Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Axana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BillieJean wrote:
    Nayshea brak słów na to jaki numer Ci wywinęli w pracy …

Olinko trzymam kciuki za wizytę ❤️🤞

Kathrine daj znać jak się czujesz ?

Późno wieczorem dostałam wyniki bety - 6345 jednostek, od soboty przyrosła 78%
    Mam nadzieję że serduszko będzie bić przy kolejnym usg, chociaż nie ukrywam, że będzie mi się dłużyć do 8 czerwca

Przyrost bardzo dobry! 8 czerwca wydaje się mega odległy, ale na pewno zleci raz dwa ❤️

@Olinja1329 zgadza mi się z OM, plus minus jeden dzień. Ale na tym etapie to też kwestia pomiaru. W poniedziałek było 6+5

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj byłam na wizycie u lekarza gdzie chciałam prowadzić ciążę, dzidzia rośnie prawidłowo tzn nadal wychodzi 6 dni młodsza niż z OM. Ale co do lekarza nie poczułam tego czegoś 😬 Także chyba wracam do lekarza, który prowadził moja pierwsza Ciąże... Cenę ma z kosmosu i nie pracuje w szpitalu, ale jednak ufam mu 🥺

4.05.2026 niespodzianka ⏸️

9.12.2024 🧚🩷 nasz cud po 5 latach starań ❤️

age.png
  • Anettt90 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem dostałam wynik bety i wynosił 419, 22 maja była 159. Przyrost jest ale mam wrażenie,że wolny.. jeszcze lekarka mnie wczoraj nastraszyła mówiąc "nie nastawiaj się" bo nie było nic widać na USG 🥺 moja głowa zaczyna wariować

• dori Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anettt90 wrote:
    Wczoraj wieczorem dostałam wynik bety i wynosił 419, 22 maja była 159. Przyrost jest ale mam wrażenie,że wolny.. jeszcze lekarka mnie wczoraj nastraszyła mówiąc "nie nastawiaj się" bo nie było nic widać na USG 🥺 moja głowa zaczyna wariować
    Przyrost jest prawidłowy, a że nie było nic widać, bo to za wcześnie. Pęcherzyk jest widoczny powyżej 1000, więc spokojnie masz czas.

31.10.2022 💔
    25.05.2023 💔
    13.11.2023 ⏸️ beta 93,81
    15.11.2023 beta 223,65
    22.11.2023 beta 4193 🤞
    27.11.2023 6+1 2,6 mm ❤️ USG 5+6
    11.12.2023 8+1 1,39cm ❤️ USG 7+5
    22.12.2023 9+5 2,58cm ❤️ USG 9+3
    09.01.2024 12+2 5,79cm USG 12+2. Prenatalne idealnie 😍
    19.02.2024 18+1 232g ❤️
    05.03.2024 20+2 II prenatalne, 340g i pierwsze kopniaki 😍
    14.05.2024 30+2 III prenatalne, 1750g 😍

Iga 🥰🥰 30.07.2024 22:51 😍 ⚖️3635g 📏56cm 💖

age.png

18.05 beta 85,3
    20.05 beta 253

preg.png
  • Anettt90 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dori wrote:
    Przyrost jest prawidłowy, a że nie było nic widać, bo to za wcześnie. Pęcherzyk jest widoczny powyżej 1000, więc spokojnie masz czas.

I niby to wiem a gdzieś z tyłu głowy mam złe myśli. Najgorsze jest to, że ta lekarka ma bardzo dużo pozytywnych opinii wśród znajomych, koleżanki prowadziły u niej swoje ciąże i są mega zadowolone a mnie tak zdołowała..

• Szept_Flory Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    💐 BillieJean, tak! Drzemki kiedy się chciało… 🫠 Ja z utęsknieniem wspominam samotne spacery do lasu. Cisza.. spokój.. 🫠
    Super beta, oby tak dalej! 🤞
    Szybko zleci do wizyty. Na pierwszą co prawda chyba czeka się najbardziej, ale teraz latem jest tyle zajęć, że mi np to czas ucieka strasznie. 🫣

💐 Nayshea, brak słów jeśli chodzi o tego pracodawcę. A właściwie słowa są, tylko nie nadają się do publikacji.

💐 jaskra, tak, z jdg to też inna historia zawsze. Lepiej jak ciąża planowana, to właśnie składki można trochę nadpłacić. Choć tyle. Ja mam koleżankę, która na jdg wpadła i to finansowo była dla niej porażka.

💐 Zbiorczo witam nowe dziewczyny! Powodzenia i dużo nudy w ciąży!

💐 Olinka1329, dzielny syn! Super, że tak sobie poradził. Powodzenia na wizycie! 🤞

💐 Zagadka919, cena spokoju bywa duża. Coś o tym wiem. 🙈 Ale jeśli masz taką możliwość, to myślę że warto wybrać zaufanego lekarza.

💐 Anettt90, przecież przyrost jest w normie! A że nic nie było widać na usg, to chyba nic dziwnego. Bardzo wczesny etap, beta jeszcze mała. Zalecam pozytywne myślenie! Dużo cierpliwości życzę. Będzie dobrze! 🤞

‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ