Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak Anna mówi, maz jest zbędny w tej galerii, bo bedziesz wlasnie pod presją. Powinnaś po prostu wyjsc z domu, zostawic męża w domu dzieckiem albo oni nich sobie idą w tym czasie na spacer, a Ty robisz zupełnie co innego nie musząc myśleć, ze oni sa w pobliżu. Tak niestety nie odpoczniesz :(
    Czemu Twoj maz tak sie broni przed zostaniem i wszędzie tylek za Tobą wlecze 😅 zabiłabym mojego męża jakby tak robil, bo jak wychodzę SAMA to sama, bez nich i bez myślenia o tym, ze siedzą mi na tyłku. Tata ma czas na pobawienie sie z młodym itp.

Klaudia ja dzisiaj namacalam czystym palcem ostra krawędź, tez to jest taka biała kropka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:19

klaudia00.., Yenne, ellevv lubią tę wiadomość

1.05.2025 ⏸️
    22.12.2025 / 37+2 / 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • stokrotka00 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też z dzieckiem niewiele zostaje, ostatnio to chyba z miesiac temu jak musiałam iść do lekarza. Dużo ogarnia z domem i psem, wiec na prawde ma pełno ale mała jest na mojej glowie. Jak tak Was czytam to tez chyba coś z tym zrobie…

U nas kolejna ciezka noc z zębami. Teraz mała spi wiec ide sobie kawe zrobic.

Yenne lubi tę wiadomość

Starania od początku 2023

age.png
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka00 wrote:
    Mój mąż też z dzieckiem niewiele zostaje, ostatnio to chyba z miesiac temu jak musiałam iść do lekarza. Dużo ogarnia z domem i psem, wiec na prawde ma pełno ale mała jest na mojej glowie. Jak tak Was czytam to tez chyba coś z tym zrobie…

U nas kolejna ciezka noc z zębami. Teraz mała spi wiec ide sobie kawe zrobic.

Też muszę coś z tym zrobić... Bo idzie na łeb dostać jak tylko siedzisz z maluszkiem. A mój do tego uważa chyba, że to jest izi pizi robota 🙄
    Oczywiście jego argument jest taki na to, że z nim cały dzień nie będzie to że się wkurzy i nie da rady z nim jak mały dostanie histerii... Ech. No jakoś muszą się dotrzeć w końcu... 🫠
    Ale za to jak dzisiaj z małym wyjdę na spacer, a on zostanie w domu to ogarnie mieszkanie. Także szacun dla niego bo mówi, że wtedy ma głowę czystą i może spokojnie robić.
    A z tym wyjściem na zakupy to z nim ogarnę. Mówił że pójdą tam na lody po prostu albo pojadą nad jezioro na spacer. Zobaczymy 🤣 tak czy siak powiedziałam, że pół dnia będę chodziła 🤣🤣🤣

Umowie się na te pazury a co! Nigdy nie byłam i zobaczę z czym to się je 🤣 tylko nie wiem czy hybrydowe czy żel na naturalnej płytce... Idk, dziewczyny co polecacie?

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
  • klaudia00.. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka_aga wrote:
    Tak jak Anna mówi, maz jest zbędny w tej galerii, bo bedziesz wlasnie pod presją. Powinnaś po prostu wyjsc z domu, zostawic męża w domu dzieckiem albo oni nich sobie idą w tym czasie na spacer, a Ty robisz zupełnie co innego nie musząc myśleć, ze oni sa w pobliżu. Tak niestety nie odpoczniesz :(
    Czemu Twoj maz tak sie broni przed zostaniem i wszędzie tylek za Tobą wlecze 😅 zabiłabym mojego męża jakby tak robil, bo jak wychodzę SAMA to sama, bez nich i bez myślenia o tym, ze siedzą mi na tyłku. Tata ma czas na pobawienie sie z młodym itp.

Klaudia ja dzisiaj namacalam czystym palcem ostra krawędź, tez to jest taka biała kropka.
    A możliwe, że jest ten ząbek po prostu bardzo blisko ale jeszcze się nie przebił i dlatego go widać ale nie czuć po palcem? Na pewno nie jest to perła bo Rozka miała ich sporo parę miesięcy temu i ta kropka z teraz tak nie wygląda 🤷🏼‍♀️ Wczoraj dałam jej gryzaka z lodówki to minę miała jakby Jezusek gołą stópką po tych dziąsłach jej przeszedł 😆

Yenne zależy jakie masz paznokcie, krótkie, długie, miękkie, twarde. Ja robię sobie żel na naturalnej bo lubię jak sa naturalne i delikatnie widać płytkę paznokcia. Przed porodem robiłam sobie french czy inne takie, ale teraz robię pazy jak mała pójdzie spać na sen nocny więc chce je skończyć jak najszybciej i też iść spać 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:59

Yenne lubi tę wiadomość

age.png

⏸️ 19.05 🥹
    11.06 0,71cm człowieczka z ❤️
    21.07 prenatalne 🧬 zdrowa DZIEWCZYNKA!! 🥹❤️
    23.01 Już jest z nami!! 💖
    #rodzew2026 ❤️
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia00.. wrote:
    A możliwe, że jest ten ząbek po prostu bardzo blisko ale jeszcze się nie przebił i dlatego go widać ale nie czuć po palcem? Na pewno nie jest to perła bo Rozka miała ich sporo parę miesięcy temu i ta kropka z teraz tak nie wygląda 🤷🏼‍♀️ Wczoraj dałam jej gryzaka z lodówki to minę miała jakby Jezusek gołą stópką po tych dziąsłach jej przeszedł 😆

Yenne zależy jakie masz paznokcie, krótkie, długie, miękkie, twarde. Ja robię sobie żel na naturalnej bo lubię jak sa naturalne i delikatnie widać płytkę paznokcia. Przed porodem robiłam sobie french czy inne takie, ale teraz robię pazy jak mała pójdzie spać na sen nocny więc chce je skończyć jak najszybciej i też iść spać 😅

Raczej krótkie i twarde 😅 nie lubię zbytnio jak mi się "plączą" + w robocie dużo na klawiaturze itd. to długie by mi przeszkadzały. Troszkę wystają, ale tak wiesz, w dobrym guście a nie szpony 🤣🤣

Pogubiona lubi tę wiadomość

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia u nas wczoraj bylo bialawe tez, ale nie bylo czuć jeszcze, a dzisiaj rano normalnie czuć ostrą krawędź 🦷 ale mlody tak mi placze, ze masakra, znow chyba paracetamol wjedzie, bo jest taki krzyk, ze masakra :/ do tego nie daje się w ogole odłożyć 😬

Yenne jak trafisz na dobrą kosmetyczkę to tez powinna Ci doradzić co będzie najlepsze na Twoje paznokcie :)

Moze cos u Ciebie na booksy bedzie do zapisania online i ktos kto ma duzo i dobre opinie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:14

Yenne, klaudia00.. lubią tę wiadomość

1.05.2025 ⏸️
    22.12.2025 / 37+2 / 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • Pogubiona Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMD wrote:
    I jeszcz jedno, zapytaj czego dokładnie konkretnie się boi. Jak powie że ogólnie to nie odp, jak powie że np płaczu to powiedz co może wtedy zrobić Twoim zdaniem żeby przestał płakać, ale ogólnie każdy ma swoje sposoby przy dziecku i sam niech testuje.
    Ja znam takich tatusiów co się „bali” zmienić pieluchę i doszło do tego że pierwsza zmieniło jak dziecko miało 10 mcy 😏

Mój też po naszym powrocie ze szpitala mówił, że się boi (w szpitalu miał jeszcze taryfę ulgową) to szybko ukróciłam, że się nigdy nie nauczy i przestanie bać brać Małą na ręce jak tego po prostu nie zacznie robić. Pierwszy miesiąc było super i zaczęłam sama wychodzić na różne kontrole, ale potem Bini odrzuciła butelkę i do teraz wszędzie ze stadem... RD zaczęło mnie trochę ratować, bo szybko skumała kubek ze słomką, ale zamiast iść gdzieś sama to w ostatnią niedzielę wstałyśmy o 8:00, ogarnęłam ją, oddałam tacie i... poszłam spać do 16:00 🙈🙈🙈

👱38 🧔43 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
    14.12.25 - (37) Hello World! :) 2620g, 53cm

age.png
‹‹ 1285 1286 1287 1288 1289
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ