Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZEŃ 2026 ❄️
Odpowiedz

STYCZEŃ 2026 ❄️

Oceń ten wątek:
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkafar wrote:
    Swoją drogą jakie polecacie kasze na start? Takie jakieś zwykłe z marketu? 🫣 bo chciałabym zacząć mu dodawać do obiadków, ale nie wiem zupełnie jaką kupić.

Dzisiaj do obiadku mu zrobię po prostu kaszkę manną z Helpy
    Ja mam kaszki kendamil (chyba 4 rodzaje owsiana, warzywna, jagodowa z płatkami owsianymi i bananowa) I zwykłą z Hipp :)

Albo daję tez z hipp w słoiczkach kaszki, ale to rzadko. Młodemu najlepiej wchodzi jagodowa kendamil 😅 mam wrazenie, ze ile bym nie zrobiła to tyle zje 😅

Do zwykłych dla urozmaicenia blenduję owoce albo daję z tubki (hipp). Dzisiaj na kolację dam bez owoców, zwykłą kaszkę, bo 1 raz dam 3 posiłek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:27

1.05.2025 ⏸️
    22.12.2025 / 37+2 / 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • klaudia00.. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yenne wrote:
    Młody ma spust właśnie 🙈 sama jestem w szoku ile potrafi zjeść... No ale on jest dużym bobaskiem bo 9100g już ma 🙈🙈🙈🙈

Po południu tata daje jedzonko bo mnie nie będzie. Dzisiaj wjedzie jarzynowa na obiadek 😶 zobaczymy, czy mu podejdzie. Myślałam, żeby do tego jaglaną mąż mu zrobił 🤔
    Mnie te kaszki najbardziej zadziwiają bo to jest jedna z gorszych rzeczy dla małej. Wczoraj zjadła ze dwie/trzy łyżeczki i resztę ja zjadłam i tak jest za każdym razem 🫣

age.png

⏸️ 19.05 🥹
    11.06 0,71cm człowieczka z ❤️
    21.07 prenatalne 🧬 zdrowa DZIEWCZYNKA!! 🥹❤️
    23.01 Już jest z nami!! 💖
    #rodzew2026 ❤️
  • Yenne Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia00.. wrote:
    Mnie te kaszki najbardziej zadziwiają bo to jest jedna z gorszych rzeczy dla małej. Wczoraj zjadła ze dwie/trzy łyżeczki i resztę ja zjadłam i tak jest za każdym razem 🫣

To u nas jadł jak leci, ale teraz jest foch na jaglaną 🙈 ale kaszkę owsianą może jeść i jeść...

Wszystkie mam z Helpy. Ostatnio kupiłam manną, ale jeszcze nie dałam. Alergen wejdzie wtedy, nie?

Na nabiał nic nie pojawiło się, dwa razy dałam jogurt naturalny (dwa dni pod rząd) i nic. Czyli co? Ok jest? 😅

Edit. Rozmawiałam teraz z mężem przez telefon, żeby coś z nim ustalić... A on jest tak oschły... Płakać mi się aż chce. Jest taki beznamiętny ("Ok, dobra", "Może będę pamiętał")... Miałam nadzieję, że chociaż trochę ochlonie i coś wróci do normy, a teraz się boję że wrócę do domu a on będzie mnie unikał i wgl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:13

klaudia00.. lubi tę wiadomość

Starania od 2022 :)
    2024 - 3x IUI :(

09.2024 - I procedura IVF

03.04.2025 - II procedura IVF
    06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
    14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
    maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
    21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

age.png
‹‹ 1363 1364 1365 1366 1367
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ