Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa tak zarodek z 5 doby mrozaczek my go nazwaliśmy Balwankiem idealnie sie składa No urodzi sie w zimie beta z 10dpt dzwoniłam juz do kliniki mają pogadać z moim gin i dać znac co i jak dlatego aż tak bardzo sie nie martwię bo wiem ze te leki nie wychodzą w badaniu krwi a właśnie bobas dostał kolejna dawkę duphaston i lutinusu i tak muszę dzis podjechać do kliniki bo leki mi sie kończą
Któraś pisała o skorczach WEŹ NOSPE, bóle zdarzają sie bardzo często ale skorcze trzeba eliminowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 13:13
Morwa, FreshMm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypietruszkanatki wrote:Dziewczyny, też Was boli na zmianę macica, jajniki, z boku brzucha jakoś i tak falami na zmianę?^^
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-Ali wrote:U mnie to różnie, ale raczej delikatne i bardziej takie zakłucia w środku. Ale np dziś mocniej boli mnie lewy jajnik
Staram sie juz tak nie znalizować tego , trymam sie myśli że wszystko jest ok
Mama-Ali dobre podejscie..
Ja z racji tego ze mieszkam w uk nie mam mozliwosci wizyt z kazdym sygnalem ktory mnie nie pokoil
Dlatego musze wierzyc ze jest dobrze i bedzie lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie mały update- własnie dzwonił lekarz- sam z siebie- lekarz do którego chodzę na nfz! i pytal jak beta i jak się czuję.
I powiedział ze jak jest na takim poziomie to nie wtorek, ale jutro mam podjechac do niego na dyżur i wtedy już coś pewnie więcej będzie widać.
ja mysle że jego martwi ten płyn, stad taka reakcja.
Trochę mnie zaniepokoił, ale z drugiej strony to chyba dobrze ze tak się stara...
Sama już nie wiem. On taki zaangazowany, a ja mu musze powiedzieć ze przenosze się do mojej lekarki z pierwszej ciązy. Trochę mi głupioAgniechaaaa, Zarra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-Ali wrote:U mnie mały update- własnie dzwonił lekarz- sam z siebie- lekarz do którego chodzę na nfz! i pytal jak beta i jak się czuję.
I powiedział ze jak jest na takim poziomie to nie wtorek, ale jutro mam podjechac do niego na dyżur i wtedy już coś pewnie więcej będzie widać.
ja mysle że jego martwi ten płyn, stad taka reakcja.
Trochę mnie zaniepokoił, ale z drugiej strony to chyba dobrze ze tak się stara...
Sama już nie wiem. On taki zaangazowany, a ja mu musze powiedzieć ze przenosze się do mojej lekarki z pierwszej ciązy. Trochę mi głupio
Fajnie ze zaangażowany, ale to lekarz zrozumie twoje szczęście to szczęście malucha sloro wolisz tamtą lekarkę to wróć do niej -
Cześć dziewczyny, czytam Was od początku bo jakoś miałam dobre przeczucia co do tego cyklu.
Dzisiaj beta 9,81 trochę mało jak na 9dpo, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, powtórka bety we wtorek.
Termin na 10 stycznia 2018.Agniechaaaa, Lovilovi, Raven, Morwa, BlackCatNorL, Angela* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Cześć dziewczyny, czytam Was od początku bo jakoś miałam dobre przeczucia co do tego cyklu.
Dzisiaj beta 9,81 trochę mało jak na 9dpo, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, powtórka bety we wtorek.
Termin na 10 stycznia 2018.
Trzymam kciukiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Cześć dziewczyny, czytam Was od początku bo jakoś miałam dobre przeczucia co do tego cyklu.
Również trzymam kciukiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Mama Ali fajnie że masz takiego lekarza
Krokodylica witamy według mnie Beta bardzo ładna a jeśli udało się naturalnie to w tym czasie dopiero może występować zagniezdzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 14:09
Krokodylica lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Cześć dziewczyny, czytam Was od początku bo jakoś miałam dobre przeczucia co do tego cyklu.
Witaj.. Ja tez 9dpo .. Jestem jeszcze przed testowanie nie robie bety bo nie mam jak ale przeczucie mam ze fasolka we mnie rosnieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa widzę już piękny suwaczek u ciebie
Morwa a ty nie uległas dzisiaj pokusie zrobienia bety?
Mnie rano trochę kusiło ale ostatecznie wygrałam ze sobąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 14:17
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Zarra wrote:U mnie bolalo konkretnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 14:29
-
nick nieaktualny