Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już po wizycie Maluch ma się dobrze, oczywiście standardowo sobie spał 😄 Serduszko ładnie bije ❤️ O płci lekarz nic nie wspominał, a ja też o nic nie pytałam. Poczekam sobie jeszcze tę chwilkę do połówkowych Następna wizyta standardowo za miesiąc. Z maluchem wszystko w porządku, u mnie wyniki też są dobre, więc nic, tylko się cieszyć 🥰
Haven, Werox, Annette., _Dysia_, molierowa, ANIELKA, baby33, tosiekk, Karola_90, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Iza, super wieści 🥰 który to już u Ciebie tydzień? Podziwiam za tą wytrwałość z niewiedzą co do płci, ja jestem w gorącej wodzie kąpana i zawsze muszę mieć i wiedzieć teraz, już, natychmiast 😂
-
W końcu ustawiłam chyba czas najwyższy 😆baby33 wrote:Iza, super wieści 🥰 który to już u Ciebie tydzień? Podziwiam za tą wytrwałość z niewiedzą co do płci, ja jestem w gorącej wodzie kąpana i zawsze muszę mieć i wiedzieć teraz, już, natychmiast 😂
Co do płci, to aż sama jestem w szoku W pierwszej ciąży to ja praktycznie razem z pozytywnym testem ciążowym od razu chciałam wiedzieć, co będzie. A w tej ciąży jakoś totalnie nie ma to dla mnie znaczenia 😂 I to do takiego stopnia, że nawet ten brak wiedzy w ogóle mi nie przeszkadza 😅 -
Iza. wrote:W końcu ustawiłam chyba czas najwyższy 😆
Co do płci, to aż sama jestem w szoku W pierwszej ciąży to ja praktycznie razem z pozytywnym testem ciążowym od razu chciałam wiedzieć, co będzie. A w tej ciąży jakoś totalnie nie ma to dla mnie znaczenia 😂 I to do takiego stopnia, że nawet ten brak wiedzy w ogóle mi nie przeszkadza 😅
To ja mam toralnie na odwrót i bardzo czekam aż w końcu się dowiem 😅😅 ale to pewnie dlatego, że marzę o córce.
Dobrze, że już jutro prenatalne to liczę, że bobasek pokaże co tam chowa 🙈 -