Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dopiero przyszły ! Normalnie jutro zgłoszę na nich skargę! Mój wynik to 873,8 to była moja ostatnia beta bo za bardzo mnie to wszystko denerwuje. Szczególnie to jak laboratorium leci w kulki i wyniki są coraz później.
Wow tylko pogratulowac -
O rany! wy już tutaj? A dopiero co byłyśmy najmłodsze!
Rośnijcie zdrowo!
Grudniówka 2017Raven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zarra wrote:Bole brzucha to normalne we wczesnej ciazy wiec nie martw sie na darmo.. Ja sie martwie jak ich nie czuje
To trzeba się martwić jak podbrzusze nie boli? Chodzi o taki bol jak na @? Mnie nic nie boli... czasem tylko jajniki dają o sobie znać -
Morwa wrote:Dopiero przyszły ! Normalnie jutro zgłoszę na nich skargę! Mój wynik to 873,8 to była moja ostatnia beta bo za bardzo mnie to wszystko denerwuje. Szczególnie to jak laboratorium leci w kulki i wyniki są coraz później.
Ja betuję jutro -
Kobitki, byłam wczoraj na wizycie, mam już cały wachlarz badań do zrobienia.
I niespodzianka, bo wczoraj lekarz zauważył pecherzyk, niecałe 2 mm
Oprócz tego oczywiście mnie zeschizował, bo powiedział ze w zatoce są ślady płynu i czasem się tak dzieje przy ciaży pozamacicznej . A jak mu powiedziałam ze we wtorek bolał mnie brzuch itd, to musiałam drugi raz do usg się rozbierać bo chciał jeszcze raz sprawdzić.
A że ja miałam więcej niż jeden pecherzyk, to kazał powtórzyć bete w piatek, potem we wtorek do niego na podgląd na dyżur. Powiedział że raczej to nic złego, bo beta ładnie rośnie itd, no ale już drugi raz mnie zestresował ciąża pozamaciczną...
Może traktuje to zbyt lekko ale jakoś nie wzięłam sobie tego do serca.
Na szczęście w maju mam już wizyte u swojej lekarki...ona jest super doświadczona i zanim coś powie to 10 razy sprawdzi
Także teraz czekam na piatek i poźniej na wtorek. Niestety przez to do wtorku nie mogę nigdzie wyjechać
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Mika77 wrote:Nie wiem jak wam ale mi test przy becie 53 wyszedł bardzo blady dlatego odrau poszłam na krew
Mi przyy 100 wyszedl jeszcze bladzioch! -
nick nieaktualnyMama-Ali wrote:Kobitki, byłam wczoraj na wizycie, mam już cały wachlarz badań do zrobienia.
I niespodzianka, bo wczoraj lekarz zauważył pecherzyk, niecałe 2 mm
Oprócz tego oczywiście mnie zeschizował, bo powiedział ze w zatoce są ślady płynu i czasem się tak dzieje przy ciaży pozamacicznej . A jak mu powiedziałam ze we wtorek bolał mnie brzuch itd, to musiałam drugi raz do usg się rozbierać bo chciał jeszcze raz sprawdzić.
A że ja miałam więcej niż jeden pecherzyk, to kazał powtórzyć bete w piatek, potem we wtorek do niego na podgląd na dyżur. Powiedział że raczej to nic złego, bo beta ładnie rośnie itd, no ale już drugi raz mnie zestresował ciąża pozamaciczną...
Może traktuje to zbyt lekko ale jakoś nie wzięłam sobie tego do serca.
Na szczęście w maju mam już wizyte u swojej lekarki...ona jest super doświadczona i zanim coś powie to 10 razy sprawdzi
Także teraz czekam na piatek i poźniej na wtorek. Niestety przez to do wtorku nie mogę nigdzie wyjechać
Mama-Ali lekarze lubia nastraszyc .. Trzymam kciuki bedzie dobrze
Mama-Ali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny