Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadrobię was później bo jestem na mieście ale Agniechaaaa gratulacje!!!
Witam nowe mamusie i również gratuluję pozostałych bet i przyrostowpietruszkanatki, Agniechaaaa, Mama-Ali lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:Dziewczyny, też Was boli na zmianę macica, jajniki, z boku brzucha jakoś i tak falami na zmianę?^^
Ja mam czasem zakłucie w macicy, czasem jajnik zaboli, to jeden, to drugi, czasem boli podbrzusze, szczególnie jak mi się mocno siku chce
Także chyba to normalnepietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Mama-Ali wrote:Ja mam czasem zakłucie w macicy, czasem jajnik zaboli, to jeden, to drugi, czasem boli podbrzusze, szczególnie jak mi się mocno siku chce
Także chyba to normalneno mam nadzieję, że to normalne. Bo te skurcze w macicy u mnie są dość konkretne, nieczęste ale bolesne, Twoje są podobne?
-
pietruszkanatki wrote:Tylko spokój nas uratuje
nawet jak Ci beta (odpukać) źle przyrastala, to niewiele zrobisz. Jak Ci się uda, zbadać w szpitalu a jak nie spokojnie zaczekaj do po majówce i wtedy zrób dwa razy w odstępach dwudniowych
No racja, co ma być to i tak będzie -
Dzięki dziewczyny :* wolalam się upewnić, trochę nie znam się na tych betach... przyznaję się bez bicia
Sprawdzałam teraz w tym kalkulatorze, wyszło że wynik w normie i przyrost o 128%. Cieszymy się bardzo z Tz, jutro dopiero będą wyniki Progesteronu.. więc dzisiaj bez sensu wybierać się do doktorki, pójdę we wtorek albo w piatekdo mojej doktorki nie trzeba się umawiać, tylko trzeba sobie zająć kolejkę
-
pietruszkanatki wrote:To dokładnie jak ja
no mam nadzieję, że to normalne. Bo te skurcze w macicy u mnie są dość konkretne, nieczęste ale bolesne, Twoje są podobne?
U mnie to różnie, ale raczej delikatne i bardziej takie zakłucia w środku. Ale np dziś mocniej boli mnie lewy jajnik
Staram sie juz tak nie znalizować tego, trymam sie myśli że wszystko jest ok
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Dziewczyny, też Was boli na zmianę macica, jajniki, z boku brzucha jakoś i tak falami na zmianę?^^
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Witam nowe :*
Gratuluję wszystkich dzisiejszych betcudownie czyta się takie wieści
Agniechaaaa miałaś transfer mrożaczka z 5 doby , dobrze pamiętam ? Jedziesz na cyklu sztucznym ? Jaki progesteron i ile go bierzesz ? Duphaston nie wychodzi we krwi , luteina dopochwowa tez za dużo nie przenika. Więcej jest jej zdecydowanie tam gdzie trzeba czyli w pochwietakże jej stan w macicy jest znacznie wiszą niż we krwi
-
Mama-Ali wrote:U mnie to różnie, ale raczej delikatne i bardziej takie zakłucia w środku. Ale np dziś mocniej boli mnie lewy jajnik
Staram sie juz tak nie znalizować tego, trymam sie myśli że wszystko jest ok
ale chyba już przestanę się na tym skupiać, bo nic nie poradzę. Biorę luteine na w razie czego. Trzeba być dobrej myśli
-
nick nieaktualny