Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe jak Aenu daje radę...
Sylwia ja Ci nie odpowiem bo nie wiem.
Katis to zbieraj siły na jutro
Ja wracam z ktg i zapis na "szóstkę" i widocznie Małej jest tak dobrze w brzuszku że nie chce jeszcze wychodzić. Więc dobre wieściw piątek mam wizytę z USG i dostanę skierowanie do szpitala. Jak nie urodzę do poniedziałku to będę musiała iść na wywołanie. Także trzymajcie kciuki żeby moja królewna jednak sama zechciała wyjść chociaż na weekend
-
Mama Ali mojego też ostatnio położyłam na boku.O chwili patrzę a on śpi na brzuszku.Mało tego pod lampami w szpitalu najbardziej lubił właśnie tą pozycję
Wracam właśnie od pediatry.Byliśmy na pierwszej wizycie i...niestety dostaliśmy skierowanie do szpitala:(lekarz uważa że mój syn jest dalej bardzo żółty.Czekamy jeszcze na konkretny wynik z krwi ale hospitalizacja raczej nieunikniona:(Mało tego dobrze nam idzie kp nawet lepiej niż z córeczką to już któryś raz słyszę od lekarzy ze przy takiej zoltaczce należy karmić mieszanie aby wyplukac szybciej bilirubine...nie wiem sama już co mam robić.Chciałabym dla dwójki moich dzieci jak najlepiej a niestety teraz muszę wybierać.Muszę z Adasiem pójść do szpitala a Marysia znów będzie tęsknić za mamą a ja jeszcze bardziej za nią :/bez sił -
Oj Makasa...współczuje
I hospitalizacji synka i tęsknoty za córą ;(. Moja mnie czasem wkurza tak ze nie daje rady ale wiem też ze serce by mi pękało jakbym teraz miała jej nie widzieć przez ileś tam dni.
Jedyne co pozostaje życzyć to tego, żeby żóltaczka szybko zniknęła. I nie martw się tym mm- nie taki diabeł straszny. A może jak wszystko wróci do normy to da radę wrócić tylko do kp?
makasa lubi tę wiadomość
-
makasa wrote:Mama Ali mojego też ostatnio położyłam na boku.O chwili patrzę a on śpi na brzuszku.Mało tego pod lampami w szpitalu najbardziej lubił właśnie tą pozycję
Wracam właśnie od pediatry.Byliśmy na pierwszej wizycie i...niestety dostaliśmy skierowanie do szpitala:(lekarz uważa że mój syn jest dalej bardzo żółty.Czekamy jeszcze na konkretny wynik z krwi ale hospitalizacja raczej nieunikniona:(Mało tego dobrze nam idzie kp nawet lepiej niż z córeczką to już któryś raz słyszę od lekarzy ze przy takiej zoltaczce należy karmić mieszanie aby wyplukac szybciej bilirubine...nie wiem sama już co mam robić.Chciałabym dla dwójki moich dzieci jak najlepiej a niestety teraz muszę wybierać.Muszę z Adasiem pójść do szpitala a Marysia znów będzie tęsknić za mamą a ja jeszcze bardziej za nią :/bez sił
Bardzo Ci współczuję.
Może pediatra się myli i wyniki będą ok?
Ja bym karmiła nadal piersią.
Sylwia ja stosowalam neofitoroid
-
O godz. 11:18 urodziłam sn Natalkę. Waga 3090g i 55cm
jest śliczna. Dostała 10punktow.
calza, Myszk@, Paula_29, Didi_85, kate88:), Greetta, Polaj, Gosiak, natki89, Mama-Ali, nadziejka88, annaki, ana167, FreshMm, Szmaragdowa, Katiś, wronka, Oublier, Muska, Lagostina, .aś., Krokodylica, Bubu93, helagazela, makasa, Rybaaaa, Karmelova, ŚwinkaMinka, Morwa, emerald_m lubią tę wiadomość
-
Aenu gratulacje
i wszystkim pozostałym mamusiom też serdecznie gratuluję
Ściskam kciuki za wszytskie oczekujące na swoje maleństwa
Sylwia, tak jak dziewczyny piszą, można to stosować
A ja odpuszczam KP, znaczy będę ściągać laktatorem i podawać jej w butli, uległam położnym laktatoterorystkom i od wczoraj walczę z zapaleniem piersi, bo mała nie odciągała do końca, poza tym nie mam siły z nią walczyć i co chwilę przystawiać, czasem ładnie zassie i długo ciągnie aktywnie, a czasem zaśnie po 5 minutach i wiem że się nie najadła (a godzina taka że powinna być głodna), próbuję ją budzić to słabo buźkę otwiera i nie mogę jej nalożyć na sutka, a jak ją odkładam to się budzi rozzłoszczona (bo głodna) i się szarpie przy piersi. Wczoraj miałam mega doła z tego powodu, dodatkowo dostaliśmy książkę o dziecku i tam oczywiście też KP jest wychwalane pod niebiosa a butelka bee. Odłożyłam ją na bok i nie zamierzam czytać o karmieniu dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 14:24
-
*Sylwia wrote:Dziewczyny szybkie pytanie. Procto hemolan moge stosować? Wyszedl ki źylak i boli strasznie
Mi pomagał ten Neofitoroid.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012