STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gochta wrote:Przyznawać się dziewczyny u których planowana ciąża a u których wpadka?
U nas to taka planowana wpadkaRok starań z leczeniem. Bez rezultatu. Wyrzuciłam w złości wszystkie leki. Wmawiałam sobie ze nie chce drugiego dziecka. Po dwóch miesiącach bach. Ciąża
Jeszcze przed ślubem planowaliśmy jedno dziecko, a drugie zaraz po pół rokuO pierwsze rok starań, o drugie w pierwszym cyklu
-
U mnie to ciezko powiedziec...
Tabletki juz dawno odstawilam bo mi lekarze nie potrafili dobrac wiec od ok 3 lat z lubym jedynie stosunek przerywany uskutecznialismy;) (dla tych co zaraz powiedza ze jestem straszna kobieta to wyjasniam ze luby prezerwatyw nie chcial i zebym dalej sie meczyla z tabletkami tez nie bardzo i sam wybral to rozwiazanie i nie mial z tym problemu)
No i zawsze wyskawiwal, a 24 kwietnia zostal xD Mowi ze sam nie wie czemu.no i od razu dzidzia :p
Wiec to wlasciwie taka swiadoma wpadka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 18:39
Morgiana lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
nick nieaktualnyMy mamy dwie córki i teraz .......... wow jedna 13 druga 10 lat. Planowaliśmy kolejne dziecko w 2011 ale poroniłam. Teraz daliśmy sobie pare miesięcy ale udało. Oby wszystko teraz było ok. Z kalendarza belly termin 22.01
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 18:46
Lali lubi tę wiadomość
-
my w lipcu będziemy 4 lata po ślubie, rok temu się staraliśmy długo ale bezskutecznie, potem miałam problemy z zastojem żółci i musiałam wyprowadzić na prostą wątrobę po cholestazie więc przestaliśmy, od lutego tego roku zaczęliśmy się starać znowu nic nie wychodziło, no i jak chciałam dać na luz jeden miesiąc bez nacisku na męża, to... zaszłam
-
my staraliśmy się kilka miesięcy bezskutecznie i okazało się że mam torbiel na jajniku, po usunięciu w drugim cyklu się udało. Niestety ciąża przestała się rozwijać. Równo po 2 latach starań udało się zajść w drugą ciąże i mam nadzieje że teraz będzie wszystko dobrze.
29+1, 44 cm, 1430 g -
napisze szybko serduszko jest idealnie 5t6d jak powinno byc termin 26.01
a dziada krwiaka po 10 dniach lezenia ani sladu
mam L4 i do pracy juz nie zamerzam wrocic
potem poczytam was i napisze
wlasnie mialam pierwsze w tej ciazy przywitanie z toaleta
nadal dupek i luteina
ale jestem szczesliwa banan mi nie schodzi z twarzy
tylko sex zabroniony nadal
Sis, merida17, Rosana, never give up, wariatka3, Kamila ;), wszamanka, Karolina1234, Emilka27, skallarek, Kasha, Basia90 lubią tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
nick nieaktualny19:27 a ja nieprzytomna tak mi sie chce spać. Córka popatrzyła z politowaniem. A ze nic nie wie to jest za młoda by kojarzyć fakt senności z czymkolwiek. Dodała tylko aaaa po weekendzie Cie trzyma ? I basta po weekendzie tylko tym sprzed ilus tygodni Hi hi
-
Dziewczyny
słyszałam serduszko, jest dobrze. Lekarz powiedział, że mogła być luteina źle zaaplikowana i temu podkrwawiłam, ale są dwie torbiele i zero podnoszenia, biegania, spieszenia się.
Sis, anettte, merida17, venne, Kamila ;), angelstw, wszamanka, Lali, Karolina1234, Kasha lubią tę wiadomość
Co ma być to będzie...
-
Ja podpytywalam męża od lutego czy chciałby tak ok 2 miesiące i nagle to zrobmy sobie . szcerz nawet nie miałam pojęcia kiedy mam dni płodne i po prostu spytał się i zaryzykowalisy następnego dnia mowie nie no co 3 dziecko a ja pracy na stale nie mam. I tyle jeden raz przy operacji bete mi zmierzyli wyszło ze w ciąży nie jestem a juz mając dzień na @ nie pojawiła się. U nas każde dziecko było tylko po jednym stosunku
naprawdę nie staralismy się o żadna więcej niż raz i tu tez nasza niespodzianka po jednym razie. I chyba można powiedzieć ze planowana ale zaskoczenie bylo
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Emilka27 wrote:Dziewczyny
słyszałam serduszko, jest dobrze. Lekarz powiedział, że mogła być luteina źle zaaplikowana i temu podkrwawiłam, ale są dwie torbiele i zero podnoszenia, biegania, spieszenia się.
UfffOszczędzaj się więc kochana, najważniejsze że wszystko z fasolą jest dobrze! :*
Emilka27 lubi tę wiadomość
-
Witam Wszystkie Mamusie
Ale nas tu teraz jest
Dawno mnie nie byłoale już wróciłam. Dzisiaj wreszcie byłam na pierwszej wizycie. Cały czas odwlekałam bo chiałam być pewna że wszystko jest wporządku... No i tak średnio jestem zadowolona
Dzidzia jest i serduszko teżale jest tak jakiś dodatkowy krwiaczek co mnie martwi choć doktorek powiedział że powinno to zejść, ale żeby dmuchać na zimne zapisał mi Duphlaston i Acard no i zakaz dzwigania
Następną wizyte mam za trzy tygodnie wiec mam nadzieje że bedzie ok.
A... Justyna możesz mi zmienić termin porodu na 11.01merida17, wariatka3, angelstw, wszamanka, Emilka27 lubią tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Emilka widziiiisz
już możesz być spokojna, dbaj teraz o siebie i wszystko będzie dobrze
amelik gratuluje serduszka
joasia również gratulujea krwiak szybko się wchłonie tylko musisz się oszczędzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 19:37
joasia8966, Emilka27 lubią tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
Emilka27 wrote:Dziewczyny
Kamien z serca ze jest ok:) Teraz wypoczywaj dla fasolki:)Emilka27 lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔