Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moje beta z dziś- > 12dpt 395.50 !
10dpt byla 123.90
A 8dpt byla 28.69
Trzymam kciukasy za reszte bet i gratuluje dziewczyną pozytywnych testów, bet i pieknych przyrostowLovilovi, Agniechaaaa, Mama-Ali, Morwa, Raven, FreshMm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zarra wrote:Nie panikowac.. Spokojnie doczekaj do 29/05 nic nie moze sie stac ..
Ja mieszkam w uk i na pierwsza wizyte ide dopiero w 9 - 10 tygodniu ciazy bo wczesniej nie ma to sensu..
Nie panikuję, tylko chyba nieco niecierpliwa jestem . Chciałam iść po 7 tyg, żeby zobaczyć serduszko i na wyjeździe mieć spokojną głowę. Ale trudno... Zresztą jutro się dowiem kiedy ma wolne terminy.
Wiem, ze w UK to chyba nawet okolo 12 tyg pierwsza wizyta wychodzi.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Mama-Ali wrote:Dziewczyny
Beta 346,2, niby wzrost prawie 150% ale nie czuję się spokojniejsza, wiec pewnie jeszcze jedną zrobię
Teraz czekam na proga, miałam zrobić jeszcze estradiol, ale z tego wszystkiego zapomniałam...Mama-Ali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Nie panikuję, tylko chyba nieco niecierpliwa jestem . Chciałam iść po 7 tyg, żeby zobaczyć serduszko i na wyjeździe mieć spokojną głowę. Ale trudno... Zresztą jutro się dowiem kiedy ma wolne terminy.
Wiem, ze w UK to chyba nawet okolo 12 tyg pierwsza wizyta wychodzi.
Tak dokladnie.. Pierwsze usg miedzy 12 a 13 tygodniem bardzo wazne..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLovilovi wrote:U mnie też większy apetyt i do tego strasznie bolą mnie piersi, nie mogę się dotknąć, bo idzie zwariować. I to chyba tyle z objawów
Mnie piersi podobnie.. Nie moge sie dotknac i brzuch pobolewa.. Dzis rano czulam metaliczny posmak w buzi i szukam wody do picie a wczesniej nie pijam prawie wcale -
nick nieaktualnyAngela* wrote:Ja chwilami to bym zjadla konia z kopytami i popila wodą z ogórków kiszonych
Ja tak mialam 3 dni temu ugotowalam dzieciom zupe pomidorowa a sama osobiscie nie przepadam za ta zupa ale tym razem wyjadalam dzieciom z talerza i nie moglam wyjsc z podziwu jaka dobrapimidorowka mi wyszla potem zagryzlam to czekolada i tak caly dzien .. Teraz sie troche opanowalam bo wiem czym takie niekontrolowane obrzarstwo grozi..w ostatnich dwoch ciazach mialam +30 kg -
nick nieaktualny
-
Zarra wrote:Raven ktora to twoja ciaza?
Może dlatego też tak swiruje z tą beta ale zawsze u mnie była zerowa, raz pamiętam miałam wynik 1 z przecinkiem, poszłam zrobić drugi raz bo @ się spoznila i było 4 coś. Ale granicy 5 nigdy mi nie przekroczyła..
A twoja? Masz już dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:16
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Zarra wrote:Ja tak mialam 3 dni temu ugotowalam dzieciom zupe pomidorowa a sama osobiscie nie przepadam za ta zupa ale tym razem wyjadalam dzieciom z talerza i nie moglam wyjsc z podziwu jaka dobrapimidorowka mi wyszla potem zagryzlam to czekolada i tak caly dzien .. Teraz sie troche opanowalam bo wiem czym takie niekontrolowane obrzarstwo grozi..w ostatnich dwoch ciazach mialam +30 kg
Ja tez sie ograniczam zaczynam mieć zachcianki , ale nie objadam sie jem lekko i zdrowo -
Raven wrote:U mnie też znacznie większy apetyt
U mnie wyniki są przeważnie ok 15
Lovilovi witamy na kiedy wychodzi Ci termin?
Z tym terminem to mam trochę problem... nie miałam regularnych cykli i jeżeli miałabym patrzeć na trzy ostatnie cykle, które były po 30/31 dni to termin wychodzi 31.12/01.01. Owulacji też nie pilowalam.. i nic nie wiem -
nick nieaktualnyLovilovi wrote:Z tym terminem to mam trochę problem... nie miałam regularnych cykli i jeżeli miałabym patrzeć na trzy ostatnie cykle, które były po 30/31 dni to termin wychodzi 31.12/01.01. Owulacji też nie pilowalam.. i nic nie wiem
Lovilovi u mnie tak bylo przy ostatniej ciazy wpadkana calego nawet nie wiedzialam kiedy mialam ostatnia@ a o ciazy dowiedzialam sie w 9 tygodniu.. Masakra.. Tyle czasu zylam w nieswiadomosci chociaz objawy mialam jak bol brzucha i sennosc ale raczej zwalalamto na spozniajacy sie okresi przemeczenie a tu taka niespodzianka.. Dlatego ta ciaza jest inna zupelnie planowana i wiem coni kiedy -
Zarra wrote:Lovilovi u mnie tak bylo przy ostatniej ciazy wpadkana calego nawet nie wiedzialam kiedy mialam ostatnia@ a o ciazy dowiedzialam sie w 9 tygodniu.. Masakra.. Tyle czasu zylam w nieswiadomosci chociaz objawy mialam jak bol brzucha i sennosc ale raczej zwalalamto na spozniajacy sie okresi przemeczenie a tu taka niespodzianka.. Dlatego ta ciaza jest inna zupelnie planowana i wiem coni kiedy
Ja też w pierwszej ciąży dowiedziałam się w 9 tygodniu , przybij piątkę
O tą ciążę staraliśmy się ponad rok, dokładnie rok i 3 miesiące.. po tabletkach anty miałam problem z owulacja, może ze dwa razy była i to przy bromergonie i na clo. Wkoncu dałam sobie z tymi monitoringami, lekami i testami owulacyjnymi spokój. Pogodzilam sie, ze tak szybko nam sie nie uda... I taka niespodzianka