STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w nocy koszmary, bo mi doktor prenatalnych nie chciała zrobic... Brr okropne. Za bardzo sie stresuje chyba dziś tymi badaniami. Mam na 12:30 juz sie nie moge doczekać
Ana. lubi tę wiadomość
Hashimotka,
Oluś27.12.2016❤️
Aniołek 09.2015, Aniołek 01.2016 -
anettte wrote:Ja w nocy koszmary, bo mi doktor prenatalnych nie chciała zrobic... Brr okropne. Za bardzo sie stresuje chyba dziś tymi badaniami. Mam na 12:30 juz sie nie moge doczekać
Trzymamy kciuki!
Madziulka890 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
trzymam kciuki za wizytujące, mnie to czeka jutro i też (już od poniedziałku) czuję stres i niepokój
naprawdę chciałabym żeby już był styczeń i żebyśmy czekały na szczęśliwe i szybkie rozwiązania
mnie w listopadzie jeszcze czeka wyprawienie 30-stki męża, to jeszcze 5 m-cy ale już rozmyślam co przygotuję itd. itp.
a teraz lecę gołąbki kręcić... a później do pracy.
miłego dnia :-*Synuś Gabryś 19.11.2009r.
-
hej jestem w domu bo wizyta byla o 8
po kolei
dzidzia ma 3 cm serduszko puka 170 na minute
Jest tez krwiak zakosmowkowy w porownaniu z dzidzia maly ale nadal zero stosunkow, odpoczynek. Wizyta za 2 tyg potem 13.07 prenatalne i jak bedzie ok juz sie rzadziej bedziemy z gin widywac.
Wiec dzidzius ladnie urosł
wlasnie leze podekscytowana i jem owoce:)never give up, Madzia1888, Ana., wariatka3, EwaP, vioris, angelstw, merida17, joasia8966 lubią tę wiadomość
Jakub nasze pierwsze szczęście 17.01.2012
Szymon nasze drugie szczęście 20.01.2017 -
Dziewczyny potrzebne wszystkie wolne kciuki. Dzwonili z gabinetu lekarza i przesunęli nam wizytę z jutra na dziś na 17:00. To sądny dzień ponieważ dziś będziemy pobierali krew na test NIFTY ( m.inn. dowiemy się jakiej płci jest płód ) oraz mój mąż po raz pierwszy zobaczy " life" na USG co zmajstrował. Z jednej strony się cieszę, że to już dziś ale z drugiej strony umieram ze strachu po tym co się stało u wszamanki.
Dziś jest dużo wizyt i za wszystkie trzymam bardzo mocno kciukiMadzia1888, Ana., wariatka3, vioris, angelstw, merida17 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za wizyty!!
Never kiedy beda wyniki testu NIFTY?
Ja wizytyje jutro o 10.30. Prze kilka dni byłam wyłączona z zycia, miałam przez 4 dni cztery ataki migreny z aurą, zaburzenia widzenia i wymioty. Wczoraj wylądowalam z tym na sorze, ale odmówiłam hospitalizacji, bo dwie córki w domu. Zresztą tam bym się bardziej stresowała. Nic nie moga poradzić, w razie kolejnego ataku wypic mocna kawe z duza iloscia cukru. Paracetamol 500 co trzy godzine lub 1000 co 6 godzin.never give up lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Dziewczyny kciuki za wizyty!!
Never kiedy beda wyniki testu NIFTY?
Ja wizytyje jutro o 10.30. Prze kilka dni byłam wyłączona z zycia, miałam przez 4 dni cztery ataki migreny z aurą, zaburzenia widzenia i wymioty. Wczoraj wylądowalam z tym na sorze, ale odmówiłam hospitalizacji, bo dwie córki w domu. Zresztą tam bym się bardziej stresowała. Nic nie moga poradzić, w razie kolejnego ataku wypic mocna kawe z duza iloscia cukru. Paracetamol 500 co trzy godzine lub 1000 co 6 godzin.
Lali max do 9 dni będzie wynik.
Mnie też męczą migreny ale lżejsze od Twoich. U mnie pomaga kawa i dużo wody wypitej dzień wcześniej. -
Trzymam kciuki za wizytujące
amelik super informacja ja mam prenatalne 04.07 i wcześniej nie mam wizyty u lekarza i chyba zwariuje do tego czasu....kiedy ten stres się skończy i zaczniemy się po prostu cieszyć...
chyba dopiero jak maluszki zaczną nam kopniaki dawaćCórka Kasandra 16 lat, Córka Zuzia 10lat, Syn Piotruś 6 lat, Mama dwóch Aniołków (8.01.16)
Z nadzieją i niepokojem szczęsliwa mama groszka -
Cześć dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące. Strasznie Wam zazdroszczę, bo ja czekam do 1 lipca, będę miała prenatalne i test z krwi. EwaP ja zaczynam II trymestr 7 lipca :)Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzę!
EwaP lubi tę wiadomość
-
Trishka wrote:Cześć dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące. Strasznie Wam zazdroszczę, bo ja czekam do 1 lipca, będę miała prenatalne i test z krwi. EwaP ja zaczynam II trymestr 7 lipca :)Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzę!
Trishka lubi tę wiadomość
1cykl z Clo kwiecień 2016 -udany