Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Omg coś jest z tymi snami, mi się śniła moja była przyjaciółka z którą się godziłam w jakimś programie reality show 😂😂😂😂Kinia197 wrote:Ja mam tak, że jak za długo nie zjem to mnie mdli. Mam ochotę na śledzie i ostre jedzenie 😂 I mam mega realistyczne sny. Dzisiaj mi się śniło że na wakacjach byłam nad morzem w hotelu 😂
Kinia197 lubi tę wiadomość
🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27 -
Rosaxx33 witaj. Współczuję tych przeżyć😔Wierzę, że teraz będzie wszystko dobrze 🍀🍀🤞
Też mam bardzo realistyczne sny, aż czasami się ich boję 🫣 Mnie dziś pod wieczór zaczęło trochę mulić, dopiero jak zjadłam to przeszło. Coś czuję, że na dniach może się to nasilać, ale godze się na wszystko, oby tylko kropuś dobrze się rozwijał🥺🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja, 21:41
2018 Córka 🩷
2022 Syn 🩵
05.2026 ⏸️ 🙏
"Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła..." -
Werox wrote:Dziewczyny czy wy też jesteście takie głodne? ja mogłabym jeść co 2 godziny. Co noc budzę się ok 3 mega głodna i zaczęłam przygotowywać sobie tosta na noc🫣 A i tak z rana budzę się tak głodna że mogłabym zjeść konia z kopytami, mąż już nie nadąża🫢
Taaaaak! Już sie dzisiaj mąż ze mnie śmiał jak zupe pomidorową zagryzłam truskawką, potem 2 danie i jeszcze po dziecku dojadłam na słodko 🙈🙈🙈🙈
I mam taką ochotę na słodkie :o i ciągle mi zimno 🙈
Na razie bez mdłości, chociaż nie wiem sama bo brzuch mi troche dokucza tak jelitowo.09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Dziewczyny, a jakie suple bierzecie? Kończę femibion 0 i chce zamówić coś już na 1 trymestr. W poprzwdnich ciążach brałam chyba prenatal, ale nie jestem pewna a może i coś innego teraz polecane?09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -