STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka89 wrote:Czesc. Dolacze do Was z wielka przyjemnością. Mam termin na 8 stycznia. Choc to dopiero potwierdzę na usg w okolicach dnia matki. Bo zaszlam w ciaza tuz po poronieniu samoistnym w 5 tygodniu. Robiłam teraz betę i ladnie przyrosla wiec jestem dobrej myśli.
mam juz rocznego synka i jestem z Poznaniahaneczka89 lubi tę wiadomość
-
Gochta wrote:dobrze pamiętam z pierwszej ciąży by brać magnes by zapobiec bólom brzucha?
Magnez biore ale nie pomogl,dostałam zalecanie luteiny dowcipnej Kupując magnez dobrze zwrócić uwage jaka ma wchłanianialnosc polecam cytrynian, chelatAnnaMaja lubi tę wiadomość
-
haneczka89 wrote:Czesc. Dolacze do Was z wielka przyjemnością. Mam termin na 8 stycznia. Choc to dopiero potwierdzę na usg w okolicach dnia matki. Bo zaszlam w ciaza tuz po poronieniu samoistnym w 5 tygodniu. Robiłam teraz betę i ladnie przyrosla wiec jestem dobrej myśli.
mam juz rocznego synka i jestem z Poznaniahaneczka89 lubi tę wiadomość
Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
Kamila ;) wrote:Magnez biore ale nie pomogl,dostałam zalecanie luteiny dowcipnej Kupując magnez dobrze zwrócić uwage jaka ma wchłanianialnosc polecam cytrynian, chelat
-
Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję u mnie bez zmian zero objawow ale za to nadmiar energii...chyba jestem jakas nienormalna... oczywiscie malowalam tym razem podesty i oczywiscie spadł deszcz... moze do porodu sie wyrobie co do lekarza do ja place 150 zl wizyta z usg i wizyty raz w msc a badania platne wszystkie krew mocz i takie tam
-
Emilka27 wrote:No ciekawe, ciekawe z tymi bliźniakami
Macie jakieś większe objawy? Mnie tylko trochę od słodkiego odrzuciło co jest mało spotykane u mnie....Bartuś 26 Tc [*] aniołek
Mikołaj 29 Tc [*] aniołek
Damian 7 lat -
U mnie narazie tylko bóle jak na okres i duże i bolesne piersi. W sumie to przez te piersi coś mnie tknęło, mąż mi w niedziele powiedział, że są takie wielkie, że musze być w ciąży :p Więc zrobiłam test i bach :p
Ja z kolei nie odczuwam jakiegoś specjalnego nawału śluzu, a dziewczyny wyżej pisały, że powinien być..
Aaa i ja też z RzeszowaAmy_ lubi tę wiadomość
-
Witajcie, chciałabym sie przywitać i zapisać na 11. Stycznia 2017
O ciazy dowiedziałam sie w zeszła środę i jest to moja druga ciaza ale dzieci nie mam. Niestety 13 lutego tego roku poroniłam w 11. Tyg. Poronienie było samoistne i mimo wczesniejsYch plamien nie dostałam nic na podtrzymanie bo mieszkam w Norwegii i tutaj sie takich rzeczy nie stosuje.
Od razu dostaliśmy po pierwszej miesiączce zgodę na działanie bo sie mega szybko u mnie zagoiło i w drugim miesiącu starań sie udało.
Z Polski od pani doktor przywiozłam luteinę i mam sie na razie mega dobrZe (dzis zaczęłam 6 tydz).
Za pierwszym razem byłam mega zmeczona i strasznie bolały mnie piersi a teraz zupełnie nic.
I wiecie co wtedy czułam od początku ze cos jest nie tak a teraz jestem jakas taka poprostu spokojna i mam przeczucie ze bedzie wszystko ok
Do lekarza ide za tydzien w piątek 20 maja i mysle o zwolnieniu bo tak mnie pani doktor norweska nastawiała na zwolnienie w drugiej ciazy na wszelki wypadek
Ale wiecie co jestem taaaaaka szczęśliwa
I gratuluje Wam dziewczynyjustyna1220 lubi tę wiadomość