Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna 1985 wrote:s1985 i Helka gratuluję Dziewczyny
s1985 to bliźniaki jedno czy dwujajowe, bo się pogubiłam.FreshMm, aiwlys, Ruda_ann lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Lovilovi wrote:Ja też nie biorę. A na co jest ten acard?
Lek ACARD stosuje się:
w zapobieganiu zawałowi serca u osób dużego ryzyka;
w świeżym zawale serca lub podejrzeniu świeżego zawału serca;
w niestabilnej chorobie wieńcowej;
w zapobieganiu powtórnemu zawałowi serca;
po zabiegach chirurgicznych lub interwencyjnych na naczyniach, np. wszczepieniu pomostów aortalno-wieńcowych, plastyce naczyń wieńcowych;
w zapobieganiu napadom przejściowego niedokrwienia mózgu i niedokrwiennego udaru mózgu oraz po ich przebyciu;
u osób z zarostową miażdżycą tętnic obwodowych;
w zapobieganiu zakrzepicy naczyń wieńcowych u pacjentów z wieloma czynnikami ryzyka;
w zapobieganiu zakrzepicy żylnej i zatorowi płuc u pacjentów długotrwale unieruchomionych.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Lekarz zleca na rozrzedzenie krwi żeby dziecku więcej doplywalo , tak coś lekarz mówił.
Lek ACARD stosuje się:
w zapobieganiu zawałowi serca u osób dużego ryzyka;
w świeżym zawale serca lub podejrzeniu świeżego zawału serca;
w niestabilnej chorobie wieńcowej;
w zapobieganiu powtórnemu zawałowi serca;
po zabiegach chirurgicznych lub interwencyjnych na naczyniach, np. wszczepieniu pomostów aortalno-wieńcowych, plastyce naczyń wieńcowych;
w zapobieganiu napadom przejściowego niedokrwienia mózgu i niedokrwiennego udaru mózgu oraz po ich przebyciu;
u osób z zarostową miażdżycą tętnic obwodowych;
w zapobieganiu zakrzepicy naczyń wieńcowych u pacjentów z wieloma czynnikami ryzyka;
w zapobieganiu zakrzepicy żylnej i zatorowi płuc u pacjentów długotrwale unieruchomionych.tak serii, jestem uczulona na NLP. Także tego, tylko apap i doksycyklina
-
Już i ja po wizycie. Kropka już ma 19.2mm serduszko ładnie puka. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
A propo swędzenia okolic intymnych to używać nie zapachowych mydełek/ lactacyd, jeśli się nie bierze leków dopochwowych to przez kilka dni można używać iliadyn (nie wiem jak się to pisze). Jak nie pomoże skontaktować się trzeba z lekarzem ,żeby sprawdzić czystość pochwy (info od mojego gin).Lovilovi, kate88:), ana167, Aenu, BlackCatNorL, Myszk@, natki89, jagodowa91, Gosiak, Morwa, FreshMm, ktosiowa, emi2016, Paula_29, sunset06, Patrycja27, helagazela, calza, madzia8lenka, aiwlys, Raven, Ruda_ann, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
wronka wrote:Już i ja po wizycie. Kropka już ma 19.2mm serduszko ładnie puka. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
A propo swędzenia okolic intymnych to używać nie zapachowych mydełek/ lactacyd, jeśli się nie bierze leków dopochwowych to przez kilka dni można używać iliadyn (nie wiem jak się to pisze). Jak nie pomoże skontaktować się trzeba z lekarzem ,żeby sprawdzić czystość pochwy (info od mojego gin).
Świetna wiadomośćemerald_m lubi tę wiadomość
-
wronka wrote:Już i ja po wizycie. Kropka już ma 19.2mm serduszko ładnie puka. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
A propo swędzenia okolic intymnych to używać nie zapachowych mydełek/ lactacyd, jeśli się nie bierze leków dopochwowych to przez kilka dni można używać iliadyn (nie wiem jak się to pisze). Jak nie pomoże skontaktować się trzeba z lekarzem ,żeby sprawdzić czystość pochwy (info od mojego gin).moje e tym samym czasie 165mm. Ale to wiadomo, każde się rozwija w swoim tempie
gratulacje!
Fajnie że zapytałaś o te infekcje. Póki co źle nie jest, ale za tydzień pogadam z moim ginekologiem. Ty też masz teraz jakaś infekcje? -
Piertuszkanatki tak mam swędzenie ale biore luteine dopochwowo i gin stwierdziła że to pewnie od leku zmieniła mi na inny progesteron, kazała stosować laktacyd, czeste podmywanie, rumianek (też można się podmywać) i obserwować jak nie minie będziemy pobierać badania na następnej wizycie
-
ana167 wrote:Krokodylica jak sobie radzisz? Bo ja się zaczynam bac odwodnienia...
Jem i piję... ile zwrócę to zwrócę, zawsze coś zostanie w tym żołądku. Popijam po parę łyczków coli ale to słabo pomaga.
W pierwszej ciąży byłam w szpitalu na kroplówkach ale teraz nie chcę ze względu na córkę.
Są czopki torecan, mi nie pomagaja ale może Tobie pomogą? -
wronka wrote:Piertuszkanatki tak mam swędzenie ale biore luteine dopochwowo i gin stwierdziła że to pewnie od leku zmieniła mi na inny progesteron, kazała stosować laktacyd, czeste podmywanie, rumianek (też można się podmywać) i obserwować jak nie minie będziemy pobierać badania na następnej wizycie
-
Wow!s1985 najszczersze gratulacje! Wszystkim Wam gratuluje!! Cudowne wieści! Uśmiech nie znika z twarzy.oby tak dalej dziewczyny! Trzymam kciuki
poprawiacie humor
FreshMm lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010moje Szczęście!
Aniołki[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
A propo swędzenia okolic intymnych to używać nie zapachowych mydełek/ lactacyd, jeśli się nie bierze leków dopochwowych to przez kilka dni można używać iliadyn (nie wiem jak się to pisze). Jak nie pomoże skontaktować się trzeba z lekarzem ,żeby sprawdzić czystość pochwy (info od mojego gin).dzieciaczek idealny
nasza fasolka dokładnie w tym dniu co ty dzisiaj miała 19,6 mm więc prawie identycznie