Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadrobię was później bo jestem na mieście ale Agniechaaaa gratulacje!!!
Witam nowe mamusie i również gratuluję pozostałych bet i przyrostowpietruszkanatki, Agniechaaaa, Mama-Ali lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:Dziewczyny, też Was boli na zmianę macica, jajniki, z boku brzucha jakoś i tak falami na zmianę?^^
Ja mam czasem zakłucie w macicy, czasem jajnik zaboli, to jeden, to drugi, czasem boli podbrzusze, szczególnie jak mi się mocno siku chce
Także chyba to normalnepietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Mama-Ali wrote:Ja mam czasem zakłucie w macicy, czasem jajnik zaboli, to jeden, to drugi, czasem boli podbrzusze, szczególnie jak mi się mocno siku chce
Także chyba to normalne -
pietruszkanatki wrote:Tylko spokój nas uratuje nawet jak Ci beta (odpukać) źle przyrastala, to niewiele zrobisz. Jak Ci się uda, zbadać w szpitalu a jak nie spokojnie zaczekaj do po majówce i wtedy zrób dwa razy w odstępach dwudniowych
No racja, co ma być to i tak będzie -
Dzięki dziewczyny :* wolalam się upewnić, trochę nie znam się na tych betach... przyznaję się bez bicia
Sprawdzałam teraz w tym kalkulatorze, wyszło że wynik w normie i przyrost o 128%. Cieszymy się bardzo z Tz, jutro dopiero będą wyniki Progesteronu.. więc dzisiaj bez sensu wybierać się do doktorki, pójdę we wtorek albo w piatek do mojej doktorki nie trzeba się umawiać, tylko trzeba sobie zająć kolejkę -
pietruszkanatki wrote:To dokładnie jak ja no mam nadzieję, że to normalne. Bo te skurcze w macicy u mnie są dość konkretne, nieczęste ale bolesne, Twoje są podobne?
U mnie to różnie, ale raczej delikatne i bardziej takie zakłucia w środku. Ale np dziś mocniej boli mnie lewy jajnik
Staram sie juz tak nie znalizować tego , trymam sie myśli że wszystko jest okpietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Dziewczyny, też Was boli na zmianę macica, jajniki, z boku brzucha jakoś i tak falami na zmianę?^^
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Witam nowe :*
Gratuluję wszystkich dzisiejszych bet cudownie czyta się takie wieści
Agniechaaaa miałaś transfer mrożaczka z 5 doby , dobrze pamiętam ? Jedziesz na cyklu sztucznym ? Jaki progesteron i ile go bierzesz ? Duphaston nie wychodzi we krwi , luteina dopochwowa tez za dużo nie przenika. Więcej jest jej zdecydowanie tam gdzie trzeba czyli w pochwie także jej stan w macicy jest znacznie wiszą niż we krwi -
Mama-Ali wrote:U mnie to różnie, ale raczej delikatne i bardziej takie zakłucia w środku. Ale np dziś mocniej boli mnie lewy jajnik
Staram sie juz tak nie znalizować tego , trymam sie myśli że wszystko jest ok -
nick nieaktualny