Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinaaa2024 wrote:Dziewczyny, a czy którejś też zdarza się, że robi się Wam słabo, tak jakbyście miały zaraz zemdleć? Nie wiem czy to kwestia za długich przerw w jedzeniu, w pierwszej ciąży tego nie miałam, a teraz już dwa razy od początku, bardzo to nieprzyjemne… 🥹
Ja miałam jeden taki dzień, w poprzedniej ciąży nigdy. Byłam sama z córką w domu i czulam, że wszystko mi spowalnia, staje się nieobecna. Musiałam się położyć na kanapie, jak wstałam to znowu to samo. Dobrze że mąż po chwili wrócił. Ale fakt jadłam w ten dzień mało i w sumie nic konkretnego. Straszne uczucie:( -
Esbe wrote:Synuś jest zdrowy!
https://ibb.co/FbFGT86w
Tez cie obserwowałam i czekałam na ten wiesci ❤️ całe szczescie ze wszystko jest dobrze, ty miałaś tylko kariotyp zlecony ?
Super ze badania przyszły tak szybko, ja czekam jeszcze na mikromacierze ale czas oczekiwania to 3 tygodnie 😑
Esbe lubi tę wiadomość
-
Tylko QFPCR, bez kariotypow, ponieważ oni konkretnie chcieli wykluczyć Zespol Edwardsa, ktory wyszedl w NIPT. Nie maja podejrzeń innych wad.Wisienka95 wrote:Tez cie obserwowałam i czekałam na ten wiesci ❤️ całe szczescie ze wszystko jest dobrze, ty miałaś tylko kariotyp zlecony ?
Super ze badania przyszły tak szybko, ja czekam jeszcze na mikromacierze ale czas oczekiwania to 3 tygodnie 😑 -
Malinaaa2024 wrote:Dziewczyny, a czy którejś też zdarza się, że robi się Wam słabo, tak jakbyście miały zaraz zemdleć? Nie wiem czy to kwestia za długich przerw w jedzeniu, w pierwszej ciąży tego nie miałam, a teraz już dwa razy od początku, bardzo to nieprzyjemne… 🥹
Tak raz się skończyło wymiotem, a któregoś razu złapało mnie w sklepie musiałam wyjść usiąść na ławce i zjeść, wtedy zrobiłam za długa przerwę w jedzeniu. -
U nas dzisiaj tylko poranek był dosyć gorący, w dzień padało z przerwami i wieczór to był nawet taki chłodnawy 😅 także wysyłam trochę tego chłodku w te upalne strony! ☺️
Ja dzisiaj pierwszy raz od starań odzyskałam libido i o Boziu, jak człowiek szybko zapomniał co to za fajne uczucie 🤪 🙈 -
Jak Twoje magazyny żelaza wyglądają?
U mnie przy braku w ciazy takie akcje miałam -
Jusia92 wrote:U nas dzisiaj tylko poranek był dosyć gorący, w dzień padało z przerwami i wieczór to był nawet taki chłodnawy 😅 także wysyłam trochę tego chłodku w te upalne strony! ☺️
Ja dzisiaj pierwszy raz od starań odzyskałam libido i o Boziu, jak człowiek szybko zapomniał co to za fajne uczucie 🤪 🙈
A właśnie miałam was pytać o libido, bo ja muszę co 3-4 dni i zawsze kończę orgazmem 😂 Jak mam dłuższą przerwę to mam bardzo erotyczne sny nawet z babami xD
Jusia92 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane ♥️
Rzadko się udzielam, pamiętam jednak, że na grupie była przewaga chłopców 💙
Aczkolwiek teraz sama potrzebuję pomocy i chyba wsparcia..
Wykonałam test sanco dla swojej spokojnej głowy, nie było żadnych wskazań lekarza, mam 31 lat i to moja druga ciąża. Sanco nie potwierdziło żadnych z trinsomi. Za to podwyższone ryzyko delecji.
Zdecydowałam się na amiopunkcje, którą mam jutro..
A teraz najważniejsze. Dodatkowo wykonałam Pappe, która wyszła prawidłowo. Usg prenatalne prawidłowe. Na każdym usg maluszek rozwija się prawidłowo. Wczorajsza wizyta u ginekologa, również bez zastrzeżeń. Wszystko na swoim miejscu, nie ma się do czego przyczepić. Denerwuję się jutrzejszym badaniem, a raczej wynikiem, na który się długo czeka..
Czy ktoś miał podobną sytuację i wynik amiopunkcji wyszedł jednak prawidłowy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:38
~ patience -