Styczeń 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Żurawinka wrote:Ja mam taką samą dawkę. Ale mnie zastanowiło coś innego. Nigdzie nie dostałam magnezu bez b6, a już tę witaminę mam w zestawie dla ciężarnych. Więc póki co zarzuciła suplementy. Magnezu raczej nie przedawkujesz, a z tą b6 to nie wiem.
Pomogło, teraz rzadko się stawia. Doktorek mój mówi ze jak w 3 trym się to stawianie znowu uaktywni to mam dołożyć kolejne 2 tablWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2022, 21:12
-
Mhm, i są fajne komplety po 3-5 body z hm na vinted, z tych nowych z metką lub bez
Z H&M jestem zadowolona, niektóre będą już chyna 4 dziecko przerabiać i nadal są całkiem ok
Sinsay ma ładne i tanie ciuchy, ale takie sobie - np. bluza starszej już wygląda jak po pięciorgu ;>9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Body polecam h&m,w gole super mają kolekcje dla chłopaków 😍 można stroić małych przystojniaków 😁
W Pepco zazwyczaj też kupuję, ta kolekcja premium naprawdę fajna,ale i zwykłe ciuchy,to samo Sinsay na codzień to nie szkoda 😁17.05 ⏸️
18.05 beta 533
20.05 beta 1291
6.06 pierwsza wizyta, jest ❤️
20.06 kolejna wizyta
23.01 💚 -
Ja też się budzę kilka razy w nocy mały kopie mie między 1 a 2 w nocy przynajmniej tak mnie obudził już druga noc co trochę chce mi się pić a co za tym idzie siku więc też się nie wysypiam niestety01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
U mnie ze snem trochę lepiej niż na początku, ale dzisiaj miałam pierwszy raz tak, ze byłam siku ok 5 rano i dzieciaki zaczęły fikać i jakoś nie potrafiłam przez to zasnąć, ale całe szczęście udało sie jeszcze potem zdrzemnąć do 8 kurde znowu mam opryche na ustach (tzn. 2 raz w ciąży) i już napisałam do dr czy mogę brać jakieś tabsy bo coś czuje ze plasterki miało dadzą bo jest dość duża Całe szczęście już po remoncie i dzisiaj już tylko mycie szaf zostało i w końcu wyśpię sie w swoim pełnowymiarowym łóżku 😍
-
Żurawinka wrote:Jestem po glukozie. Fuj. Ale dałam radę. Wyniki będą po południu. Dziś mam też wizytę.
Powodzenia, daj znać po wizycie ✊🏻
Ja mam ogromny problem z zaśnięciem, kręcę się z boku na bok i potrafię iść 3 razy siku bo chyba dziecko napiera na pęcherz. Za to jak zasnę to już odwrotnie, śpię do oporu i nawet jak wstaje to dalej jestem senna. Dziś wstałam o 8 z głodu, zjadłam i poszłam znowu spać do 10. -
Ja bym już chętnie poszła spac, ale mam aktywna 3,5 latke w domu. Czekam kuriera z firana i zasłona 😃 i będę przeszczęśliwa jak mąż mi zawiesi dzisiaj. Później pójdę do paczkomatu i na spacer z córa i tyle aktywności na dzisiaj. Mam jeszcze zaplanowana aktywność wieczorna 😉 mianowicie jutro mam wizytę na NFZ u ginka i się muszę stiuningowac bo kto wie może w końcu w tym 25 tyg stwierdzi, ze trzeba zbadać szyjke haha 😂 oczywiście ja tam wole by on tam nie grzebał 😉
Zurawinka myślałam właśnie dzis o tobie, czekam na wieści po wizycie ✊✊
South ja tez dzis jak powiesi mąż firane w sypialni to kończę remont oficjalnie haha 👍🏽 -
Ja to zasypiam i na siedząco, spałabym jak zabita, tylko niestety jak wczoraj młodsza przylazła tak dziś starsza i coś marudziła... Żadne fikania nigdy mnie nie budziły. Nadal mogę spać trochę na brzuchu, tylko ciut bardziej bokiem i z nogą jedną podciągnietą I nawet sikanie tak mnie bardzo nie budzi
Ogólnie - gdyby nie dzieci, to spałabym jak suseł9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
wichrowe_wzgórza wrote:Ja to zasypiam i na siedząco, spałabym jak zabita, tylko niestety jak wczoraj młodsza przylazła tak dziś starsza i coś marudziła... Żadne fikania nigdy mnie nie budziły. Nadal mogę spać trochę na brzuchu, tylko ciut bardziej bokiem i z nogą jedną podciągnietą I nawet sikanie tak mnie bardzo nie budzi
Ogólnie - gdyby nie dzieci, to spałabym jak suseł
To moja ulubiona pozycja na boku, ale tak wlasnie z jedną nogą podciągnietą. Mąż krzyczy żebym dziecka nie dusiła Ale póki mi tak wygodnie to tak śpię.
Mnie dziecko też nie budzi, w ogóle mam wrażenie, że przesypia całe noce i dopiero nad ranem tak leniwie zaczyna się ruszać. W sumie i ja i mąż byliśmy spokojnymi dziećmi, więc oby poszła w naszą krew 😁 -
Patka, to zależy od starszej osoby, ja zaczelam najpierw łagodnie, niestety nie sprawdziło się - żałuję, że od razu nie postawiłam sprawy jasno, oszczędziło by to wielu sytuacji. Jeśli jednak są to rady nienarzucające a jedynie z dobroci serca - można powiedzieć np. lekarz/położna kazali inaczej lub puścić mimo uszu Jeśli jest to osoba obca/daleka rodzina z którą rzadko się spotykam to ja nie wchodzę w dyskusję, zazwyczaj nic ona nie daje :p