Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMikuśka wrote:Zaczynam łapać doła mąż niby robi koło mnie Ale mnie unika dziś caly dzień jest w drugim pokoju wczoraj caly wieczór też odczuwam tak jakby był zły ze musi koło mnie robić nie tak to sobie wyobrażałam wyje sobie po cichu jest mi smutno i czuje się strasznie samotna
może z nim pogadaj.. przecież to nie Twoja wina że tak musisz leżeć
A a propos tych plamień, to kiedy masz się pokazać u lekarza? -
Mikuśka wrote:Zaczynam łapać doła mąż niby robi koło mnie Ale mnie unika dziś caly dzień jest w drugim pokoju wczoraj caly wieczór też odczuwam tak jakby był zły ze musi koło mnie robić nie tak to sobie wyobrażałam wyje sobie po cichu jest mi smutno i czuje się strasznie samotna
Ojjjj przytulam :*
Może pogadaj z mężem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 17:39
-
Ruda_ann wrote:Mikuśka, biedna
może z nim pogadaj.. przecież to nie Twoja wina że tak musisz leżeć
A a propos tych plamień, to kiedy masz się pokazać u lekarza?Ruda_ann lubi tę wiadomość
-
Mikuśka, napewno Ci się tylko wydaje... Mąż bardzo Cię kocha i może tylko zwyczajnie jest zestresowany i zmęczony sytuacją.
Mój jest kochany ale też mam wrażenie, że jak mnie widzi codziennie w sypialni we wyrze, obłożoną żarciem i z pilotem w ręku to ma taką dziwną minęJa sobie i mężusiowi tłumacze, że w II trymestrze wróci power i widoki rozmymlanej mnie w łóżku staną się obce
-
Hej dziewczyny wróciłam dzisiaj z Polski, naskrobałyście tyle, że chyba nie nadrobię jest ponad 100 stron od mojego wyjazdu
U mnie było trochę z przebojami, wylądowałam na SORze z plamieniem nie długo po przylocie, nie chcieli mnie przyjąć bo mówili, że i tak nie mogą pomóc, wybłagałam od jakiegoś położnika szybkie badanie, powiedział tylko: ciąża żywa serce bije czekać do wizyty 29 maja.
29 maja poszłam na planową wizytę serduszko biło 168 ud/min, malutki miał 23,5mm i Pani gin stwierdziła, że jest śliczny i wygląda jak miś hariboA plamienia były z polipa niestety z tym już mi nie pomogła i umówiłam się na wizytę we wtorek w Oslo zobaczymy co powie. Jak na razie jestem prze szczęśliwa
Krokodylica, FreshMm, Myszk@, Ruda_ann, wronka, be_aduska, Raven, Morwa, izalika, kate88:), helagazela, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Myszka dzięki, u mnie coraz gorzej.
Rzygam i rzygam.
Cały dzień ktoś mysi być z córką bo ja nie daję rady.
Ale rodzina pomaga.
A mąż nawet się wziął i mieszkanie posprzątał, chyba go już strasznie mierził ten syf.
Ja przy córce ratowałam się jedząc kisiel bo mic innego się nie przyjmowało no i cóż, dzisiaj znowu musiałam przejść na dietę kiślową. Buuuuu źle mi. -
nick nieaktualnyInez - super że wrócilaś
super, że wszystko jest dobrze i dzidzol rośnie
Dobrze to słyszeć/czytać
Krokodylica.... Dżizas... współczuciamasakra.... Mi zdarza się raz na jakiś czas taki gorszy dzień z przytulaniem porcelany, ale czym to jest przy Twoich codziennych męczarniach
Ale ten kisiel... mmmchyba skoczę do sklepu
Inez87 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Myszka dzięki, u mnie coraz gorzej.
Rzygam i rzygam.
Cały dzień ktoś mysi być z córką bo ja nie daję rady.
Ale rodzina pomaga.
A mąż nawet się wziął i mieszkanie posprzątał, chyba go już strasznie mierził ten syf.
Ja przy córce ratowałam się jedząc kisiel bo mic innego się nie przyjmowało no i cóż, dzisiaj znowu musiałam przejść na dietę kiślową. Buuuuu źle mi.
Ja w poprzedniej ciąży tolerowałam tylko pomidory i prawie tylko je jadłam: Na śniadanie kanapkę z pomidorem, obiad zupa pomidorowa, kolacja sałatka z pomidorów i ogórków ze śmietaną, między posiłkami przegryzałam pomidory :-o
Ruda_ann lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreshMm wrote:Ja w poprzedniej ciąży tolerowałam tylko pomidory i prawie tylko je jadłam: Na śniadanie kanapkę z pomidorem, obiad zupa pomidorowa, kolacja sałatka z pomidorów i ogórków ze śmietaną, między posiłkami przegryzałam pomidory :-o
ale może nie tyle nie toleruję nic innego co chyba najmniej mnie mdli po nich, no i można posolić
FreshMm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WhyMe wrote:Hej kochane dołączę do Was :*
Byłam wczoraj na usg 6t0d według usg. Miałam bardzo pozna owulke.
Pęcherzyk ciążowy 16mm lekarz powiedział ze uwidacznia się tez zoltkowy jednak zarodka brak:( boje się strasznie ale muszę czekać.
Spokojnie zarodek na pewno się pojawi kiedy masz kolejna wizytę?Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
WhyMe jestem w podobnej sytuacji. Pecherzyk ciążowy 14 mm, zoltkowy też ale zarodka nie było
już się godze z myślą, że nic z tego nie będzie. Aczkolwiek objawy się nasilają. Wczoraj pierwszy raz rzygalam i dzisiaj mdli mnie w zasadzie cały dzień.
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅/❌?
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Ruda_ann wrote:A i od teściowej dostałam zajebiste ogórki małosolne
pyyyycha!
a tu znów tyyyyle nowych postów
Co do ogórków - weź się podziel!bo ja jak zrobiłam ze sklepowych, to małosolne jeszcze jakos były zjadliwe, ale jak już się ukisiły to w smaku sam nawóz kurczę... ;/
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Inez87 Wspaniała wiadomość :*
WhyMe witaj :*
Ja jestem żarłocznym potworem. Powinni mnie zamknąć w klatce. Dzisiaj zjadłam kilogram czereśni i 2 kg truskawek. Do tego zjadłam dużego loda. Ja nie mogę słodkiegomam wyrzuty sumienia... tak złamać swoje postanowienia i dietę
nic poza tym normalnego nie zjadłam
aaaaaa
Inez87 lubi tę wiadomość
-
.aś. wrote:WhyMe jestem w podobnej sytuacji. Pecherzyk ciążowy 14 mm, zoltkowy też ale zarodka nie było
już się godze z myślą, że nic z tego nie będzie. Aczkolwiek objawy się nasilają. Wczoraj pierwszy raz rzygalam i dzisiaj mdli mnie w zasadzie cały dzień.
Powiem Ci ze może ten gin miał zły sprzęt co słabo widać ja jak byłam w wtorek to był pęcherzyk z tym zoltkiem i na gorszym sprzęcie a w piątek na lepszym i był zarodek z bijacym serduszkiem także poczekaj i na razie się nie załamuj -
.aś. wrote:WhyMe jestem w podobnej sytuacji. Pecherzyk ciążowy 14 mm, zoltkowy też ale zarodka nie było
Głupoty gadacie dziewczynypiszę to po raz piąty, że to normalne, może być nic nie widać do 24mm pęcherzyka. Mnie gin nie straszył, a miałam pęcherzyk 14mm, nie było nic widać i z tego pęcherzyka mam 2letniego synka. Głowa do góry :-*
-
Patrycja27 wrote:Ja też jem bez opamiętania ale narazie na zdrowo truskawki arbuza nektarynki banany ogórki mało solne i ukochane pomidorki malinowe
oraz ewentualnie trochę arbuza , bo tam większość to wody :p
Patrycja27 lubi tę wiadomość