Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Iza. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po wizycie Maluch ma się dobrze, oczywiście standardowo sobie spał 😄 Serduszko ładnie bije ❤️ O płci lekarz nic nie wspominał, a ja też o nic nie pytałam. Poczekam sobie jeszcze tę chwilkę do połówkowych Następna wizyta standardowo za miesiąc. Z maluchem wszystko w porządku, u mnie wyniki też są dobre, więc nic, tylko się cieszyć 🥰

Haven, Werox, Annette., _Dysia_, molierowa, ANIELKA, baby33, tosiekk, Karola_90, Margareetka lubią tę wiadomość

Starania od stycznia 2023
    22.04 .2024⏸️
    30.12.2024 Nikodem 🩵
    Starania od września 2025
    20.05.2026 ⏸️
    preg.png
  • baby33 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, super wieści 🥰 który to już u Ciebie tydzień? Podziwiam za tą wytrwałość z niewiedzą co do płci, ja jestem w gorącej wodzie kąpana i zawsze muszę mieć i wiedzieć teraz, już, natychmiast 😂

18.11.2023 ⏸️
    07.2024 👧🏻 🩷

01.2026 ⏸️
    02.2026 🕊️💔

08.05.2026 ⏸️

preg.png
  • Iza. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby33 wrote:
    Iza, super wieści 🥰 który to już u Ciebie tydzień? Podziwiam za tą wytrwałość z niewiedzą co do płci, ja jestem w gorącej wodzie kąpana i zawsze muszę mieć i wiedzieć teraz, już, natychmiast 😂
    W końcu ustawiłam chyba czas najwyższy 😆
    Co do płci, to aż sama jestem w szoku W pierwszej ciąży to ja praktycznie razem z pozytywnym testem ciążowym od razu chciałam wiedzieć, co będzie. A w tej ciąży jakoś totalnie nie ma to dla mnie znaczenia 😂 I to do takiego stopnia, że nawet ten brak wiedzy w ogóle mi nie przeszkadza 😅

Starania od stycznia 2023
    22.04 .2024⏸️
    30.12.2024 Nikodem 🩵
    Starania od września 2025
    20.05.2026 ⏸️
    preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza. wrote:
    W końcu ustawiłam chyba czas najwyższy 😆
    Co do płci, to aż sama jestem w szoku W pierwszej ciąży to ja praktycznie razem z pozytywnym testem ciążowym od razu chciałam wiedzieć, co będzie. A w tej ciąży jakoś totalnie nie ma to dla mnie znaczenia 😂 I to do takiego stopnia, że nawet ten brak wiedzy w ogóle mi nie przeszkadza 😅

To ja mam toralnie na odwrót i bardzo czekam aż w końcu się dowiem 😅😅 ale to pewnie dlatego, że marzę o córce.
    Dobrze, że już jutro prenatalne to liczę, że bobasek pokaże co tam chowa 🙈

preg.png

age.png
‹‹ 182 183 184 185 186
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ