Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie odsypiałam nieprzespaną noc. W nocy obudził mnie odbyt mojego kota spoczywający prosto na mojej twarzy ! Mam traumę, od dzisiaj będę bała się zasypiać
A tak poza tym to jem dobry jedzenia omomom
Życzę miłego dnia :*Ruda_ann, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Ruda_ann wrote:Mikuśka - dobry miks
hahahahaahahchyba by mnie zemdliło...
Ale mój B jadł ostatnio kiełbasę wiejską i zagryzał ją serkiem homogenizowanym...także albo ciąża współczulna to nie jest ściema, albo zwariował
Mój jadł ze mną czereśnie + korniszony. Najpierw sie śmiał, potem sam zaczął jeść
Ruda_ann lubi tę wiadomość
-
ana167 wrote:A ja dzis rekord wymiotów i mdlosci..mdli mnie caly czas
.do poludnia co zjadlam to oddalam porcelanie.. Teraz zupa i mnie mdli... Musi mi cos dluzej polezec bo padnę..
Współczuje, ja już tez dzis zaliczyłam uściski z kiblem, do tego słabo mi i generalnie fatalnie się czuję. Mam zły humor, mimo że wymiotowałam to ciągle mi niedobrze. A do tego jeszcze dziecko dziś marudne jak nigdy. Wspaniale.
-
nick nieaktualnyMama-Ali bo to właśnie tak jest
oni najpierw się śmieją a potem... niespodzianka
Morwa, mnie codziennie budzi któryś kot, zwłaszcza rano jak już świta i dla nich to czas na karmienie... czasem jedna kotka delikatnie smyra mnie po policzku łapką (bez pazurków) i miauczyczasem druga kotka po prostu miauczy
a czasem kocur robi to bardziej brutalnie - ciągnie mnie za włosy, drapie po plecach, albo wręcz... gryzie - najchętniej w tyłek, albo w palce u nóg
-
Cześć Dziewczyny ☺ Ja właśnie nad jeziorem się pluskam, w Holandii 33 stopnie dziś. Cały czas zastanawiam się nad ekspozycją w ciazy na słońce, niby nie można ale ja tak kocham słońce że nie umiem całkiem zrezygnować. Omijam jednak godziny gdy słońce najbardziej parzy.
-
Be_aduska, z opalaniem radzę uważać ze względu na skore. Ja w ciazy z córa pod koniec nie mogłam sobie darować. Opalałam sie chociaż tez nie w najgorsze słońce. Efektem są przebarwienia które wychodzą jak tylko pierwsze promienie słońca mnie złapią.
-
s1985 wrote:Hejka dziewczynki ja szykuje się do pracy, a później będę leniuchowac, plamienia są tak małe jak by ich nie było tfu tfu, a wam życzę miłego weekendu i udanych wizyt jak któreś wizytuja, za mnie trzymać kciuki 31 czy coś urosła bo jak nie to będzie kolejna powtórka ;/
Witaj, miło Cię widzieć
Oczywiście, kciuki będą zaciśnięte, z całego serca życzę Ci, aby się tym razem udało :-* -
Piszecie o opalaniu, a ja właśnie aktualną ciążę przywiozłam sobie z wczasów w Grecji. Podczas pobytu miałam owu i się udało
Oczywiście jak to na urlopie korzystałam ze słońca i porządnie się opalałam. Mam nadzieję że to nie będzie miało żadnych przykrych konsekwencji.FreshMm lubi tę wiadomość