STYCZEŃ 2026 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam bardzo kciuki za starania dziewczyny! ❤️
U nas dzisiaj istny armagedon. Pierwszy lot z bobasem a do tego ja już od kilku lat nie latałam i zapomniałam co jest 5 i czuję że nie ogarniam 😵💫 Żeby było ciekawiej to mała stwierdziła że dzisiejszy dzień jest idealny aby wszystko było na nie i ciągle krzyczy i marudzi, czuję jakbym mózg miała już poza ciałem… Ciesze się tylko ze siostra nam załatwiła fotelik i nie muszę się martwić oddawaniem go. Wyjeżdżamy koło 1:30 bo lot mamy o 5:50, mam nadzieję że mała prześpi całą drogę i potem będzie spokojna na rękach albo w nosidle, nie ukrywam że majty mam pełne. Boję się że zabawki jej nie zaciekawią na czas zapięcia pasów i będzie krzyk 😵💫
CrazyDaisy lubi tę wiadomość
-
Kroliczek2411 wrote:Crazy daisy i pogubiona trzymam kciuki 🤞🏻🤞🏻
Nie wiem czy mam rozsyłać wiruski czy coś 🤣
Poproszę
-
Wiesz co, my mamy bardzo specyficznie. To nie jest nowy dom, tylko z 2000 roku i dziwne byly rozwiązania. Mamy tak, ze z korytarza sa 2 pary drzwi, za nimi schody. Jedne prowadzą do piwnicy, po drodze jest pólpietro gdzie mamy regał z przetworami i nizej jeszcze o takie "pol pietro" sa kuwety schowane, drugie prowadzą na piętro. Te na pietro moga byc po prostu zamykane, ale tamte muszą byc otwarte ze względu na koty 🤦♀️ellevv wrote:Pochwal się jak zamontujesz 🙈 Jakie masz dokładnie schody? U nas mocowanie z dwóch stron dopiero by się zaczynało na 4 schodku 😵💫 Może będzie tak dobrze że jednak nie będę musiała montować.
Ja muszę znowu zatkać naszą szafkę z otworem na kuwety 🙈 moje koty i tak są na dworze więc praktycznie mogłabym wymienić tą szafkę
Edit. Widzę linka 😅 -