Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie mam zwierząt, miałam psa ale odkąd mam dziecko i pracuje, poszedł na wieczne wakacje do teściowej na domek i ma tam raj, bo biega całe dnie po podwórku. A u mnie na bloku to wiadomo jak jest. Cięzko było też pogodzić obowiązki jak np. byłam w zime sama w domu z dzieckiem i psem a trzeba było o 20.00 isc z psem na spacer. Tam ma sie dużo lepiej, a my go tylko odwiedzamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie produjujecie że nie nadążam jeszcze jestem na urlopie wiec wogóle ciężko. Gratuluje pieknych wyników czekam z niecierpliwością na pierwsze serduszka.
My mamy w domu psa.
Pogoda na urlopie słoneczna jak ktoś chce to przesyłam trochę ciepełka ☺madzia8lenka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jestem mamą 3letniego rozbójnika. 7stycznia dowiedziałam się,że moja 12tyg ciąża obumarła.Ciąża od początku była inna niż z pierwszym i miałam takie przeczucie, że tak to się skończy.
Obecnie jestem w 6tyg i 4dniu ciąży. Wyniki bety są ok i podobne do pierwszej ciąży co daje mi wielką nadzieję.
Dzisiaj idę na wizytę do ginki i aż mnie mdli na samą myśl. Bardzo się boję tej wizyty.
Kalkulatory wyliczają date porodu od 31grudnia 2017 do 7stycznia 2018.
Dzisiaj się okaże co będzie dalej.
PozdrawiamRuda_ann, Raven lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty żebyście zobaczyły kropeczki
Czekam na pierwsze zdjęcia
Dziś teoretycznie miałam powtórzyć 3x betę ale ze względu na to ze dzidzia w macicy i poprzedni przyrost cudowny to odpuszczam nie będę się kluc i tak jeszcze trochę się narobie tych badań.
Co do inwentarza u nas na stanie 3 psy - dwa shih tzu i jeden labrador. Ciekawa jestem jak labradorka zareaguje na nowego członka rodziny bo oba shih tzu z dziećmi od małego a ta pierwszy raz będzie miec styczność z noworodkiem czuje ze to będzie miłość od pierwszego dnia jak zobaczy maluszka
A pogoda jest tragiczna.
Chce mi się spać i kręci się w głowie nie wspominając o bólu głowy przez te anomalie pogodowe.
Odn jedzenia tak ja tak mam rano musze w siebie wmuszac jedzenie bo apetytu brak a po 16 mogę już jeść bez problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 11:30
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć
Nieśmiało się witam, na stanie córka 2 lata i 3 miesiące i dwa poronienia - we wrześniu 2016 i styczniu 2017.
Test zrobiłam 2 maja, dwie mocne krechy, 4 maja beta: 1467, 8 maja 4762, wizyta 9 maja: pęcherzyk ciążowy i żółtkowy widoczny. Kolejna wizyta 30.05 - mam nadzieję, że tym razem się uda. Termin na 12.01Ruda_ann, MoniaP, Krokodylica, Raven, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny