Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
malka wrote:Mi gin powiedział że na razie tylko kwas foliowy. Witaminy od drugiego trymestru.
Ja biorę prenatal uno, ma foliowy i jod i wit d i inne.
Na opakowaniu pisze ze jest odpowiedni do 12 tyg.
Przed ciąża brałam folik.
Po wizycie u endo w 6 tyg zaczęłam dodatkowo brać jodid (mam niedoczynnosc, choć btw podobno jod się zaleca ciężarnym tak czy siak)
Po wizycie u giną biorę tylko ten preparat bo ma oba składniki w dobrej dawcę. -
malka wrote:emi2016 wrote:Dzień dobry dziewczyny !
Bardzo Was proszę o kciuki - dziś o 17:45 pierwsza wizyta
Emi jak wizyta? Bo nie wiem czy przeoczyłam czy nic nie napisałaś?
Właśnie wróciłamPęcherzyk jest w macicy 6,89 mm. Także sam początek jeszcze, ale gin mówiła, że na razie wszystko wygląda dobrze
Mam do zrobienia trochę badań i następną wizytę za 3 tygodnie... Nie wiem jak wytrzymam !
FreshMm, emerald_m, sunset06, Paula_29, be_aduska, kate88:), Raven, alexast, s1985, Krokodylica, Morwa, Marzycielka111192, madzia8lenka, helagazela, zapachmalin, ktosiowa, Patrycja27, izalika, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Właśnie wróciłam
Pęcherzyk jest w macicy 6,89 mm. Także sam początek jeszcze, ale gin mówiła, że na razie wszystko wygląda dobrze
Mam do zrobienia trochę badań i następną wizytę za 3 tygodnie... Nie wiem jak wytrzymam !
No to supercieszę się bardzo! Teraz musisz uzbroić się w cierpliwość
netka90, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Mi ginek kilka razy podkreślał żeby brać witaminy. Biorę femibion natal 1 ale słyszałam różne opinie o tych witaminach w pierwszym trymestrze. Niektórzy lekarze zalecają wyłącznie kwas foliowy
(*) 01.2016 9 tc- cp
07.05.2017- II kreski
18.05.2017 fasolka ns USG
01.06.2017 bijące
Matko Boża, miej nas w opiece. -
Raven wrote:S1985 ale pomyłka... A podawał lekarz wczoraj wymiary dwóch zarodków? Czy nie?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Żadnego nie podał pokazał na usg
Raven, Krokodylica lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Krokodylica wrote:Jak dziewczynki wieczór?
Ja mam dość, ciągle zwracam, bleee
Chciałabym poczuć ale tak tylko raz co to są mdłości ciążowe.Krokodylica lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
netka90 wrote:Dziewczyny tak czytam wasze posty i sie zestresowalam. Mam dziś 7t1d a zarodek ma 0,828 cm czyli nie wiele ponad 8 mm. Czy to nie za mało? Macie większe wartości. Gin twierdzi że wsztstko w porządku, serce bije ale ja już chyba zhizuję po moich przejściach. Tak bardzo pragnę tego malenstwa, czekaliśmy na nie 3 lata.
Mój 2 tyg temu miał 9mm
Skoro lekarz mówi że jest ok to dlaczego nie wierzysz?
Będzie dobrze, nie stresuj się niepotrzebnie. -
Girl25 wrote:A może zmienisz lekarza ? Takie pomyłki są niestosowne dla kogoś kto się niby zna... jak Ci będzie robił prenatalne to zaś moze coś zauważyć co będzie np. Wadą a później okaże się ze zaś to była pomyłka. ... A dziecko jest zdrowe2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Gratuluje wszystkim dzisiaj udanych wizyt ;* ja odebrałam dzisiaj wszystkie wyniki i jest wszysztko w porządku także odetchnęłam z ulgą.
teraz czekam na wtorkową wizytę.
ja z witamin biorę femibion natal 1
natki89, Krokodylica, be_aduska, Marzycielka111192, Raven, kate88:) lubią tę wiadomość