Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Esbe no nieźle ta beta wyleciała w kosmos.
Może w brzuszku zadomowił się wiecej niż jeden kropek🫢🙈 Trzymam kciuki i wyczekuje wieści po usg 🍀🤞
Esbe lubi tę wiadomość
2018 Córka 🩷
2022 Syn 🩵
05.2026 ⏸️ 🙏
"Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła..." -
Bliźniaki rozwiązałyby problem z urlopem macierzyńskim, bo w Anglii słabo płacą, a ostatnie trzy miesiące nie płacą nic. 0. Więc nie widzi mi sie zrobić tak 2 razy 😒😒
No, ale co ma byc to bedzie. Obawiam sie jedynie zespołu Downa, akurat parę dni temu widziałam kilka filmów na YouTube i mamy mówiły, ze szybko rosnąca beta byla u nich pierwszym wskaznikiem.. gdybym tego nie widziała to bym byla spokojna 🙃
Mam nadzieję, ze po prostu kropek sie reflektuje za tamtą poprzednią ciążę, którą straciłam. Tego sie trzymam.
W sobotę sie okaże, chociaż teraz to ciężko mi wyczekać az tyle, chcialabym juz wiedzieć co tam siedzi.
Pamiętajcie, ze u mnie byla tez wczesna implantacja 😊
Annette. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Podczytuję Wasz wątek z sentymentu do stycznia 🫶🏻 Esbe nie martw się tą betą na zapas. Ja mocno przeżywałam moje wyniki, a wszystko było w porządku. Zerknęłam do notatek, w 4 tc + 5 miałam betę ponad 5 tys., też bardzo szybko rosła. Córka urodziła się zdrowiutka
Życzę Wam wszystkim spokojnych ciąż, piękny czas przed Wami ❤️
_Dysia_, Esbe, Kinia197, Kathrine32 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie lecę na betę, niby lekarz mówił że już nie ma potrzeby sprawdzać to idę to zrobić dla swojego świętego spokoju, strasznie się stresuje stratą maluszka.
Kinia197, Kathrine32 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki! 🤞Werox wrote:Ja właśnie lecę na betę, niby lekarz mówił że już nie ma potrzeby sprawdzać to idę to zrobić dla swojego świętego spokoju, strasznie się stresuje stratą maluszka.
Werox lubi tę wiadomość
-
Werox wrote:Ja właśnie lecę na betę, niby lekarz mówił że już nie ma potrzeby sprawdzać to idę to zrobić dla swojego świętego spokoju, strasznie się stresuje stratą maluszka.
Też mam taki plan! Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja panikuje i nie mogę wytrzymać do pierwszego usg. 🙈
Trzymam kciuki! 🤞
Werox lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😊
Witam się i ja, również BARDZO niesmialo.
W styczniu 2026 zrobiłam test, beta również dobrze przyrastała, nawet założyłam wątek październikowych mam 2026 tutaj na ovu. Niestety poroniłam, na szczęście bardzo szybko bo w lutym.
8.05 znów dwie kreski, szok bo wyszły w 9dpo a zawsze wychodziły dopiero w 12.
09.05 beta 22,8, a po 48h już 66,2 więc wzrost o prawie 200%. W przeszłości zanim urodziłam pierwszą córkę również miałam ciąże biochemiczną, więc mimo tych narazie pozytywnych wyników dalej nie potrafię się cieszyć bo jedyne co mam w głowie to „co jeśli znowu to się stanie”. Biorę duphaston 2x dziennie i czekam na wizytę 19.05.
Mam nadzieję, że będę tu aż do stycznia 2027 i życzę nam wszystkim bezproblemowych 9 miesięcy 🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja, 08:44
Werox, Annette., Kinia197, Kathrine32, _Dysia_, Esbe, Axana, May-girl lubią tę wiadomość
-
baby33 wrote:Cześć dziewczyny 😊
Witam się i ja, również BARDZO niesmialo.
W styczniu 2026 zrobiłam test, beta również dobrze przyrastała, nawet założyłam wątek październikowych mam 2026 tutaj na ovu. Niestety poroniłam, na szczęście bardzo szybko bo w lutym.
8.05 znów dwie kreski, szok bo wyszły w 9dpo a zawsze wychodziły dopiero w 12.
09.05 beta 22,8, a po 48h już 66,2 więc wzrost o prawie 200%. W przeszłości zanim urodziłam pierwszą córkę również miałam ciąże biochemiczną, więc mimo tych narazie pozytywnych wyników dalej nie potrafię się cieszyć bo jedyne co mam w głowie to „co jeśli znowu to się stanie”. Biorę duphaston 2x dziennie i czekam na wizytę 19.05.
Mam nadzieję, że będę tu aż do stycznia 2027 i życzę nam wszystkim bezproblemowych 9 miesięcy 🥳
Witamy Cię, trudna droga za Tobą. Mam nadzieję że rozgościsz się na dłużej 🥰
baby33 lubi tę wiadomość
-
Kinia197 wrote:@Werox dawaj znać 😊
@baby33 mocno będziemy trzymać kciuki za ciebie. Jak samopoczucie?
Fizycznie ok, ale psychicznie pewnie będę w stresie dopóki chociaż nie usłyszę serduszka 🙈
Kinia197 lubi tę wiadomość
-
Esbe wrote:Bliźniaki rozwiązałyby problem z urlopem macierzyńskim, bo w Anglii słabo płacą, a ostatnie trzy miesiące nie płacą nic. 0. Więc nie widzi mi sie zrobić tak 2 razy 😒😒
No, ale co ma byc to bedzie. Obawiam sie jedynie zespołu Downa, akurat parę dni temu widziałam kilka filmów na YouTube i mamy mówiły, ze szybko rosnąca beta byla u nich pierwszym wskaznikiem.. gdybym tego nie widziała to bym byla spokojna 🙃
Mam nadzieję, ze po prostu kropek sie reflektuje za tamtą poprzednią ciążę, którą straciłam. Tego sie trzymam.
W sobotę sie okaże, chociaż teraz to ciężko mi wyczekać az tyle, chcialabym juz wiedzieć co tam siedzi.
Pamiętajcie, ze u mnie byla tez wczesna implantacja 😊
Myślę że wszystko będzie okej. ☺️A ile trwa urlop macierzyński w Anglii? -
Beta 4988, oddycham z ulgą. Choć ciężko mi się ucieszyć tak na 100% to uspokoiło mnie to. Choć pewnie za 4 dni znowu pójdę 🫣
Esbe, Szept_Flory, Kathrine32, Kinia197, baby33, Axana lubią tę wiadomość