Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka94 wrote:Mag_len sorrki ze się wtrącę, zauważyłam ze Ika chyba była wpisana dwa razy wiec musisz jeszcze jedno usunąć.
I chyba jeszcze Summer nami już nie ma -
nick nieaktualny
-
Do dziewczyn które niedawno zaczęly czuć kopniaki: ile razy w ciagu dnia mniej więcej czujecie maleństwo? Bo ja narazie tak ze dwa trzy razy dziennie poczuje kilka kopniaków i to tyle 🤷🏼♀️22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ja czuję kilka razy dziennie, wczoraj jak coś robiłam w kuchni to nawet poczułam. Nie zawsze mam czas żeby się położyć, bo wtedy najbardziej kopie, ale odkąd zaczęłam czuć tak mocniej to z dnia ja dzień coraz więcej 😁 teraz właśnie leżymy i młoda się dobija. Śmieje się, że ona cicho siedzi jak starsza siostra grasuje 🤣
-
Ja czuje ciagle, w ogóle bardzo mocno czuje ruchy od 20tc , aż mnie wszystko boli.. ale jestem bardzo bardzo szczupła , może dlatego.
Kamyczek - co do tego twardnienia brzucha , to ja już sama nie wiem. Niby nie powinien być twardy - ale z tego co czytam na grupach forach to 90% albo ma ciagle twardy, albo jak postoi, albo ma okresowe twardnienia .. bierzesz magnez ? Ja sama już nie wiem czy to się powinno „ leczyć „bo podobno macica się rozciąga i może twardniec, z reszta to mięsień wiec przecież nie będzie miękki jak tłuszcz, a w Polsce już na wszystko przepisują leki