Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Raven wrote:Agulineczka gratuluję
Ja też do was dołączam się w poniedziałek. Myślę , że to już będzie moja ostatnia beta
ObecnaDuchem a jak u ciebie? Jutro robisz test? -
Jestem Wstępnie termin na 6 stycznia to będzie moje drugie dziecko, synek ma 1,5 roku. Trzecia ciąża, pierwszą straciłam w 10 tc. Druga ciąża była zagrożona na początku. Czy się boję? W głębi duszy tak, ale radość przesłania strach póki co, jestem silna i przeszczęśliwa.
Gratuluję Fasolek i miło być tu z Wami... miło być znów po fioletowej stronie
Ps. i jestem dopiero w 23 dc, pozytywny test bardzo mnie dziś zaskoczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 23:21
Krokodylica, Raven, Morwa lubią tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Jestem Wstępnie termin na 6 stycznia to będzie moje drugie dziecko, synek ma 1,5 roku. Trzecia ciąża, pierwszą straciłam w 10 tc. Druga ciąża była zagrożona na początku. Czy się boję? W głębi duszy tak, ale radość przesłania strach póki co, jestem silna i przeszczęśliwa.
Gratuluję Fasolek i miło być tu z Wami... miło być znów po fioletowej stronie
Ps. i jestem dopiero w 23 dc, pozytywny test bardzo mnie dziś zaskoczył
FreshMm lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Mama-Ali wrote:I ja się nieśmiało witam
Jeszcze bardzo wcześnie, ale już zrobiłam druga bete wiec zaklinam rzeczywistość i musi być dobrze
Termin na 2 stycznia
To twoja pierwsza ciąża
Mama-Ali lubi tę wiadomość
Zosia
ObecnaDuchem wrote:Dziewczyny jak się czujecie ? jest wam zimno czy gorąco ? Ja ciągle marzne a do testowania dwa dni
A mierzycie temperaturę w ciąży? Zastanawiam się czy dalej mierzyćZosia
Ja póki co mierzę, ale tylko dla własnej ciekawości, bo w pierwszej ciąży przestałam 4 dni po wyznaczeniu owu, a byłam później ciekawa jak się różniły temp od tych nieudanych cykli.
Ja teraz 2 kreski ujrzałam 24dc 9dpo, więc też całkiem szybko, ale rano Byłam w totalnym szoku, bo zrobiłam test od niechcenia, odłożyłam go i poszłam dalej spać. Wstałam poźniej i chciałam go wywalić, a tam 2 kreski Zaraz zrobiłam ponowny i tez dwie kreseczki. Radość nie z tej ziemi! Oby tylko jutro beta wyszła ładna. Więcej już nie będę sprawdzać. W pierwszej ciąży zrobiłam tylko raz betę w 16 dpo i było 896.Raven, FreshMm, Krokodylica lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyStyczniówki 2018 Fajnie że jesteście !
Czekałam na Was, bo stwierdziłam, że jak się pojawicie to my się posypiemy z porodami.
No i proszę, u nas się zaczęło !
Życzę Wam spokojnych i nudnych ciąż i zdrowych maluszków.
Trzymam za Was kciuki !
Majówka 2017Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 11:47
Raven, FreshMm, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Raven, a będziesz tworzyć listę na pierwszej stronie?
Mogę robić jeśli chcecieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 12:21
FreshMm, Krokodylica lubią tę wiadomość
Zosia
JAk fajnie, już są styczniowe 2018 Mamusie Wszystkim Wam gratuluję i życzę szczęśliwego czasu oczekiwania na swoje Dzieciątka Pamiętam, jak we wrześniu ujrzałam wymarzone dwie kreski na teście - byłam najszczęśliwsza na świecie
pozdrawiam, Majowa MamusiaRaven, FreshMm lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Tak, dokładnie o taką listę chodzi Póki co nas niewiele, ale pewnie z dnia na dzien zacznie przybywac i sie pogubimy
A na kiedy masz termin? Bo nie podałaśZosia
nick nieaktualny