Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:Obecna duchem gratuluję!!! Super! Mi bladzioch wyszedł 9dpo w 24 dc. Cykle mam zazwyczaj 28-30 dniowe.
Kto dzisiaj tak jak ja czeka na wynik bety? Morwa, Raven, byłyście juz w labo?
Trzymam kciuki za nas
Agniecha jak się czujesz? Ja od wczoraj mam spore ciagniecia brzucha. Dzisiaj mija termin @. Oby nie przylazła. -
Już jestem. Cały dzień poza domem a pakiet internetu mi się skończył
Mam już wynik dzisiejszej bety i jestem w szoku bo przyrost jest gigantyczny!
1041,66 - 18dpo
Od razu sprawdziłam w kalkulatorze czy to nie za dużo ale pokazuje, że w normie. Podwaja się co 24godz i przyrost coś ok 290%
U gina byłam. Wizytę mam 8 maja za 2 tygodnie. Dzisiaj usg nie miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 16:02
Agniechaaaa, Mama-Ali, Morwa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
ObecnaDuchem gratuluję! Mogę cię już dopisać do naszej listy?
I podziwiam za to że tak Ci się udało przewidzieć ta ciążę jeszcze nie robiąc żadnego testu my to kobietki mamy przeczucieZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Już jestem. Cały dzień poza domem a pakiet internetu mi się skończył
Mam już wynik dzisiejszej bety i jestem w szoku bo przyrost jest gigantyczny!
1041,66 - 18dpo
Od razu sprawdziłam w kalkulatorze czy to nie za dużo ale pokazuje, że w normie. Podwaja się co 24godz i przyrost coś ok 290%
U gina byłam. Wizytę mam 8 maja za 2 tygodnie. Dzisiaj usg nie miałam.
Super wynik
To wcale nie za dużo, chciałabym mieć minimum taki przyrost w środę
Najchętniej już jutro bym poleciała na kolejną bete ale wizyte mam w środę no i chcę mieć jak najświeższe wynikiRaven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Moja dzisiaj wynosi 351,9 , a progesteron 43,6 ng/ml. Robiłam w innym laboratorium , więc wyniki były dużo wcześniej :p
Jestem 10 dni po transferze a 15 dpo.
No idziesz jak burza
Piekny przyrostAgniechaaaa, Morwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluje wyników!
Ja tez już mam swoje:
Beta 11 dpo - 46
Beta 14 dpo - 221
Do tego odebrałam wynik progesteronu z piątku (to był 11dpo) i jest 36,37 ng/mlRaven, Krokodylica, Agniechaaaa, Mama-Ali, Morwa lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Dziewczyny, gratuluje wyników!
Ja tez już mam swoje:
Beta 11 dpo - 46
Beta 14 dpo - 221
Do tego odebrałam wynik progesteronu z piątku (to był 11dpo) i jest 36,37 ng/ml
Pięknie! To jeszcze ja jedna sierotka zostałam z beta w środę
Mam nadzieję ze też będzie pięknie. -
Raven wrote:ObecnaDuchem gratuluję! Mogę cię już dopisać do naszej listy?
I podziwiam za to że tak Ci się udało przewidzieć ta ciążę jeszcze nie robiąc żadnego testu my to kobietki mamy przeczucie
Jeszcze nie dopisuj bo to jednak bladzioch , w środę jak będą dwie to wtedy .
Dostałam plamienie inne od okresu , jak pisałam z córką było również w dniu spodziewanej miesiączki jestem dobrej myśli .
Co do przeczucia gdybym nie miała córki to bym dalej czekała na okres ale te objawy jak z poprzedniej ciąży , nigdy od płodnych piersi nie bolały i dlatego wyczułam że coś się kręci
Piękny przyrost masz , fajnego lekarza dorwalas bo nie zrobił USG słyszałam że na tak wczesnym etapie to też niebezpieczne .
Ps. Nie mogę wejść na ovu -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Mam nadzieję, że mogę nieśmiało dołączyć Termin mam na 5 stycznia. Jutro wizyta i rano beta. Już się stresuję, zwłaszcza, że ostatnia ciąża zakończyła się paskudnie w 8tc...
Mam nadzieję, że tym razem Groszek z nami zostanieFreshMm, Raven, Agniechaaaa, Mama-Ali, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ObecnaDuchem wrote:Do lekarza kiedy idziecie ?
Ja dopiero tak za miesiac bo przeważnie od 7tc widać serduszko .
Cycki mi opadły mniej bolą trochę się martwię tym ale z córką w ciąży do 8tyg tak miałam a potem normalnie i urosły z Córką na D
Ja też za miesiąc prawdopodobnie, dopiero na serduszko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 22:36
-
Jezu to tylko ja taka swirnieta jestem, że 2 tygodnie to dla mnie wieczność i poszłabym już za tydzień żeby zobaczyć chociaż pecherzyk i wykluczyć pozamaciczna
Anuśka cześć Teraz będzie wszystko dobrze. A masz już jakiegoś maluszka czy to będzie pierwsze dziecko?Anuśka lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015