Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama-Ali wrote:Ja mam co dwa tygodnie bo mam 2 lekarzy prowadzących
Ale mysle ze po prenatalnych juz bede chodzic tak co 3 tygodnie.
Prenatalne mam na 1 lipca, a wizyta 30 czerwca, także dzień po dniu. Nie wiem jak wytrzymam 4 tygodnie nie wiedzac co z moim maluszkiem. Żeby chociaż 3 tyg :p
(*) 01.2016 9 tc- cp
07.05.2017- II kreski
18.05.2017 fasolka ns USG
01.06.2017 bijące
Matko Boża, miej nas w opiece. -
Jak ja wam zazdroszczę, że możecie kawę pić
Kocham kawę ale teraz po prostu mi niedobrze po kawie. Z resztą po wszystkim jest mi niedobrze
Boże, czekam z niecierpliwością na drugi trymestr, może przejdzie
Ja zdałam sobie dopiero sprawę, że tak się cieszę, że wizytę mam 6.06 i zobaczę serduszko, że zapomniałam o wizycie u ortodonty i ściągnięciu góry aparatu z zębów. Jupppiii będzie podwójna radochaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 13:15
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
netka90 wrote:Prenatalne mam na 1 lipca, a wizyta 30 czerwca, także dzień po dniu. Nie wiem jak wytrzymam 4 tygodnie nie wiedzac co z moim maluszkiem. Żeby chociaż 3 tyg :p
Ja miałam wizyte ustawiona na 19.06 ale ze mam 22 prenatalne to przesunełam sobie na 14. I tak oto mam wizyte co 2 tygodnie
-
Koniczyka wrote:Jak ja wam zazdroszczę, że możecie kawę pić
Kocham kawę ale teraz po prostu mi niedobrze po kawie. Z resztą po wszystkim jest mi niedobrze
Boże, czekam z niecierpliwością na drugi trymestr, może przejdzie
Ja zdałam sobie dopiero sprawę, że tak się cieszę, że wizytę mam 6.06 i zobaczę serduszko, że zapomniałam o wizycie u ortodonty i ściągnięciu góry aparatu z zębów. Jupppiii będzie podwójna radocha, także łącze sie w bólu
-
helagazela wrote:Moj maz jak zobaczyl zdjecie z USG to wykrzyknal radosnie: "przeciez tam juz jest maly czlowiek"!
hahaha, niezła reakcja xD jak byłam w pierwszej ciąży, do mojego podobne wnioski dotarły dopiero w 12 tyg na prenatalnych, a teraz jak już wie, o co chodzi, to dotarło do niego wcześniej xD
gratulacje tak w ogóle
helagazela, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
alexast wrote:kiedy masz wizytę? Ja planowo 21.06 mam prenatalne,ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu.
Wizyta 19.06... ciężko jest wytrzymać, ale będę trochę zajęta, może jakoś dam radęDo innego lekarza nie chcę iść, moja gin jest przekochana, wiec poczekam
alexast lubi tę wiadomość
-
FreshMm, emerald_m, Gosiak, kate88:), helagazela, alexast, be_aduska, Krokodylica, Aenu, Nadin, jagodowa91, Jacqueline, aiwlys, Lovilovi, Żabulka30, Paula_29, madzia8lenka, Ruda_ann lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:
To mój jednak pojedynczy miś Gumiś, doktor wczoraj zamieszania narobił, mierzy koło 6 mm serce pyka
Żartujesz? Ale feralna pomyłka doktorka... no, ale ważne, że się szybko wyjaśniło i że jest jeden śliczny maluszekKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Dzisiaj byłam na wizycie u lekarza. 6t6d - maleństwo 0,86 cm - i cudooownie bijące serduszkoooo
129 uderzeń na minutę
Proszę o zmianę terminu porodu na 19 stycznia 2018 r.
Objawów na dzień dzisiejszy zero, brzuch bardziej wydatny, ale to nie dzieciątko tylko progesteron
Jesteśmy tacy szczęśliwi!!!
Serduszko na dzień dziecka
Krokodylica, s1985, helagazela, jagodowa91, kate88:), Lovilovi, BlackCatNorL, aiwlys, Morwa, Żabulka30, Paula_29, izalika, be_aduska, Raven, Mama-Ali, madzia8lenka lubią tę wiadomość