Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, witam się i ja
dziś odebrana druga beta, w pt 664 w ndz 1134 więc jest nadzieja ;)termin belly wylicza na 24.01.2018, OM 18.04, pierwsza wizyta u gina pod koniec przyszłego tygodnia
Jestem mamą 10miesięcznego Axla i jakoś ciężko mi uwierzyć że ta ciąża przyszła mi tak łatwo zobaczymy czy na wizycie będzie już widać serducho
Pozdrawiam wszystkie i już na wstępie życzę nam wszystkim spokojnych i bezproblemowych ciąż :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 12:12
FreshMm, Raven, Krokodylica, izalika, Magdalenna lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Patrycja27 wrote:Ana167 to wezmę dzisiaj wieczorem i zobaczę jak będę się czuła. A znacie jakieś domowe sposoby albo dobry syrop na kaszel bo biorę stodol ale mi nie pomaga bo mam mokry kaszel już 3 tygodnie i się trochę boję żeby to nie zaszkodziło fasolke
Patrycja27 lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
_analiza wrote:Hej dziewczynki, witam się i ja dziś odebrana druga beta, w pt 664 w ndz 1134 więc jest nadzieja ;)termin belly wylicza na 24.01.2018, pierwsza wizyta pod koniec przyszłego tygodnia
Jestem mamą 10miesięcznego Axla i jakoś ciężko mi uwierzyć że ta ciąża przyszła mi tak łatwo zobaczymy czy na wizycie będzie już widać serducho
Pozdrawiam wszystkie i już na wstępie życzę nam wszystkim spokojnych i bezproblemowych ciąż :* -
nick nieaktualnypietruszkanatki wrote:Dzięki Ana, dzięki Ruda no ja innej opcji nie przewiduje musi być dobrze z reszta w czwartek wizyta, wszystko zobaczę
Ruda, ze spaniem u mnie akurat normalnie. Generalnie nawet wolę spać na prawym boku a najlepiej na brzuchu i czasem jak już mnie oba boki zmęcza, to się kula na brzuch chociaż na pół godzinki^^ a mdłości masz jak zasypiasz? :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 12:37
-
nick nieaktualnyNo to nam się przy niedzieli powiększyła rodzinka styczniowa
Witam wszystkie nowe mamusie i obyśmy wszystkie zostały tu do bezpiecznego rozwiązania w styczniuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 12:34
☆gwazdka, Marzycielka111192, _analiza, Agness12, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie u mnie znowu objawów brak chyba już bym wolała mieć te mdłości bo tak to tylko się martwię. U nas dzisiaj piękna pogoda więc wychodzimy z mężem, nie ma co siedzieć w domu i się zamartwiać
☆gwazdka, Agness12, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za rady napewno sobie zrobię jutro syrop z cebuli . Jutro będę musiała się umówić do endokrynologa bo będzie musiał dzwignac eutyrox bo biorę 25 a a muwila że jak znajdę w ciążę to odrazu do niej mam przyjść. Te 2 tygodnie do wizyty to będą najgorsze bo się boję bo w poprzedniej miałam puste jajo płodowe.
-
ŚwinkaMinka wrote:Hej dziewczyny
Ja też się chętnie przywitam i mam nadzieję, że zostanę tu już do końca
Ostatnia @ - 18 kwietnia
dwie kreski - 15 maja
beta hcg - 1412 - 16dp - 20.05.2017
kolejna beta - 22.05.2017 - 18dp?
woj. łódzkie, 35 lat, 4-letni dziedzic w domu, liczymy na siostrzyczkę
Ruda ann spanie na lewym boku jest najlepsze, nie tylko w ciąży - zmniejsza mdłości i zgagę
dla ciekawych:
http://79.170.44.85/polskienowinki.com/spanie-na-lewym-boku-wplynie-korzystniej-na-twoje-zdrowie/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Też byłam na czerwcowkach 2017 , byłam tez na czerwcówkach 2016 i na styczniówkach 2016. Mam szczęście do zachodzenua w ciążę w miesiącach poczęcia , albo w swoim ,albo w męża. Nie w miesiącach naszych urodzin, a w miesiącach kiedy nas zrobiono :p
Tym razem liczę na to ,że zostanę tu do końca i będę szczęśliwą Styczniową mamą 2018Marzycielka111192, s1985, Ruda_ann, Raven, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Dziewczyny jak wygląda wizyta u stomatologa w ciąży ? Można robić zęby w pierwszym trymestrze ? Jeden ząb u mnie coś podejrzany jutro zamierzam dzwonić do stomatologa. Strasznie się boję, nie samej wizyty a tego ,że coś pójdzie nie tak.
Morwa myślę, że więcej szkody możesz narobić sobie i dziecku nie idąc do stomatologa. Zadzwoń, umów się, a na wizycie koniecznie poinformuj, że jesteś w ciąży no i zobaczycie co z tym zębem. Może to nie będzie nic wielkiego. Lepiej sprawdzić na tym etapie niż czekać 8 miesięcy, aż stan zęba się pogorszy. Trzymam kciuki, na pewno będzie okej.
-
Andzia87 wrote:Morwa myślę, że więcej szkody możesz narobić sobie i dziecku nie idąc do stomatologa. Zadzwoń, umów się, a na wizycie koniecznie poinformuj, że jesteś w ciąży no i zobaczycie co z tym zębem. Może to nie będzie nic wielkiego. Lepiej sprawdzić na tym etapie niż czekać 8 miesięcy, aż stan zęba się pogorszy. Trzymam kciuki, na pewno będzie okej.
-
Witam wszystkie nowe styczniowe mamusie
Ja dzisiaj lecę do Polski więc znikam z forum na 2 tygodnie. Trzymajcie kciuki za moją pierwszą wizytę u lekarza 29 maja I ja też trzymam kciuki za wszystkie wizyty i serduszkaMorwa, Ruda_ann, Marzycielka111192, Agness12, kate88:), FreshMm, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny