Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:Cześć dziewczyny,dzisiaj jest 8 dpo i test pozytywny. Wizyta jutro aby dostać tabletki na podtrzymanie jeśli będzie dobrze to ja będę miała termin na 8 stycznia
madzia8lenka lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Ja biorę femibion 1 + folik.
Konsultowalam to już z ginekologiem i zalecił mi tak brać. A ja mu też wspomniałam o tym że moja dieta nie była idealna i obawiam się mogę mieć witaminowe braki.Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Wita zaglądałam dziś tu caly dzień w poniedziałek moja beta w26 dniu od ostatniej @ wynosiła 53 dziś po 48 godzinach wzrosła do 152.78 . Nerwy mnie zzeraly cały dzień. W październiku przeżyłam poronienie.
Morwa, Angela*, Raven, Krokodylica, Ikarzyca lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja proponuję każdy kwas foliowy ,który jest metylowany. Nigdy nie wiadomo czy nie ma się mutacji MTHFR, jak się wcześniej tego nie badało. Ja badałam i ja mam tę mutację ,więc mi tylko taki kwas foliowy (w takiej właśnie formie) pozostał
A jakąś konkretną firmę takiego dobrego kwasu foliowego mogłabyś doradzić?
-
FreshMm wrote:A jakąś konkretną firmę takiego dobrego kwasu foliowego mogłabyś doradzić?
FreshMm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mika77 wrote:Wita zaglądałam dziś tu caly dzień w poniedziałek moja beta w26 dniu od ostatniej @ wynosiła 53 dziś po 48 godzinach wzrosła do 152.78 . Nerwy mnie zzeraly cały dzień. W październiku przeżyłam poronienie.Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015