Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Esbe no nieźle ta beta wyleciała w kosmos.
Może w brzuszku zadomowił się wiecej niż jeden kropek🫢🙈 Trzymam kciuki i wyczekuje wieści po usg 🍀🤞
Esbe lubi tę wiadomość
2018 Córka 🩷
2022 Syn 🩵
05.2026 ⏸️ 🙏
"Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła..." -
No bliźniaki to musi być wyzwanie, ja chciałabym jednak być w ciąży pojedynczej. 😅 A może u Ciebie Esbe po prostu wysoka beta bez żadnego konkretnego powodu, może ciąża dobrze się rozwija po prostu. ☺️
Esbe lubi tę wiadomość
03/2024 syn
04/2026 rozpoczęcie starań o drugie dziecko
05/2026 ⏸️ -
Bliźniaki rozwiązałyby problem z urlopem macierzyńskim, bo w Anglii słabo płacą, a ostatnie trzy miesiące nie płacą nic. 0. Więc nie widzi mi sie zrobić tak 2 razy 😒😒
No, ale co ma byc to bedzie. Obawiam sie jedynie zespołu Downa, akurat parę dni temu widziałam kilka filmów na YouTube i mamy mówiły, ze szybko rosnąca beta byla u nich pierwszym wskaznikiem.. gdybym tego nie widziała to bym byla spokojna 🙃
Mam nadzieję, ze po prostu kropek sie reflektuje za tamtą poprzednią ciążę, którą straciłam. Tego sie trzymam.
W sobotę sie okaże, chociaż teraz to ciężko mi wyczekać az tyle, chcialabym juz wiedzieć co tam siedzi.
Pamiętajcie, ze u mnie byla tez wczesna implantacja 😊
♀️1994
♂️1988
12/2025 💔 5t
5/2026 ⏸️
Beta 3570->10370 (przyrost 191%) -
Hej dziewczyny! Podczytuję Wasz wątek z sentymentu do stycznia 🫶🏻 Esbe nie martw się tą betą na zapas. Ja mocno przeżywałam moje wyniki, a wszystko było w porządku. Zerknęłam do notatek, w 4 tc + 5 miałam betę ponad 5 tys., też bardzo szybko rosła. Córka urodziła się zdrowiutka
Życzę Wam wszystkim spokojnych ciąż, piękny czas przed Wami ❤️
-