pracy. Mam nadzieję że chociaż część klientek wróci do mnie.
-
Byłam Już 2x w ciąży pierwsza poronilam
Z 2 mam bliźniaki w tym roku kończą 4 lata 😁
W ciąży bliźniaczej miałam problemy z szyjką, wiecie może jaka powinna być na początku ciazy ?Dzisiaj nie wytrzymałam i sprawdziłam jaka jest, jest miękka ale też nie do końca zamknięta:(
Martwię się aby nie powtórzył się to co było:(Anielka ❤️
-
Karolcia15031 wrote:Rozumie Cię , teraz te ciążę są inne niż kiedyś..gdzie się nie patrzy to dziewczyny mają straszne przezycia. Eh obawiam się tej budowy bardzo , a jeszcze bardziej kosztów. Nie wiem ile czasu dam radę pracować , a pieniądze są potrzebne ogromne. Dlatego o ile wszystko będzie ok i dziecko będzie w miarę grzeczne to po 3 miesiacach powoli będę wracała do pracy. Mam nadzieję że chociaż część klientek wróci do mnie.
-
Karolina95 wrote:Byłam Już 2x w ciąży pierwsza poronilam
Z 2 mam bliźniaki w tym roku kończą 4 lata 😁
W ciąży bliźniaczej miałam problemy z szyjką, wiecie może jaka powinna być na początku ciazy ?Dzisiaj nie wytrzymałam i sprawdziłam jaka jest, jest miękka ale też nie do końca zamknięta:(
Martwię się aby nie powtórzył się to co było:(
Witam i gratuluję nowym dziewczyną 😊 ja mam dość twardą ale nie do końca zamknięta,może to przez to że pierwsze dziecko urodziłam naturalnie. Nie ma co się na razie martwić. Zazdroszczę bliźniaków , w drugiej ciąży bardzo chciałam , dwie pieczenie na jednym ogniu i bym już interes zamkneła 😂
Mag_lena my będziemy mieć 100m uzytkowej + garaż 22 + 7kotlownia.
-
olinaina wrote:Cześć dziewczyny. 👋 Mój termin jest wyliczony na 2 stycznia. Termin pierwszej wizyty u gina mam 4 maja, to będzie 6 tc. Za nami starania 1,5 roku, pierwsza ciąża. Życzę wszystkim dużo spokoju i zdrowia 🌼
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
nick nieaktualny
-
Młodamama2 wrote:Dzień dobry 💕
Jeszcze nieśmiało i niepewnie się witam, jestwm jeszcze przed dniem spodziewanej miesiączki.
Dzisiaj wyszły bardzo delikatne 2 kreski na dwóch testach. Jednak jakoś czuje, ze jestem w ciąży. Jeśli jestem to jest to moja 3 ciąża -
nick nieaktualnyMag_len wrote:Hehe🙂jak zakładałam to nie miałam głowy do nazwy😅 chyba mogę edytowac🤔
Hehe daj spokoj , śmieje się 😜 ale ciezko się ze starających przenieść na fioletowa stronę 😅 bo tu takie wszystko inne.
Ja jutro mam transfer 😍 i bardzo mocno wierze że się uda , ściągam wszystkie myśli w ra stronę. Jak się uda to będę osłaniać tyły stycznia 😎 Gratuluje kochaniutkie i czekajcie na mnie 🥰😘