Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • baby33 Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaaa2024 wrote:
    Dziewczyny, a czy którejś też zdarza się, że robi się Wam słabo, tak jakbyście miały zaraz zemdleć? Nie wiem czy to kwestia za długich przerw w jedzeniu, w pierwszej ciąży tego nie miałam, a teraz już dwa razy od początku, bardzo to nieprzyjemne… 🥹

Ja miałam jeden taki dzień, w poprzedniej ciąży nigdy. Byłam sama z córką w domu i czulam, że wszystko mi spowalnia, staje się nieobecna. Musiałam się położyć na kanapie, jak wstałam to znowu to samo. Dobrze że mąż po chwili wrócił. Ale fakt jadłam w ten dzień mało i w sumie nic konkretnego. Straszne uczucie:(

18.11.2023 ⏸️
    07.2024 👧🏻 🩷

01.2026 ⏸️
    02.2026 🕊️💔

08.05.2026 ⏸️

preg.png
  • Wisienka95 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe wrote:
    Synuś jest zdrowy!

https://ibb.co/FbFGT86w

Tez cie obserwowałam i czekałam na ten wiesci ❤️ całe szczescie ze wszystko jest dobrze, ty miałaś tylko kariotyp zlecony ?
    Super ze badania przyszły tak szybko, ja czekam jeszcze na mikromacierze ale czas oczekiwania to 3 tygodnie 😑

Esbe lubi tę wiadomość

• Esbe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisienka95 wrote:
    Tez cie obserwowałam i czekałam na ten wiesci ❤️ całe szczescie ze wszystko jest dobrze, ty miałaś tylko kariotyp zlecony ?
    Super ze badania przyszły tak szybko, ja czekam jeszcze na mikromacierze ale czas oczekiwania to 3 tygodnie 😑
    Tylko QFPCR, bez kariotypow, ponieważ oni konkretnie chcieli wykluczyć Zespol Edwardsa, ktory wyszedl w NIPT. Nie maja podejrzeń innych wad.

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
    5/2026 ⏸️
    Beta 3570->10370 (przyrost 191%)
    16/5/2026 Mamy ❤️
    Zespół Edwardsa? Amniopunkcja: zdrowy syn 💙
    202701102743.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaaa2024 wrote:
    Dziewczyny, a czy którejś też zdarza się, że robi się Wam słabo, tak jakbyście miały zaraz zemdleć? Nie wiem czy to kwestia za długich przerw w jedzeniu, w pierwszej ciąży tego nie miałam, a teraz już dwa razy od początku, bardzo to nieprzyjemne… 🥹

Tak raz się skończyło wymiotem, a któregoś razu złapało mnie w sklepie musiałam wyjść usiąść na ławce i zjeść, wtedy zrobiłam za długa przerwę w jedzeniu.

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
  • Jusia92 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj tylko poranek był dosyć gorący, w dzień padało z przerwami i wieczór to był nawet taki chłodnawy 😅 także wysyłam trochę tego chłodku w te upalne strony! ☺️
    Ja dzisiaj pierwszy raz od starań odzyskałam libido i o Boziu, jak człowiek szybko zapomniał co to za fajne uczucie 🤪 🙈

👩‍❤️‍👨 ‘92 & ‘89

06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)

26.05.26 ⏸️
    27.05.26 bhcg 189 mIU/ml; prog 31,2 ng/ml
    29.05.26 bhcg 448 mIU/ml
    1.06.26 bhcg 2108 mIU/ml
    Szczęściu trwaj ❤️🌈

🔸 G20210A hetero
    🔸 MTHFR C677T hetero
    🔸 PAI-1 4G/4G homo

preg.png
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaaa2024 wrote:

Jak Twoje magazyny żelaza wyglądają?
    U mnie przy braku w ciazy takie akcje miałam

👱‍♀️ 29lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 31lat
    ▪️ C1

💙Baby B 2024

Zaczynamy nową przygodę? 🥹
    preg.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia92 wrote:
    U nas dzisiaj tylko poranek był dosyć gorący, w dzień padało z przerwami i wieczór to był nawet taki chłodnawy 😅 także wysyłam trochę tego chłodku w te upalne strony! ☺️
    Ja dzisiaj pierwszy raz od starań odzyskałam libido i o Boziu, jak człowiek szybko zapomniał co to za fajne uczucie 🤪 🙈

A właśnie miałam was pytać o libido, bo ja muszę co 3-4 dni i zawsze kończę orgazmem 😂 Jak mam dłuższą przerwę to mam bardzo erotyczne sny nawet z babami xD

Jusia92 lubi tę wiadomość

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
  • patience Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane ♥️
    Rzadko się udzielam, pamiętam jednak, że na grupie była przewaga chłopców 💙
    Aczkolwiek teraz sama potrzebuję pomocy i chyba wsparcia..
    Wykonałam test sanco dla swojej spokojnej głowy, nie było żadnych wskazań lekarza, mam 31 lat i to moja druga ciąża. Sanco nie potwierdziło żadnych z trinsomi. Za to podwyższone ryzyko delecji.
    Zdecydowałam się na amiopunkcje, którą mam jutro..
    A teraz najważniejsze. Dodatkowo wykonałam Pappe, która wyszła prawidłowo. Usg prenatalne prawidłowe. Na każdym usg maluszek rozwija się prawidłowo. Wczorajsza wizyta u ginekologa, również bez zastrzeżeń. Wszystko na swoim miejscu, nie ma się do czego przyczepić. Denerwuję się jutrzejszym badaniem, a raczej wynikiem, na który się długo czeka.. :(
    Czy ktoś miał podobną sytuację i wynik amiopunkcji wyszedł jednak prawidłowy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:38

~ patience
‹‹ 164 165 166 167 168
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ