Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:No u mnie w czwartek to bedzie 5tydz+0d No zobaczymy chciała bym bardzo dowiedzieć sie ze tam wszystko dobrze.
U Ciebie bedzie pięknie zobaczysz! ❤️
Kochana ale Ty też już jesteś w 5 tygodniu. bo jak masz 4tc+4d to lekarz liczy jako 5 tydzień. -
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Kochana ale Ty też już jesteś w 5 tygodniu. bo jak masz 4tc+4d to lekarz liczy jako 5 tydzień.
No faktycznie zapomniałam o tym czyli w czwartek zaczniemy 6tc to bedzie 16dpt nie liczę ze zobacze juz serduszko ale chociaż cokolwiek co by powiedziało jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 22:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Dzień dobry
Lovi to tylko na początku taki apetyt.
A ja codziennie budzę się o 6 i po spaniu. Buuuu
Z tym, ze apetyt zwiększony tylko na poczatku ciazy to sie nie zgodze. Ja poki co nie odczuwam zwiekszonego apetytu az tak bardzo, a w pierwszej ciazy zaczęło mi sie tak okolo 20 tyg i do konca II trymestru jadlam wiecej miz do tej pory. Wtedy tez dziecko juz wieksze i wieksze zapotrzebowanie organizmu kobiety.
Powodzenia dziewczyny na betach . Madzia trzymam kciuki za wizyte.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Trzymam kciuki za bety! I za wizytę!
Ja też jestem nie wyspana bo oglądałam do późna galę bo nie mogłam zasnąć a rano przed 8 już się obudziłam i nie zasnę ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 08:34
madzia8lenka lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
agulineczka wrote:Z tym, ze apetyt zwiększony tylko na poczatku ciazy to sie nie zgodze. Ja poki co nie odczuwam zwiekszonego apetytu az tak bardzo, a w pierwszej ciazy zaczęło mi sie tak okolo 20 tyg i do konca II trymestru jadlam wiecej miz do tej pory. Wtedy tez dziecko juz wieksze i wieksze zapotrzebowanie organizmu kobiety.
Powodzenia dziewczyny na betach . Madzia trzymam kciuki za wizyte.
Ja też pochłaniałam najwięcej jedzenia w II trymestrze, nawet raz drożdżówkę przełożoną kapustą kiszoną w środku nocy
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomocy!!!!!
Mam wyniki 563,60 w niedziele były 363 kalkulator na tej stronie pokazuje ze to poniżej normy ale przecież kwiecień ma 30 dni a program tu pokazuje 31 dni w kwietniu i przelicza mi ze od ostatniego badania minęło 3dni. Moze któraś pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 09:41
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny pomocy!!!!!
Mam wyniki 563,60 w niedziele były 363 kalkulator na tej stronie pokazuje ze to poniżej normy ale przecież kwiecień ma 30 dni a program tu pokazuje 31 dni w kwietniu i przelicza mi ze od ostatniego badania minęło 3dni. Moze któraś pomoże
http://perinatology.com/calculators/betahCG.htm
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculatorWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 09:53
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, kalendarz belly pokazuje mi termin porodu na 06.01.
Dziś rano kolejny mega pozytyw na teście, 30 dzień cyklu. Czekam na wynik bety, a o 15 mam ginekologa, bo plamię na brązowo.
Ciągnie mnie też w brzuchu na dole, też tak macie? Piersi w ogóle mnie nie bolą. Siusiam co chwilę i... odbija mi się cały czas powietrzemRaven lubi tę wiadomość