Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Zapisałam się na pierwszą wizytę na 29 maja. Wiem, że późno, ale przez mój wyjazd i zapełniony kalendarz pani doktor nie dało rady inaczej. Jak tyle wytrzymać?
Wizualizować sobie same dobre rzeczy, mówić do maleństwa i cieszyć każdą wspólną chwilą? Ja przynajmniej tak próbuję wyczekać 22 maja
Dziewczyny, ale Wy się rozpisujecie, nie nadążam czytać
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa powodzenia!! :*
agulineczka wrote:Zapisałam się na pierwszą wizytę na 29 maja. Wiem, że późno, ale przez mój wyjazd i zapełniony kalendarz pani doktor nie dało rady inaczej. Jak tyle wytrzymać?
Faktycznie późno ale przynajmniej serduszko będzie już na 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 06:31
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No co zrobić jak nie dasz rady szybciej?
Ja mam przymusową wizytę we wtorek a potem 11 maja, wiec długo nie będę musiała czekać -
Hej dziewczęta wczoraj, w 30dc dowiedziałam się o ciąży, po 11 cyklach starań moja beta 591,1. Lekarz wczoraj już widział pęcherzyk gdzie maleństwo zacznie się rozwijać i dał luteine 100 dwa razy dziennie.
Maleństwo ma przyjść na świat 4 stycznia 2018Mama-Ali, Agniechaaaa, BlackCatNorL, Raven, agulineczka, Morwa lubią tę wiadomość