Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Morwa kurczę współczuję strat
Ja też już jestem w szóstej ciąży, a walczymy o trzecią pociechę..
Dziewczyny piękne macie wyniki Aż się chyba skuszę i z tymi moimi krwiakami jednak pójdę na trzecią betę
Kochana a Tobie w którym dniu wyszedł pozytywny test? ja jutro planuje zapisać sję do lekarza,aby dał mi leki na podtrzymanie bo mówił że po poronienie w każdej ciąży dostanę profilaktycznie. Martwią mnie te bóle podbrzusza. -
madzia8lenka wrote:Kochana a Tobie w którym dniu wyszedł pozytywny test? ja jutro planuje zapisać sję do lekarza,aby dał mi leki na podtrzymanie bo mówił że po poronienie w każdej ciąży dostanę profilaktycznie. Martwią mnie te bóle podbrzusza.
Bóle podbrzusza towarzyszą zagnieżdżaniu, które jest długotrwałym procesem. Musi być dobrze :-*madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Bóle podbrzusza towarzyszą zagnieżdżaniu, które jest długotrwałym procesem. Musi być dobrze :-*
Wiem,że niektóre dziewczyny pisały że takie bóle miały do 3 miesiącaFreshMm lubi tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Kochana a Tobie w którym dniu wyszedł pozytywny test? ja jutro planuje zapisać sję do lekarza,aby dał mi leki na podtrzymanie bo mówił że po poronienie w każdej ciąży dostanę profilaktycznie. Martwią mnie te bóle podbrzusza.
Pozytywny zobaczyłam w 9dpo a beta w 10dpo była 65.
Brzuszek boli mnie cały czas. Non stop sprawdzam, czy aby @ nie nadeszła. Na szczęście po jednorazowym różowym śluzie nic złego się nie dziejemadzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Pozytywny zobaczyłam w 9dpo a beta w 10dpo była 65.
Brzuszek boli mnie cały czas. Non stop sprawdzam, czy aby @ nie nadeszła. Na szczęście po jednorazowym różowym śluzie nic złego się nie dzieje
Pytałam bo ja mam 3t+4 więc dzień różnicy. No właśnie ja też sprawdzam ale będzie dobrzeAnuśka lubi tę wiadomość
-
Dopiero przyszły ! Normalnie jutro zgłoszę na nich skargę! Mój wynik to 873,8 to była moja ostatnia beta bo za bardzo mnie to wszystko denerwuje. Szczególnie to jak laboratorium leci w kulki i wyniki są coraz później.
madzia8lenka, Agniechaaaa, FreshMm, Angela*, Krokodylica, Raven, Mama-Ali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Dopiero przyszły ! Normalnie jutro zgłoszę na nich skargę! Mój wynik to 873,8 to była moja ostatnia beta bo za bardzo mnie to wszystko denerwuje. Szczególnie to jak laboratorium leci w kulki i wyniki są coraz później.
Brawo Ty ! W końcu sie doczekałam
Super ! ja dzis chyba zrobilam ostatnia , nie Bede juz powtarzać: ) w piatek mam gin wiec już zdam sie na niego
Buziaki :-*Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa gratulacje!
Ja na wizyte jestem umówiona w 6t+2d i w sumie nie wiem czego się spodziewać. Z tego co czytam to może a nie musi być już wtedy serduszkoMorwa lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Kochana a Tobie w którym dniu wyszedł pozytywny test? ja jutro planuje zapisać sję do lekarza,aby dał mi leki na podtrzymanie bo mówił że po poronienie w każdej ciąży dostanę profilaktycznie. Martwią mnie te bóle podbrzusza.
Bole brzucha to normalne we wczesnej ciazy wiec nie martw sie na darmo.. Ja sie martwie jak ich nie czuje -
nick nieaktualny