X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Babydream Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam styczniówki :) również mam Polę z 30.01.

Mam pytanie odnośnie szczepień, jak wyglądał drugi raz? Szczepiłyście płatnymi czy na NFZ?
    Jakie szczepionki wliczały się do tych z NFZ za drugim razem? Ponoć jest jakaś nowa szczepionka polio?

Bardzo liczę na odpowedzi :)

ex2bcwa1570qltn4.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :) Ja szczepie płatnymi 6w1 i inne.

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • mus.zka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babydream wrote:
    Witam styczniówki :) również mam Polę z 30.01.

Mam pytanie odnośnie szczepień, jak wyglądał drugi raz? Szczepiłyście płatnymi czy na NFZ?
    Jakie szczepionki wliczały się do tych z NFZ za drugim razem? Ponoć jest jakaś nowa szczepionka polio?

Bardzo liczę na odpowedzi :)
    Witaj :) Ja szczepiłam 6w1 + pneumokoki

ex2bvcqg5l1pcn7c.png

‹‹ 551 552 553 554 555
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ