Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój test ciążowy już kupiony , myślę czy dzisiaj go zrobić tak mnie korci , rano brzuch lekko bolał , dzisiaj mamie mówiłam że chyba w ciąży jestem a ona do mnie że siostra jej się pytała w piątek czy w ciąży jestem
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Coraz więcej tu osób tez chce!!!
Ej Bałwanku rosbij tam bo fajnie tu
ObecnaDuchem wrote:Mój test ciążowy już kupiony , myślę czy dzisiaj go zrobić tak mnie korci , rano brzuch lekko bolał , dzisiaj mamie mówiłam że chyba w ciąży jestem a ona do mnie że siostra jej się pytała w piątek czy w ciąży jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 13:32
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
ObecnaDuchem wrote:Właściwie wolala bym jak już w grudniu urodzić , równe 2 lata różnicy by było a nie 3
agulineczka wrote:Raven piękna lista
Mi póki co możesz wpisać 05.01.2018 (data wg OM).
Zosia
nick nieaktualny
-
A wiecie, że dokładnie tydzień temu w święta bratowa ogłosiła ciążę. Ja wtedy powstrzymywalam łzy, tak mi było przykro, że to nie ja ogłaszam ciążę. Dodatkowo dobijające jest to, że oni się raczej nie starali. Jak ja zapytałam za którym razem się udało to zmieszana odpowiedziała że za 1...ja akurat nie podejrzewam o starania bo od zawsze najważniejsza kariera ale może teraz się zmieni. Taka mam nadzieję
A wtedy jeszcze nie wiedziałam, że już jestem w ciąży. Dwa dni później już pozytywna beta
Ciekawa jestem reakcji rodziny. Mam już taka ochotę im powiedzieć ale jeszcze za wcześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 19:01
Agniechaaaa, FreshMm lubią tę wiadomość
Zosia
Obecna duchem gratuluję!!! Super! Mi bladzioch wyszedł 9dpo w 24 dc. Cykle mam zazwyczaj 28-30 dniowe.
Kto dzisiaj tak jak ja czeka na wynik bety? Morwa, Raven, byłyście juz w labo?
Trzymam kciuki za nas
Agniecha jak się czujesz? Ja od wczoraj mam spore ciagniecia brzucha. Dzisiaj mija termin @. Oby nie przylazła.Raven lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Obecna duchem gratuluję!!! Super! Mi bladzioch wyszedł 9dpo w 24 dc. Cykle mam zazwyczaj 28-30 dniowe.
Kto dzisiaj tak jak ja czeka na wynik bety? Morwa, Raven, byłyście juz w labo?
Trzymam kciuki za nas
Agniecha jak się czujesz? Ja od wczoraj mam spore ciagniecia brzucha. Dzisiaj mija termin @. Oby nie przylazła.
Ja odliczam dni do piatku juz bym chciała wiedzieć Bałwanek musi z Nami zostać