Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
krolik wrote:Kurcze zaczyna mnie martwić ten brak ruchów. Młoda na tym etapie już dawała znać regularnie wieczorem,ale wtedy łożysko na tylnej ścianie. Może rzeczywiście to na przedniej strasznie tłumi. Wczoraj w ciągu dnia mam wrażenie, że kilka puknięć było jak leżałam, ale dużą niepewność mam, są inne. Zła na to łożysko jestem, czemu nie mogło się znowu z tyłu ulokować 😅 ale cierpliwie czekam., do 20 tc chyba mają czas na regularne czy później?22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
krolik wrote:Kurcze zaczyna mnie martwić ten brak ruchów. Młoda na tym etapie już dawała znać regularnie wieczorem,ale wtedy łożysko na tylnej ścianie. Może rzeczywiście to na przedniej strasznie tłumi. Wczoraj w ciągu dnia mam wrażenie, że kilka puknięć było jak leżałam, ale dużą niepewność mam, są inne. Zła na to łożysko jestem, czemu nie mogło się znowu z tyłu ulokować 😅 ale cierpliwie czekam., do 20 tc chyba mają czas na regularne czy później?
-
Mi lekarz mówił że łożysko jest z przodu ale ruchy w 17 tyg już jakieś czułam.. Nie wiem jak to jest, jestem w 2 ciąży w której czuje ruchy ale wszystko dla mnie jest takie nowe, inne, z blizniakami wszystko było zupełnie inaczej... ciągle leżenie, teraz mogę normalnie funkcjonować ale jak tylko mnie cos zakluje to mam w głowie że już coś się dzieje złego 😞 pomimo że lekarz uspokaja mnie ze jest wszystko ok, Wizyta za 10 dni uhrr nie wiem jak jeszcze tyle wytrzymam miesiąc to za długo przerwa między wizytami 😅Anielka ❤️
-
nick nieaktualny
-
Do wizyty został mi tydzień, sama już nie wiem czy iść wcześniej.. Nie chce też panikowac. Dzisiaj na bieliźnie zobaczyłam 2 takie grudki, przezroczyste, konsystencję miały coś jak zastygla galaretka ehh.. mam nadzieję że to nic przez szyjke ani ze to kawałki czopu sluzowego(?). Macie też coś takiego lub mialyscie?Anielka ❤️
-
Robin27 wrote:Karolina poobserwuj się dziś, jutro czy się powtarza. Jeśli ilość się z większy i będzie to konsystencją jakby twarożku to może świadczyć o infekcji. Raczej watpie, że to czop, masz jakoes dolegliwości ze strony szyjki?
To nie jest jak twarożek napewno, raczej taka galaretka przezroczysta, bez zapachu. Lekarz na ostatniej wizycie powiedział że jest wszystko ok, ale w poprzedniej ciąży miałam problemy, więc może przez to za bardzo świruje z tym 😫
A dolegliwości hm 🤔 nie mam żadnych, czasami coś tam zaklujeAnielka ❤️
-
Cześć!
My raczej się nie znamy, ale 7lat temu zaczynałam w "starając się ogólnie".
Od początku wiedziałam, że nie będzie łatwo, ponieważ każde badanie i diagnozy to były nowe kłody pod nogi...
Dość szybko się okazało, że bez wspomaganego rozrodu się nie uda. Tak oto na koncie mam 5procedur IVF, 12tranferów, 7ciąż,ale nigdy nie było mi dane przejść z dziewczynami z TP z tego samego miesiąca od początku do końca☹
Została nam ostatnia szansa na rodzicielstwo, ale pojawił się problem z finansami...
Załozyłam zrzutkę, wszystkie dotychczasowe cegiełki zostały wpłacone przez dobre duszyczki z forum, które spotkały mnie na swojej trudnej drodzę do 🤰, ale same nie dadzą rady.
Może któraś z Was chciałaby dorzucić swoją cegiełkę i razem z nimi wybudować dla mnie 🧱?
https://zrzutka.pl/v9cc6c
Byłabym ogromnie wdzięczna!