Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka witaj
MamaAli powodzenua ja na 15:15 mam:)
Jak sie dzisiaj czujecie kochane??
mi niedobrze ale to chyba nerwy przed usg, a do 15 nie wiem jak wytrzymam,
Milego dnia moje drogieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 07:49
Mama-Ali, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Paula, ja mam to samo
Muszę podjechac jeszcze na badanie a nie mogę nic przełknąć.
Chyba najpierw podjade a potem cała reszta.
Już bym chciała żeby było po...pewnie bede siedzieć przed gabinetem juz z pól h przed wizytąPaula95, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Z radością dołączam do Was dziewczyny, termin wg. kalkulatora 08.01.2018:)
Na razie widziałam pęcherzyk ciążowy podczas wizyty u gina. Następna wizyta 22 maja, mam nadzieję, że będzie widać już pulsujące serce.
Czy Wam też w ogóle się nie chce jeść? W zeszłym tygodniu miałam chociaż ochotę na śledzie, a teraz kompletnie na nic.be_aduska, madzia8lenka, BlackCatNorL, Paula95, Agniechaaaa, Inez87, Krokodylica, Raven lubią tę wiadomość
-
Anna 1985 wrote:Czy Wam też w ogóle się nie chce jeść? W zeszłym tygodniu miałam chociaż ochotę na śledzie, a teraz kompletnie na nic.
Witam
mnie też się nei chce jeść... Zmuszam się, żeby się "nie głodzić", znaczy jem z przyjemnością, ale sama z siebie głód się u mnie nie pojawia i staram się pilnować.
-
Anna 1985 wrote:Z radością dołączam do Was dziewczyny, termin wg. kalkulatora 08.01.2018:)
Na razie widziałam pęcherzyk ciążowy podczas wizyty u gina. Następna wizyta 22 maja, mam nadzieję, że będzie widać już pulsujące serce.
Czy Wam też w ogóle się nie chce jeść? W zeszłym tygodniu miałam chociaż ochotę na śledzie, a teraz kompletnie na nic.
Witaj ja mam caly czas apetyt na wszystko nic tylko bym jadlaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki i oczywiście czekam na relację wczoraj na chwilkę weszłam na grudniowe mamusie 2017 i tam dziewczyny są już w 8-10 tygodniu i fasolki mają już po parę centymetrów, mam nadzieję że i my doczekamy tego w jak największym gronie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 09:24
Mama-Ali, FreshMm, Inez87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Hey
u mnie wszystko ok i to mnie nie pokoi właśnie zero objawów zero piersi nic brzuch nic hmmmm chyba zaczynam sie schizować zamiast sie cieszyć :)Ja wizyte mam w poniedzialek na 18 chyba osiwieje do tego czasu
Ja z córą czułam się tak fatalnie, że obecny brak objawów to dla mnie błogosławieństwoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za Wszystkie betujące i zs wszyskie wizyty czekam na dobre wiesci dzis pogoda piekna u mnie juz 19stopni zycze Kazdej z Was dzis słoneczka
Zazdroszczę pogody, u mnie przed chwila na termometrze w aucie 5.5 stopnia... -
Dzięki za kciuki kochane
Ci do jedzenia, to przed ciąża jadłam dosłownie jak chłop,bardzo dużo i często bo kocham jeść i mam mogą przemianę materii a od tygodnia muszę się zmuszać do jedzenia w tej chwili śniadanie ciamkam już od 20 minut... -
nick nieaktualnyDzień dobry
W Warszawie pogoda pod psem masakra
Witam wszystkie nowe Mamusie i gratuluję
Za wizyty trzymam kciuki i też z niecierpliwością czekam na relację po
Mówicie, że jeść Wam się nie chce... ja mam tak że głód czuję i nawet mam pomysł na co mam ochotę ale jak tylko po to sięgam to żołądek robi fikołka i tyle z jedzenia... oczywiście jem żeby nie było (!) bo inaczej muli jeszcze bardziej
A wczoraj poszłam do Biedronki i moim oczom ukazały się... śledzie w śmietanie oczywiście kupiłam i walczyłam ze soba żeby po drodze nie wsadzić języka taką miałam ochotę zjadłam całe pudełko... a potem umierałam mój B sie śmieje że wiadomo dlaczego umierałam w końcu to jego dziecko a on nie lubi śledzi i że mam za swoje
Inez87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny