STYCZEŃ 2026 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam kaszki kendamil (chyba 4 rodzaje owsiana, warzywna, jagodowa z płatkami owsianymi i bananowa) I zwykłą z HippOlkafar wrote:Swoją drogą jakie polecacie kasze na start? Takie jakieś zwykłe z marketu? 🫣 bo chciałabym zacząć mu dodawać do obiadków, ale nie wiem zupełnie jaką kupić.
Dzisiaj do obiadku mu zrobię po prostu kaszkę manną z Helpy
Albo daję tez z hipp w słoiczkach kaszki, ale to rzadko. Młodemu najlepiej wchodzi jagodowa kendamil 😅 mam wrazenie, ze ile bym nie zrobiła to tyle zje 😅
Do zwykłych dla urozmaicenia blenduję owoce albo daję z tubki (hipp). Dzisiaj na kolację dam bez owoców, zwykłą kaszkę, bo 1 raz dam 3 posiłek.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:27
-
Mnie te kaszki najbardziej zadziwiają bo to jest jedna z gorszych rzeczy dla małej. Wczoraj zjadła ze dwie/trzy łyżeczki i resztę ja zjadłam i tak jest za każdym razem 🫣Yenne wrote:Młody ma spust właśnie 🙈 sama jestem w szoku ile potrafi zjeść... No ale on jest dużym bobaskiem bo 9100g już ma 🙈🙈🙈🙈
Po południu tata daje jedzonko bo mnie nie będzie. Dzisiaj wjedzie jarzynowa na obiadek 😶 zobaczymy, czy mu podejdzie. Myślałam, żeby do tego jaglaną mąż mu zrobił 🤔 -
klaudia00.. wrote:Mnie te kaszki najbardziej zadziwiają bo to jest jedna z gorszych rzeczy dla małej. Wczoraj zjadła ze dwie/trzy łyżeczki i resztę ja zjadłam i tak jest za każdym razem 🫣
To u nas jadł jak leci, ale teraz jest foch na jaglaną 🙈 ale kaszkę owsianą może jeść i jeść...
Wszystkie mam z Helpy. Ostatnio kupiłam manną, ale jeszcze nie dałam. Alergen wejdzie wtedy, nie?
Na nabiał nic nie pojawiło się, dwa razy dałam jogurt naturalny (dwa dni pod rząd) i nic. Czyli co? Ok jest? 😅
Edit. Rozmawiałam teraz z mężem przez telefon, żeby coś z nim ustalić... A on jest tak oschły... Płakać mi się aż chce. Jest taki beznamiętny ("Ok, dobra", "Może będę pamiętał")... Miałam nadzieję, że chociaż trochę ochlonie i coś wróci do normy, a teraz się boję że wrócę do domu a on będzie mnie unikał i wgl.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:13
klaudia00.. lubi tę wiadomość
Starania od 2022
2024 - 3x IUI
09.2024 - I procedura IVF
03.04.2025 - II procedura IVF
06.04.2025 - start stymulacji --> Ovaleap 1x150/dz --> Ovaleap 1x1 + Cetrotide 1x1
14.04.2025 - punkcja 🥚; zapłodniono 9🥚 --> 5 --> 4 ❄️ (5.1.1|2x 4.11|3.1.1)
maj 2025 - FET x1 ❄️ 5.1.1 + EG 🎉
21.01.2026 - 3420g, 53cm 🩵

-