Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdalenna wrote:
A teraz ćwiczenia na wyobraźnię i wprawka dla mam pierwszorazowychTakie pytanie dziś usłyszałam "gdzie mieszka rzeka?". Jakieś pomysły?
i co odpowiedziałaś?
bo jedyne co mi przyszło do głowy to "w korycie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 22:25
-
Magdalenna wrote:Ale owoc owocowi nierówny. Poza tym lepiej zjeść kilka truskawek niż tabliczkę czekolady
ja już poprzednio zorientowałam się co mogę zjeść a po czym mi glukoza szałała. Np. po jabłkach był cukier wysoki, a mogłam zjeść talerz frytek i było ok.
A teraz ćwiczenia na wyobraźnię i wprawka dla mam pierwszorazowychTakie pytanie dziś usłyszałam "gdzie mieszka rzeka?". Jakieś pomysły?
u mnie po owocach jest to co być nie powinno. Cukier mi najpierw błyskawicznie rośnie,a następnie równie błyskawicznie spada, bo mam tak ogromny wyrzut insuliny , która zachowuje się tak jakbym dolała właśnie oliwy do ognia, a po frytkach cukier jest często w normie. W takiej jakiej być powinien
-
Mnie koryto przyszło do głowy później dopiero. Ledwo żywa po długiej próbie położenia jej spać powiedziałam, że rzeka sobie podróżuje od gór do morza
Ale Młoda ma tendencję do tego typu filozoficznych pytań, czekam więc na następne
W ogóle stwierdziłam, że zacznę te najdziwniejsze pytania spisywać i po latach wydam w formie książki. Jak nic będzie bestseller;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 23:14
Morwa, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Magdalenna wrote:Mnie koryto przyszło do głowy później dopiero. Ledwo żywa po długiej próbie położenia jej spać powiedziałam, że rzeka sobie podróżuje od gór do morza
Ale Młoda ma tendencję do tego typu filozoficznych pytań, czekam więc na następne
W ogóle stwierdziłam, że zacznę te najdziwniejsze pytania spisywać i po latach wydam w formie książki. Jak nic będzie bestseller;)Mój mąż powiedział ,że gdyby jemu ktoś odpowiedział ,że rzeka mieszka w korycie to zadawał by kolejne pytania np co to jest koryto
i wcale by go taka odpowiedź nie usatysfakcjonowała. Jesteś super mamą
spisuj pytania i wydawaj książkę , ja ją z przyjemnością kupię.
Ruda_ann, Magdalenna lubią tę wiadomość
-
chanka wrote:Nasza ciąża obumarła
poroniłam samoistnie w 7 tc. Od początku było coś nie tak przyrosty beta za niskie, tsh za wysokie-4 i pare dni miałam objawy ciążowe które znikły.
Zycze Wam wszystkich zdrowego donoszenia maluszków.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chanka bardzo mi przykro
A my po weselnych chulańcach już wstaliśmy i dzisiaj jeszcze poprawinyahhh... Wytańczyłam się za wszystkie czasy. Ale mdłości pojawiały się
Aenu to wszystkiego najlepszego dla malutkiej ;*