Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • _Dysia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaWPlanach ja do niedawna wstawałam w nocy na siku co godzinę, czyli jakieś 6 razy 😅 Teraz się trochę ustabilizowało i wstaję ze 3. Nigdy nie miałam problemów z pęcherzem.

Ja dziś byłam w labie zrobić badania na wtorkową wizytę. Kolejka była okropna, ludzie czekali nawet na zewnątrz, więc skorzystałam z mojego prawa i powiedziałam, że wchodzę następna. Dawno się nie nasłuchałam tyle co dzisiaj, że emeryci to powinni mieć pierwszeństwo, a nie baby w ciąży 🤣 Na całe szczęście nauczyłam się olewać takie głupie teksty.

Werox, monii00, MamaWPlanach, Karola_90, Kinia197 lubią tę wiadomość

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

⏸️ 05.2026 🤞🌈
    28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
    9.06 1,67cm 🫐
    23.06 3,66cm🍓
    Nifty - czekamy na synka 💙
    7.07 - 6,45cm 🥝, prenatalne ok 🍀
    14.07 - 106g 🍋
    4.08 - 164g 🥑

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈

preg.png
  • MamaWPlanach Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Dysia_ wrote:
    MamaWPlanach ja do niedawna wstawałam w nocy na siku co godzinę, czyli jakieś 6 razy 😅 Teraz się trochę ustabilizowało i wstaję ze 3. Nigdy nie miałam problemów z pęcherzem.

Ja dziś byłam w labie zrobić badania na wtorkową wizytę. Kolejka była okropna, ludzie czekali nawet na zewnątrz, więc skorzystałam z mojego prawa i powiedziałam, że wchodzę następna. Dawno się nie nasłuchałam tyle co dzisiaj, że emeryci to powinni mieć pierwszeństwo, a nie baby w ciąży 🤣 Na całe szczęście nauczyłam się olewać takie głupie teksty.

Gratuluję odwagi w starciu z emerytami😂
    Ja mam nadal z tym problem (głupio mi się wpychać mimo, że wisi plakietka, że kobiety w ciąży wchodząc bez kolejki)🫣
    Dzisiaj byłam piąta, więc szybko zleciało..
    Tylko w jednym labie kolejka jest numerowana bilecikami, więc pobrałam bilecik dla "uprzywilejowanych", gdy robiłam SANCO.

👫 39 i 40
    AMH 0,26
    IO
    Hashimoto/Niedoczynność (Eutyrox 75)

1 IVF- listopad 2025:
    (Menopur 150, Rekovelle 12, Orgalutran)
    3🥚, 2 ❄️
    * styczeń 2026- histeroskopia-> polip
    * FET- luty 2026, 3.2.1, beta 27,27⬇️
    * FET- marzec 2026, 3.2.2, beta 5,63⬇️

2 IVF- maj 2026:
    procedura wstrzymana⁉️

Naturalna ciąża🥹
    11.05 beta 295, 13.05 beta 609,
    15.05 beta 1186, 22.05 beta 14940,
    26.05 FHR 143 u/min💓,CRL 3,0 mm
    10.06 FHR 167 i/min💓, CRL 19,3 mm
    09.07 SANCO niskie ryzyka💙

„Jeszcze będzie dobrze — wierzę w to każdego dnia.”💙

preg.png
‹‹ 184 185 186 187 188
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ