Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze tu z Wami być, mam w sobie dużo euforii pomieszanej z lękiem, nie wiem jak dotrwam do usg. Mam bardzo silne skurcze i kłucia przy zmianach pozycji albo wstawaniu z kucka, wczoraj aż mnie wybudził taki skurcz. Czasami mam taki skurcz że aż muszę się położyć. Oczywiście skontaktowałam się z ginem (cieszę się że mam taką możliwość przed wizytą) i powiedział że przy endometriozie to normalne i że będę bardziej odczuwała takie rzeczy.
Od wczoraj budzę się ok 3 w nocy z ogromnym głodem, muszę sobie chyba jakoś przeorganizować jedzenie posiłków. Pojawił się też ból piersi.
A jak u Was objawy ?🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
Ja mam takie same objawy jak w poprzednich ciążach. Brzuch mnie bolał przez 3 dni(chyba implantacja) teraz już nie boli, tylko czasami coś zakłuje. Czuję takie napięcie w dole brzucha. Piersi też mam większe i bardzo wrażliwe. No i jakieś zmęczenie mi się włącza, wczoraj w pracy myślałam, że zasnę 🫣 Oby tylko mdłości się nie obudziły, bo będzie nie ciekawie 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja, 12:29
Werox lubi tę wiadomość
2018 Córka 🩷
2022 Syn 🩵
05.2026 ⏸️ 🙏
"Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła..." -
Mnie brzuch też już teraz tylko czasami pobolewa albo zakłuje, cycki mnie raz nie bolą, a raz bolą tylko lekko. Głównie jest mi mega ciepło, trochę bardziej jestem zmęczona i mega głodna co chwila 😑
Werox lubi tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -
Mnie ciągle delikatnie boli podbrzusze, jak przy miesiączce. Zaczęło się już tydzień przed terminem okresu. W pierwszej ciąży miałam dokładnie tak samo i trwało to kilka tygodni.
I od wczoraj u mnie senność. O 19 jestem już ogromnie zmęczona. 😴
Ciekawe, że każda z nas ma inne objawy. Ciało kobiety jest niesamowite.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja, 08:38
Werox lubi tę wiadomość
-
Szept_Flory wrote:Kinia197, ja też mam córkę z sierpnia 2024. Przy drugiej ciąży miało być właśnie bardziej na luzie, ale chyba hormony robią już swoje, bo wcale na luzie nie jest.
Co ty gadasz? 😂 I co mała zdrowa wszystko w porządku?👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
Ja w sumie może trochę bardziej zmęczona jestem. Strasznie mi się odbija szczególnie jak jestem głodna i wzdęcia mi dokuczają. Poczekam jeszcze trochę i mam nadzieję że bez mdłości się obejdzie ale jak na razie to czuję się bardzo dobrze. W ciąży z córką umierałam od 7 tygodnia i rzygalam cały pierwszy trymestr. Mam wrażenie że ta ciążę przechodzę lepiej ale zobaczymy co będzie dalej.
Czekam jeszcze na wyniki z bety dziś i mam nadzieję że w porządku będzie
PaulaZ, yecikowa, Kathrine32 lubią tę wiadomość
👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
U mnie natomiast są na zmianę uderzenia zimna i gorąca. Bóle i ciągnięcie w podbrzuszu. Piersi zaboli, ale to raczej sporadycznie. Od jakichś dwóch dni mam do tego takie dziwne uczucie, że z jednej strony jest mi trochę niedobrze a z drugiej bym mogła cały czas jeść. I do tego zmęczenie. Wczoraj na spotkaniu przyłapałam się, ze kilka razy musiałam chyba przysnął, bo przebudziłam sie przy opadającej glowie, tak sie zerwałam. Dobrze, ze spotkanie online i obraz w miarę ciemny był🙈
No i cały czas mam sucho w ustach i mogłabym pić i pić.
Jakiekolwiek by to objawy nie były, przyjmuję na klatę, bo przynajmniej wiem, że coś się tam dzieje ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja, 10:20
Kinia197 lubi tę wiadomość
'89 👷♀️ & 👷'88
💓👶2023, cc
⏸️ 11.2025
💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
💔 03.2026 cb
⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2
06.05 jest ❤️
✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G -
Kinia197 wrote:Co ty gadasz? 😂 I co mała zdrowa wszystko w porządku?
Dziękuję, że pytasz. U córy wszystko dobrze, zdrowa, bardzo pogodna z niej dziewczynka. U Twojej mam nadzieję, że też wszystko ok?
Z dolegliwości, to mi przytrafiają się zawroty głowy. Może nie są jakoś bardzo uciążliwe, ale zdążają się dość często. -
Moja beta z dzisiaj 3570, to 4 tydzień 6 dzien. A progesteron tylko 16.6. Chyba muszę ogarnąć receptę, bo trochę mnie zmartwił. Mimo, ze nie mam żadnych objawów, plamienia. Powtórzę w poniedziałek, muszę zobaczyć przyrost.
Kinia197, Werox, Szept_Flory lubią tę wiadomość
♀️1994
♂️1988
12/2025 💔 5t
5/2026 ⏸️ -
Szept_Flory wrote:Dziękuję, że pytasz. U córy wszystko dobrze, zdrowa, bardzo pogodna z niej dziewczynka. U Twojej mam nadzieję, że też wszystko ok?
Z dolegliwości, to mi przytrafiają się zawroty głowy. Może nie są jakoś bardzo uciążliwe, ale zdążają się dość często.
Tak, super się rozwija 😊
Szept_Flory lubi tę wiadomość
👩🏼29&30👨🏻
🐈⬛🐈
🩷 - 08.2024
Starania od 04.2026 -
Esbe wrote:Moja beta z dzisiaj 3570, to 4 tydzień 6 dzien. A progesteron tylko 16.6. Chyba muszę ogarnąć receptę, bo trochę mnie zmartwił. Mimo, ze nie mam żadnych objawów, plamienia. Powtórzę w poniedziałek, muszę zobaczyć przyrost.
Piękna beta!
Ja właśnie już sama nie wiem jak to jest z progiem. Ja mam proga 15,6 i gin narazie stwierdził że jest ok, ale co czytam to wszyscy piszą że nisko…
Esbe lubi tę wiadomość
🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
U mnie 4+3 wczoraj beta 114.
Podbrzusze pobolewa ale mniej niż przed datą spodziewanej miesiączki. Czuje się zmęczona i ciągle mi zimno 🙈 powtorze bete jeszcze w środe, bo teraz jesteśmy na wyjeździe.
Wizytę umówiłam na 6+5, czyli 25.05. Czekam na prawdę z niecierpliwością, mimo że to już trzeci raz 😍
Szept_Flory, Esbe, Werox, _Dysia_, PaulaZ, Kinia197 lubią tę wiadomość
09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -