Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Cześć dziewczyny, czytam Was od początku bo jakoś miałam dobre przeczucia co do tego cyklu.
Dzisiaj beta 9,81 trochę mało jak na 9dpo, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, powtórka bety we wtorek.
Termin na 10 stycznia 2018.Krokodylica, Raven lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Tak, naturalnie, cykl na clo.
Dobra dziewczyny ja lecę robić ciacho 3 bit. Moje ulubioneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:01
BlackCatNorL, Krokodylica lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Agniechaaaa widzę już piękny suwaczek u ciebie
Morwa a ty nie uległas dzisiaj pokusie zrobienia bety?
Mnie rano trochę kusiło ale ostatecznie wygrałam ze sobąAgniechaaaa, Raven lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa ZEN Praktykuj ZEN
Kroko no skopię Ci dupsko za tą za małą betę! Ona jest super Moja pierwsza miała 1,23 i to już była beta ciążowa Ha ha będziemy razem się w styczniu stresować porodem
Dziewczyny, czy Wy też tak żywcem przysypiacie? Nosz kurczę nie ogarniam rzeczywistości Narkolepsja... Gdyby nie to, że sikam co chwilę to bym spała non stopWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:33
Morwa, Raven, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Morwa ZEN Praktykuj ZEN
Kroko no skopię Ci dupsko za tą za małą betę! Ona jest super Moja pierwsza miała 1,23 i to już była beta ciążowa Ha ha będziemy razem się w styczniu stresować porodem
Dziewczyny, czy Wy też tak żywcem przysypiacie? Nosz kurczę nie ogarniam rzeczywistości Narkolepsja... Gdyby nie to, że sikam co chwilę to bym spała non stop
Witam w klubie, cieszę sie ze jestem na l4 bo jak bym nie miała drzemki to spała bym w pracy :pAnuśka, madzia8lenka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Cześć dziewczyny, czytam Was od początku bo jakoś miałam dobre przeczucia co do tego cyklu.
Dzisiaj beta 9,81 trochę mało jak na 9dpo, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, powtórka bety we wtorek.
Termin na 10 stycznia 2018.
Kochana ladna beta, gratuluje
I nie pisz , ze za mala , bo nie jest mala , jest naprawde oki !
Gratuluje i trzymam kciuki za ladny przyrost !Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co do spania to dzis chyba taki ciężki dzień... Ja nie śpię w dzień, ale dzis to mnie tam zmoglo, że usnelabym na siedzaco chyba przez ten śnieg...a z sikaniem tez mam jazdy , najgorsze w nocy ... Mam juz nawet swoje ustanole godziny nocnego wstawania siku hehe
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Pomocy!
Beta chyba bardzo ok bo 107,77 mIU/ml ale progesteron jeno 25,20 przy normach dla I trymestru 2,8 - 147,3 ng/ml : (
Mały trochę ... Nie mam luteiny ani recepty na nią a ginek wyjechał na wakacje i wraca 8.05. Co robić? Proszę doradźcie coś! -
nick nieaktualnyBlackCatNorL wrote:Pomocy!
Beta chyba bardzo ok bo 107,77 mIU/ml ale progesteron jeno 25,20 przy normach dla I trymestru 2,8 - 147,3 ng/ml : (
Mały trochę ... Nie mam luteiny ani recepty na nią a ginek wyjechał na wakacje i wraca 8.05. Co robić? Proszę doradźcie coś!
Inny gin albo placówka ginekologiczna taką receptę wypiszą bez problemu -
Obdzwoniłam parę miejsc i nikt nie odbiera. Nie czuję żeby coś złego się działo, zero krwawień czy plamień brązowych... Skurcze i ból też nie występują, ale szczerze mówiąc to wolałabym być zabezpieczona na wyjeździe w luteinę... A Wy jaki miałyście progesteron między 3 a 4 tygodniem?