STYCZEŃ 2026 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak Anna mówi, maz jest zbędny w tej galerii, bo bedziesz wlasnie pod presją. Powinnaś po prostu wyjsc z domu, zostawic męża w domu dzieckiem albo oni nich sobie idą w tym czasie na spacer, a Ty robisz zupełnie co innego nie musząc myśleć, ze oni sa w pobliżu. Tak niestety nie odpoczniesz

Czemu Twoj maz tak sie broni przed zostaniem i wszędzie tylek za Tobą wlecze 😅 zabiłabym mojego męża jakby tak robil, bo jak wychodzę SAMA to sama, bez nich i bez myślenia o tym, ze siedzą mi na tyłku. Tata ma czas na pobawienie sie z młodym itp.
Klaudia ja dzisiaj namacalam czystym palcem ostra krawędź, tez to jest taka biała kropka.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:19
klaudia00.., Yenne, ellevv lubią tę wiadomość
-
Mój mąż też z dzieckiem niewiele zostaje, ostatnio to chyba z miesiac temu jak musiałam iść do lekarza. Dużo ogarnia z domem i psem, wiec na prawde ma pełno ale mała jest na mojej glowie. Jak tak Was czytam to tez chyba coś z tym zrobie…
U nas kolejna ciezka noc z zębami. Teraz mała spi wiec ide sobie kawe zrobic.
Yenne lubi tę wiadomość
-
stokrotka00 wrote:Mój mąż też z dzieckiem niewiele zostaje, ostatnio to chyba z miesiac temu jak musiałam iść do lekarza. Dużo ogarnia z domem i psem, wiec na prawde ma pełno ale mała jest na mojej glowie. Jak tak Was czytam to tez chyba coś z tym zrobie…
U nas kolejna ciezka noc z zębami. Teraz mała spi wiec ide sobie kawe zrobic.
Też muszę coś z tym zrobić... Bo idzie na łeb dostać jak tylko siedzisz z maluszkiem. A mój do tego uważa chyba, że to jest izi pizi robota 🙄
Oczywiście jego argument jest taki na to, że z nim cały dzień nie będzie to że się wkurzy i nie da rady z nim jak mały dostanie histerii... Ech. No jakoś muszą się dotrzeć w końcu... 🫠
Ale za to jak dzisiaj z małym wyjdę na spacer, a on zostanie w domu to ogarnie mieszkanie. Także szacun dla niego bo mówi, że wtedy ma głowę czystą i może spokojnie robić.
A z tym wyjściem na zakupy to z nim ogarnę. Mówił że pójdą tam na lody po prostu albo pojadą nad jezioro na spacer. Zobaczymy 🤣 tak czy siak powiedziałam, że pół dnia będę chodziła 🤣🤣🤣
Umowie się na te pazury a co! Nigdy nie byłam i zobaczę z czym to się je 🤣 tylko nie wiem czy hybrydowe czy żel na naturalnej płytce... Idk, dziewczyny co polecacie?Starania od 2022
2024 - 3x IUI
09.2024 - I procedura IVF
03.04.2025 - II procedura IVF
06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

-
A możliwe, że jest ten ząbek po prostu bardzo blisko ale jeszcze się nie przebił i dlatego go widać ale nie czuć po palcem? Na pewno nie jest to perła bo Rozka miała ich sporo parę miesięcy temu i ta kropka z teraz tak nie wygląda 🤷🏼♀️ Wczoraj dałam jej gryzaka z lodówki to minę miała jakby Jezusek gołą stópką po tych dziąsłach jej przeszedł 😆kropka_aga wrote:Tak jak Anna mówi, maz jest zbędny w tej galerii, bo bedziesz wlasnie pod presją. Powinnaś po prostu wyjsc z domu, zostawic męża w domu dzieckiem albo oni nich sobie idą w tym czasie na spacer, a Ty robisz zupełnie co innego nie musząc myśleć, ze oni sa w pobliżu. Tak niestety nie odpoczniesz

Czemu Twoj maz tak sie broni przed zostaniem i wszędzie tylek za Tobą wlecze 😅 zabiłabym mojego męża jakby tak robil, bo jak wychodzę SAMA to sama, bez nich i bez myślenia o tym, ze siedzą mi na tyłku. Tata ma czas na pobawienie sie z młodym itp.
Klaudia ja dzisiaj namacalam czystym palcem ostra krawędź, tez to jest taka biała kropka.
Yenne zależy jakie masz paznokcie, krótkie, długie, miękkie, twarde. Ja robię sobie żel na naturalnej bo lubię jak sa naturalne i delikatnie widać płytkę paznokcia. Przed porodem robiłam sobie french czy inne takie, ale teraz robię pazy jak mała pójdzie spać na sen nocny więc chce je skończyć jak najszybciej i też iść spać 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:59
Yenne lubi tę wiadomość
-
klaudia00.. wrote:A możliwe, że jest ten ząbek po prostu bardzo blisko ale jeszcze się nie przebił i dlatego go widać ale nie czuć po palcem? Na pewno nie jest to perła bo Rozka miała ich sporo parę miesięcy temu i ta kropka z teraz tak nie wygląda 🤷🏼♀️ Wczoraj dałam jej gryzaka z lodówki to minę miała jakby Jezusek gołą stópką po tych dziąsłach jej przeszedł 😆
Yenne zależy jakie masz paznokcie, krótkie, długie, miękkie, twarde. Ja robię sobie żel na naturalnej bo lubię jak sa naturalne i delikatnie widać płytkę paznokcia. Przed porodem robiłam sobie french czy inne takie, ale teraz robię pazy jak mała pójdzie spać na sen nocny więc chce je skończyć jak najszybciej i też iść spać 😅
Raczej krótkie i twarde 😅 nie lubię zbytnio jak mi się "plączą" + w robocie dużo na klawiaturze itd. to długie by mi przeszkadzały. Troszkę wystają, ale tak wiesz, w dobrym guście a nie szpony 🤣🤣
Pogubiona lubi tę wiadomość
Starania od 2022
2024 - 3x IUI
09.2024 - I procedura IVF
03.04.2025 - II procedura IVF
06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

-
Klaudia u nas wczoraj bylo bialawe tez, ale nie bylo czuć jeszcze, a dzisiaj rano normalnie czuć ostrą krawędź 🦷 ale mlody tak mi placze, ze masakra, znow chyba paracetamol wjedzie, bo jest taki krzyk, ze masakra
do tego nie daje się w ogole odłożyć 😬
Yenne jak trafisz na dobrą kosmetyczkę to tez powinna Ci doradzić co będzie najlepsze na Twoje paznokcie
Moze cos u Ciebie na booksy bedzie do zapisania online i ktos kto ma duzo i dobre opinie.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:14
Yenne, klaudia00.. lubią tę wiadomość
-
AnnaMD wrote:I jeszcz jedno, zapytaj czego dokładnie konkretnie się boi. Jak powie że ogólnie to nie odp, jak powie że np płaczu to powiedz co może wtedy zrobić Twoim zdaniem żeby przestał płakać, ale ogólnie każdy ma swoje sposoby przy dziecku i sam niech testuje.
Ja znam takich tatusiów co się „bali” zmienić pieluchę i doszło do tego że pierwsza zmieniło jak dziecko miało 10 mcy 😏
Mój też po naszym powrocie ze szpitala mówił, że się boi (w szpitalu miał jeszcze taryfę ulgową) to szybko ukróciłam, że się nigdy nie nauczy i przestanie bać brać Małą na ręce jak tego po prostu nie zacznie robić. Pierwszy miesiąc było super i zaczęłam sama wychodzić na różne kontrole, ale potem Bini odrzuciła butelkę i do teraz wszędzie ze stadem... RD zaczęło mnie trochę ratować, bo szybko skumała kubek ze słomką, ale zamiast iść gdzieś sama to w ostatnią niedzielę wstałyśmy o 8:00, ogarnęłam ją, oddałam tacie i... poszłam spać do 16:00 🙈🙈🙈 -