Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypietruszkanatki wrote:Hej dziewczęta wczoraj, w 30dc dowiedziałam się o ciąży, po 11 cyklach starań moja beta 591,1. Lekarz wczoraj już widział pęcherzyk gdzie maleństwo zacznie się rozwijać i dał luteine 100 dwa razy dziennie.
Maleństwo ma przyjść na świat 4 stycznia 2018
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:Hej dziewczęta wczoraj, w 30dc dowiedziałam się o ciąży, po 11 cyklach starań moja beta 591,1. Lekarz wczoraj już widział pęcherzyk gdzie maleństwo zacznie się rozwijać i dał luteine 100 dwa razy dziennie.
Maleństwo ma przyjść na świat 4 stycznia 2018
Wspaniale!!! Gratulujępietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Melduję "upuszczenie" krwi - betka + progesteron. Ja niestety na wyniki poczekam do 17 - 19 grrrr.
Ból cycków powrócił! : ) Cieszę się jak oślica!
Pietruszkanatki - gratki!
Trzymajcie kciuki za moją betkę
Mama-Ali, pietruszkanatki, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zarra wrote:Pietruszkanatki masz jakies objawy?
-
Właśnie odkryłam, że jestem durna jak paczka gwoździ : (
Skoro dzisiaj zrobiłam betę i wyjdzie piękna to nie będę miała jak sprawdzić czy przyrasta prawidłowo bo przecież laboratoria będą czynne dopiero 2 maja! Na dodatek 1 wybywam i 2 późno wrócę z Trójmiasta a 3 maja znowu laboratoria pozamykane! : ( buuu Czyli dopiero 4 maja będę mogła wykonać druga betę!
I co teraz? : ( -
BlackCatNorL wrote:Właśnie odkryłam, że jestem durna jak paczka gwoździ : (
Skoro dzisiaj zrobiłam betę i wyjdzie piękna to nie będę miała jak sprawdzić czy przyrasta prawidłowo bo przecież laboratoria będą czynne dopiero 2 maja! Na dodatek 1 wybywam i 2 późno wrócę z Trójmiasta a 3 maja znowu laboratoria pozamykane! : ( buuu Czyli dopiero 4 maja będę mogła wykonać druga betę!
I co teraz? : ( -
nick nieaktualny
-
Jeszcze słowo do blackcat, właśnie wyczytałam w internecie, że robią bete w szpitalach i faktycznie zadzwoniłam do pierwszego lepszego i robią i w sobotę i w niedziele za 150% ceny więc nadal grosze
-
BlackCatNorL wrote:Właśnie odkryłam, że jestem durna jak paczka gwoździ : (
I co teraz? : (
Zawsze możesz zrobić badanie w szpitalu, wynik zwykle jest szybko i nawet w niedziele można.
-
pietruszkanatki wrote:U mnie ta sama sytuacja, robiłam wczoraj a kolejna dopiero 2 mają, więc po 5 dniach nie jestem w stanie sprawdzić dokładnego przyrostu. Ale nie mam zamiaru się tym martwić bo tak wyszło, nic nie poradzę będę się tylko modliła by wszystko było w porządku
No fakt, nie ma co się wściekać, najważniejsze żeby badanie bety potwierdziło wynik testu ...
Jakże wolno płynie czas dzisiaj!!! : )
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Beta 190,60 progesteron niski 14,12 ale mam cały czas sporo leków!! Dzwonię do mojego gina
Agniechaaa bardzo się cieszę!!!! Progesteron się podrasuje Bałwanek się przyjął u mamusi HURRRA
Sprawdzisz przyrost i musi być dobrzeAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Tylko spokój nas uratuje nawet jak Ci beta (odpukać) źle przyrastala, to niewiele zrobisz. Jak Ci się uda, zbadać w szpitalu a jak nie spokojnie zaczekaj do po majówce i wtedy zrób dwa razy w odstępach dwudniowych
-
Mama-Ali wrote:A u mnie już po
Beta 806,6 , wiec przyrost prawie 133%.
I koniec bet , teraz już tylko wizyty
Kciuki za resztę!
Kibicuje mocno Mamo - Ali i trzymam kciuki za Was Wszystkie!! To będzie wystrzałowy koniec roku i lepszy początek nowego !!Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼