Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu się to pojawiło, jutro gin od 13 więc zobaczę jak będzie w ciągu dnia i dzwonię do niego. Lepiej dmuchać na zimne. Już przeszukalam trochę Internet na jednej str pisze że taki śluz się pojawia że to taka bariera A na innej że tak wygląda ten czop 😔
Mam nadzieję że z szyjka wszystko dobrze..Anielka ❤️
-
Inkaa85 wrote:Ja mam dziwny ból wysoko tak jakby ud od zewnątrz i nie wiem czy to normalne?Czy coś się powiększa? czy to od leżenia 🤷♀️
U mnie od niedzieli zaczął się ból pachwin po prawej stronie i z każdym dniem ból był coraz silniejszy i promieniujący do pępka i do kręgosłupa. Niezależnie od tego, czy stałam, czy leżałam 😢 Wczoraj nie przespałam nocy, bo ciągle mnie bolało. Dzisiaj poszłam do nowego lekarza i powiedział, że z dzieciaczkiem wszystko ok i nie widzi, co mnie może tak uciskać. Przepisał luteinę i mam brać nospę. Jak mi się nie poprawi na dniach to mam przyjechać do szpitala.
Poszłam do lekarza, bo u mnie ból był nie do wytrzymania, teraz jest trochę lepiej i mam nadzieję, że minie 🍀
Mam nadzieję, że i u Ciebie ból się skończy.Starania o pierwszego bobasa od I.2018
II - III.2020 - Clo 😥
X - XI.2020 - Aromek 😥
XII.2020 - cykl naturalny - ciąża biochemiczna 6tc [*] 😭💔
7.I (30dc) beta 68
11.I (34dc) beta 228
16.I (39dc) beta 22
III.2021 - Aromek III cykl 😥
IV.2021 - Aromek IV cykl🍀🥳🥰
11.V (26dc) beta 42
13.V (28dc) beta 114
17.V (32dc) beta 756
22.V (37dc) beta 7831
CÓRKA 31.12.2021 👧🍼❤️
Starania o drugiego bobasa... od VI.2023
VI - VIII.2024 - Aromek 😥
13.IX.2024 - Aromek IV cykl - 1 IUI ❌️
X - XI.2024 - IUI anulowane 🤨
XII. 2024 - IVF ❄️❄️❄️ -
Też nie wiem jak z tą no spą, raz w życiu wzięłam jak miałam 14 lat i sie porzygałam 😅
Kamyczek, a gdzie masz łożysko? Ja wczoraj poczułam jednego kopniaczka przy pępku i przedwczoraj wieczorem 2 w pępku 🙈 mam Też czasem wrażenie jak siedze, że coś dużego mi tam pływa. Brzuch mi wywaliło i juz widać 🙈 z dnia na dzień coraz większy 🙈 jak ubiorę spódnice taka z wysokim stanem to jest taki okrągluszek ładny 😁kamyczek90 lubi tę wiadomość
-
Łożysko z tyłu.
U mnie tez w końcu pojawił się brzuch, że nie mogę zapiąć swoich jeansów, które jeszcze tydzień temu nosiłam.
W sumie ten brzuch to mam dziwny bo taka jakby kulka po środku pod pępkiem, a kości biodrowe nadal odstają 😂🤭 mam nadzieję że za 5 miesięcy swoje jeansy włożę 😂Letrox 125/100
Pregna Start -
Właśnie zastanawiam się nad zakupem tregginsow/jegginsow w kolorze ciemno jeansowym. Ale nie wiem jaki rozmiar brać z tych ciążowych. Swój czy większy?
A tak przyszłościowo.. jakie rajstopy kryjące na jesień polecacie?Letrox 125/100
Pregna Start -
Kamyczek90 ja w poprzedniej ciąży wzięłam swój rozmiar i na początku było ok ale pozniej tak mi rozwaliło uda ze było wszystko za małe wiec może lepiej rozmiar większe.
kamyczek90 lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ja spodnie wzięłam rozmiar większe z doświadczenia, że po porodzie miałam szerszą miednice przez jakiś czas, byłam też większa niż w ciąży i w swoje się nie mieściłam. Teraz są luźne więc mam nawet zapas, a pewnie w uda i tyłek mi jeszcze pójdzie 🤪 górę biorę w swoim rozmiarze, bo te co wzięłam rozmiar większy były za duże, a jak ogólnie w górnej części mniej tyje poza cyckami 😅 normalnie mam miseczke B, teraz już D noszę 🙈a mam jeszcze E w zapasie, bo po porodzie pewnie jeszcze rozmiar będą większe 🙈
Co do rajstop to ja polecam z hm'u mi się sprawdzająWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2021, 21:13
kamyczek90 lubi tę wiadomość
-
Karolina95 raz na jakiś czas też mam taki śluz.U mnie wygląda właśnie jak śluz płodny (galaretka). Też się trochę tym martwię a wizytę mam 24.08 więc jakbyś była u lekarza to daj znać czy wszystko ok.
Co do ciuchów to na razie noszę sukienki i legginsy większe żeby na mój wielki basior naciągnąć bo już wyglądam co najmniej na 6 miesiąc.
Jesteśmy od tygodnia nad morzem i aż się boję na wagę stanąć po powrocie..kiedyś bardzo dużo spacerowaliśmy i strasznie mi tego brakuje bo teraz nawet na plażę 800m jadę autem bo się boję.Mam nadzieję że w przyszłym roku już z wózkiem to nadrobimy. -
Karolina95 u mnie też bywa taki śluz, posiewy ok ale mam jeszcze powtórzyć po 20tyg. Nie pamiętam jaki był w poprzedniej ciąży ale na pewno było go dużo.
No spa na pewno jest bezpieczna. Ja brałam przez jakiś czas regularnie w tamtej ciąży że względu na ból i twardy brzuch ale szczerze mówiąc nie było za bardzo różnicy i w końcu przestałam. Teraz wzięłam może 3 razy jak mocno bolało -
Wczoraj byłam u lekarza. Niunia juz 306 gram🥰 Drzemała sobie ale jak powiedzialam zeby wstawała to zaczęła się rozciągać 😅 Jak narazie słucha się mamusi 👍😁 Niestety znowu infekcja, najprawdopodobniej po basenie wiec odpuszczam go sobie 😑 Mialam właśnie taki ciągnący się/galaretowaty sluz jak piszecie dziewczyny tylko ze raczej lekko żółtawy. Szkoda bo bardzo lubiłam ten basen 😔
We wtorek usg połówkowe. Mój lekarz wczoraj powiedział ze Wszystko dobrze więc mam nadzieję że te badanie również to potwierdzi. Jakoś nie mogę się już doczekać tego badania 😊 W sobote wchodzę w 20 tydzień 😁💪🥰Robin27 lubi tę wiadomość
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰