Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama Ali Bałwanek był 5dniowym zarodkiem i został mi podany we wtorek 18.04 czyli juz tydzień jestesmy razem
Raven Dziekuje za kciuki !!!! Wyniki bede miała po ok3/4 h bo robię w diagnostyce na cito
Agulineczka Dziekuje
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Raven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-Ali wrote:Kochana, to ja bym już jutro sikneła na test, jakiś mega czuły, np żółty bobo test
Przy 5 dniowych chyba juz 5 dnia wychodzi coś na becie
Juz wytrzymam do piatku i krew zrobię bede sie czuła spokojniejsza
A pozatym sikam z 5x w nocy wiec raczej trudno by było zrobić sikancaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 12:21
-
nick nieaktualny
-
Mama-Ali wrote:ObecnaDuchem przykro mi
A ja mam stresa- mocny ból jak na @ sie zaczął i kilka plamek krwi
Pochalastam sie chyba jak znów cos będzie nie tak.Mama-Ali lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe przyjęcie Już jestem po wizycie i wszystko całkiem dobrze a beta 65 Tylko ze względu na wcześniejsze poronienia dostałam Clexane w zastrzykach
Raven ja mam już dwie córy jedna ma 13lat a druga 16miesięcy I bardzo chcę jeszcze więcej dzieci
Mama-Ali nie zazdroszczę pustego jaja... Bardzo Ci współczuję bo to ogromna strata... U mnie było zupełnie inaczej, ja miałam oba jaja pełne. Wypadły ze mnie pod prysznicem (w szpitalu już) dwa maleńkie zarodki razem z zaczątkiem chyba łożyska (coś jakby wątróbka) Siedziałam tam chyba z pół godziny i wyłam jak nienormalna Widok takich maleńkich kulek z człekokształtnymi istotkami w środku to prawdziwa makabra. Nie życzę nawet najgorszemu wrogowi
Ja też w każdej ciąży miałam plamienia w okresie około @. Zawsze była panika, ale nic złego się nie działo. Przyrost bety masz świetny, więc będzie dobrze Dzisiaj też miałam taki różowy śluz i już się wystraszyłam, na szczęście zniknął... Ufff....
Agniechaaa trzymam mocno kciuki za piątkową betę Niech będzie na piątkę
Ale wiesz co? Ja dzień przed betą, czyli wczoraj, siknęłam na ten czuły test 10 i wyszła mi lekka kreseczka Nie żebym Cię namawiała, ale wiesz....
Obecna Duchem tulę mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 18:44
Raven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, dołączam i ja
Mój termin to 5.01.2018
Mama już jedną córe , , a teraz czekamy na rodzeństwo: ) jutro moja ostatnia beta i w piątek wizyta u ginWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 23:44
Anuśka, Morwa, Krokodylica, Raven, Mama-Ali lubią tę wiadomość
-
Raven wrote:Jezu to tylko ja taka swirnieta jestem, że 2 tygodnie to dla mnie wieczność i poszłabym już za tydzień żeby zobaczyć chociaż pecherzyk i wykluczyć pozamaciczna
Nie tylko Ty, przy poprzedniej ciąży zrobiłam 3 bety i zaliczyłam 3 usg zanim ujrzałam serduszko... ale teraz mam już jedno dziecko na świecie i do drugiej ciąży już spokojniejszy stosunek. Jest teraz inaczej, cieszę się każda chwilą, ale nie muszę oglądać usg czy wyników badań.Raven lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny