Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Raven wrote:Agniechaaaa trzymam kciuki za waszego bałwanka ⛄
ObecnaDuchem jak samopoczucie? Jakie masz objawy?
U mnie dzisiaj głównie da się odczuć jajniki i ból jak na okres a jutro mam termin
Jutro idę jeszcze na trzecią betę, żeby się uspokoić
I teraz wiem co to znaczy jak się nie planuje dziecka Plany były na przyszłość ale jeżeli będzie teraz to również się ucieszymy .
Twoja pierwsza ciąża ? Ja się śmieje że kobiety chodzące na betę glupieja -
nick nieaktualnyObecnaduchem jak sie zachodzi w ciaze bez starań to faktycznie moze sie wydawać ze sprawdzanie bety jest dla tych co "głupieją". Ale js sie nie dziwie Raven, ze sprawdza przyrost po takich staraniach człowiek chce być wszystkiego pewien
Raven dokładnie termin nie ma znaczeniaRaven lubi tę wiadomość
-
ObecnaDuchem ciąża pierwsza i mnie akurat beta uspokaja.
Mój wynik bety był zawsze w granicach zera. Więc teraz jestem podekscytowana i szczęśliwa na maksa a ty juz robiłaś test czy czekasz do niedzieli?
U mnie śluz jest mleczno kremowy i jest to bardzo dużo.. A żadnych smakowych upodobań jeszcze nie zauważyłam czekam na pierwsze zachciankiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 23:05
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Hej. Brzuch nadal boli od czasu do czasu jak na @ ale poza tym czuje się świetnie.
Byłam dzisiaj na becie ale w innym miejscu niż ostatnio. Wiem, że powinno się w tym samym badać ale tam gdzie ostatnio pobieralam jest nieczynne w sb.
Ale mam już wynik z dzisiaj 266,7 więc i tak jest przyrost trochę ponad 100% to chyba wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 14:41
Agniechaaaa, Morwa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Zosia
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja jeszcze tyle czekania, czy sie udało czy nie ;(Zosia
Agniechaaaa wrote:A ja jeszcze tyle czekania, czy sie udało czy nie ;(
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Raven pozwól ,że będę Ci towarzyszyć Mam termin "pomiędzy" ,więc mogę i rodzić na porodówce w samego sylwestra wznosząc toast mlekiem według OM termin mam na 2 Stycznia, według programu OF na 31 Grudnia :p
Morwa lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Moze uda sie wytrzymac juz do 28 trochę boje sie tej bety i utraty Bałwanka
Agniechaaaa, Raven, Paula. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Myśl pozytywnie ! Ja od 1 dc , w którym miał się odbyć criotransfer, codziennie rano powtarzałam sobie patrząc w lustro ,że będę mamą. Mówiłam sobie "dzień dobry mamusiu". Wiesz jak to poprawiło humor ? Od samego początku wierzyłam w sukces procedury. Zamiast zamartwiać się ,że pewnie mi się nie uda to mówiłam sobie "dlaczego nie mam być w grupie osób ,który udaje się przy pierwszym podejściu do in vitro ? Będę właśnie w grupie tych osób !". Jak był transfer i podali mi zarodki , to pierwsze co powiedziałam to "wreszcie jesteśmy razem moje kochane dzieci. Teraz musicie zrobić wszystko by pozostać z mamusią. Bardzo mocno w was wierzę. Wspólnie damy rade. Wszędzie dobrze, ale u mamusi najlepiej". Dobre nastawienie to 1/4 sukcesu myśl pozytywnie :*
Staram sie i wierze, ze mój Bałwanek to wojownik i da rade!!! ale z tylu głowy zawsze zakręci sie zła mysl -
Hej dziewczyny!
Ja też najprawdopodobniej będę mieć termin na początek stycznia 2018.
Póki co testy pozytywne, beta z wczoraj 11dpo- 46. W poniedziałek powtórzę. Trzymajcie proszę kciuki!
Agniechaaa będzie dobrze! Morwa i Raven gratuluję!Morwa, Krokodylica, Agniechaaaa, Raven lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Hej dziewczyny!
Ja też najprawdopodobniej będę mieć termin na początek stycznia 2018.
Póki co testy pozytywne, beta z wczoraj 11dpo- 46. W poniedziałek powtórzę. Trzymajcie proszę kciuki!
Agniechaaa będzie dobrze! Morwa i Raven gratuluję! -
Agulineczka gratuluję
Ja też do was dołączam się w poniedziałek. Myślę , że to już będzie moja ostatnia beta
ObecnaDuchem a jak u ciebie? Jutro robisz test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 22:23
Morwa lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015